Bilo je negdje oko tri frtalja jedanaest na večer,kad smo se moja draga i ja našle ispred lese Globala u subotu..To nam je bio tek treći izlazak u Globu,a privi na party samo za zemske i bile smo dosta nervozne,uplašene ..Zašto? Točno,ni same ne znamo objasniti..Zapalila sam cigaretu,te smo se malo prošetale po ulici pokušavajući se skulirati...Vidjele smo kako nekoliko parova ulazi u dvorište,,jače konstitucije,vrlo ležerne obleke , teško prepoznatljivog spola,i postale smo još nervoznije...Nakon kojih 10-tak minuta,primjetile smo u istom pravcu kretanja skupinu , u odjeći, koja je ipak otkrivala da se radi o pripadnicama ženskog spola,kao i frizura ,iako kratkih ,ali nekako "ženskastih"..Približivši nam se ,lica su i više nego je potrebno dokazivala da su to sve žemske .. Malo nam je laknulo i odlučile smo uči tada za njima u klub... Ušle smo u nutra,kupile ulaznicu,spustle se do glavne prostorije..Jest da smo same sebi bile smješne,jer nam je srce malo ubrzanije tuklo,ali smo se nadale da se na nama ne vidi baš previše,da smo dvije malo uplašene žutokljunke ...
Nismo odugovlačile sa odlaskom do šanka,znajući da će ubrzo sigurno biti prava umjetnost probiti se do te destinacije...Procjena je bila dobra,jer se uskoro počela slijevati bujica cura sa ulaza...Mi,,nas dvije ,počele smo shvačati kako smo imale podosta drugačiju sliku o našim "posestrama" po orjentaciji ,po pogledu stila oblačenja i frizura ...jednostavno nas je iznenadilo kako ipak vrlo velika večina cura preferira kratku kosu npr...
No,,vrlo,vrlo ugodno nas je iznenadila atmosfera!! Super ležerna ,prijateljska,vedra,vesela,puna topline!! Bez odmjeravanja,,i pogleda sa visoka kakvih ima u stereotipnim popularnim hetero "klubovima".(.između ostalog zato najviše ne volim zalaziti na takva mjesta...)Cure,oduševile ste nas! Mjuza je isto bila odlična!!!! Obožavam 80-te!! Malo miksanja iste ,u modernijem tehno,trens,dens,,(kako li se već to zove) stilu isto!! Sve pohvale d.j.!! Tako smo se postepeno opustle, prepustile lagano muzici,atmosferi i mogućnosti slobodnijeg iskazivanja veće uzajamne prisnosti u masi..To je nama bio poseban doživljaj! Mogla sam dragu držati za ruke,stisnuti ju uz sebe,,dati joj pusu! Oh,,kojeg li gušta!!
Jedna stvar nam je posebno bila iznenađujuća,,,zanimljiva na ovom partiju...Naime,,toliko me žemski tražilo upaljač,,koliko me nikada u životu u toku večeri nije ljudi !!Nije mi bilo niti na kraj pameti,,da bi se moglo desiti da toliko cura nema svoj upaljač!! Naravno,rado sam im posudila svoj upaljač! Ovom prilikom pozdravljamo sve koje su se poslužile njime..
Da,,kad smo kod pozdravljanja,,posebno bi pozdravile dvije cure..
Jedna je imala kratki,čini mi se bež,lagano lepršavi šosić , kosu do ramena,a druga trapke,bjelu košulju,kratku kosu,naočale... Možda se prepoznate po ovom opisu,,a ak ne,,možda će te se sjetiti,,dviju malo sramežljivih cura,koje su nosile majce istog natpisa,,te ste im izrazile svoju vrlo pozitivnu reakciju zbog toga... Baš ste djelovale kao slatki,simpatičan par par!! Pozdrav velki vama!
Prošao je sat poslije ponoći,,i mi smo morale lagano krenuti ...Imale smo naručeni prijevoz za doma..i planove vruče za ostatak noći...mmmmm..
Na izlazu gužva...Upozoriše nas ,misleći da samo želimo udahnuti zraka,da se pre dugo ne zadržavamo vani,,jer je velika gužva još za ulaz...Objasnile smo da idemo doma,i izašle van..Malo smo još odsjele vani..Uživala sam držati slobodno svoju dragu u krilu....u još malo slobodnijeg izražavanja prisnosti prema svojoj ljubavi ,koja je istog spola kao i ja, i to na svježem zraku., i to samo nekoliko metara od jedne od glavnih prometnica,,glavnog grada, ,vrlo heteronormativne države...Nevjerojatno nešto posebno! Slažete li se?