među drugaricama imam 20 lezbi ,4 strejt i 2 munjene zbunjene koje još ni same ne znaju što su. Jedan muški frend je strejt, a drugi mi izgleda po svom ponašanju i držanju kao gay al nisam sigurna.
Razlika između strejt i gay frendova? Hmm...
Skoro pa nikakva. Bar se prema meni svi normalno ponašaju, ja volim svoje, oni svoje i svi se tako volimo
Imala sam s nekim prijateljima iz staroga društva nekih problema jer je sve bilo ok dok nisam našla ženu, pa sam im odjednom zasmrdila. Na kraju se društvo podijelilo, a oni koji me nisu više preferirali su dobili košaru. Poslije su kao skužili da su pogriješili, pa sam im oprostila, al su uvijek nekako bili ljubomorni na mene, a ni sama ne znam zašto. Kada sam upoznala ženu s kojom sam sada, to je bio smak svijeta za njih ( opet istu grupu) jer sam se odselila. Znali su da ću otići a sa njima sam se često osjećala kao predmet koji posjeduju. Ljubomora na kvadrat. Otišla im plačaćica cuge, taxi i glavna vesela luda. Na kraju su se sve poudavale, nesretne su ( bar tako tvrde kad ih sretnem, osim jedne) i totalne domaćice kućanice a cure su u srednjim dvadesetima.Bez posla, trudne i s djecom, s muževima koji rintaju po cijele dane dok su one doma same kuvaju, peglaju i doje djecu.
Nakon svega okrenula sam novu stranicu i uvidjela da postoji mnogo finijih ljudi u mojoj ligi koji me shvaćaju i prihvaćaju takvom kakva ja jesam. Tu sam i ostala.
Što se tiće ostalih strejt frendica, cure su ok i ponašaju se prema meni kao drugarice lezbe. Drago mi je što znam te ljude.