pa nekak mi je logicno da sve sto pride organizira bude "vidljivo"
sto vise slika, videa itd.
PARTYCIPACIJA @ MEDIKA, 27.02. - BY ZAGREB PRIDE
- Zita
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
Re: PARTYCIPACIJA @ MEDIKA, 27.02. - BY ZAGREB PRIDE
Measure of a woman is her sense of humor
zita je odgovorila. 
da odmah preventivno naglasim i kako prideov cilj nije nikoga prislino outati, nego smatramo da diskrecija nije na prvom mjestu (cak pise u najavi za party na kojem nam je
), te su svi događaji u organizaciji zagreb pridea (s nekim izuzecima, među kojima partyji nikad nisu bili) javni.
primjerice, i kada su u galeriju VN dosle kamere HTV-ana otvaranje izlozbe prosle godine, nismo u najavi te izlozbe (o kojoj se moglo cuti i citati u raznim medijima) istaknuli da ce doci kamere HTV-a. tako je to inace, mediji nekad znaju doci na partyje, otvaranja izlozbi, kazalisne premijere, pa cak i predstavljanja knjiga i svasta nesto, ne vidim zasto bi partycipacija bila izuzetak.
(druga je stvar sto u red carpetu spomenuse tajni gay party - or something - a onda navedose i lokaciju odrzavanja tog "tajnog" partyja.
)
da odmah preventivno naglasim i kako prideov cilj nije nikoga prislino outati, nego smatramo da diskrecija nije na prvom mjestu (cak pise u najavi za party na kojem nam je
primjerice, i kada su u galeriju VN dosle kamere HTV-ana otvaranje izlozbe prosle godine, nismo u najavi te izlozbe (o kojoj se moglo cuti i citati u raznim medijima) istaknuli da ce doci kamere HTV-a. tako je to inace, mediji nekad znaju doci na partyje, otvaranja izlozbi, kazalisne premijere, pa cak i predstavljanja knjiga i svasta nesto, ne vidim zasto bi partycipacija bila izuzetak.
(druga je stvar sto u red carpetu spomenuse tajni gay party - or something - a onda navedose i lokaciju odrzavanja tog "tajnog" partyja.
- komad kruha
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
ok, nisam znala, hvala na informaciji..
čist da si znam (onak kad si poželim još
koji put završit na red carpetu) gdje da se pojavim...
čist da si znam (onak kad si poželim još
koji put završit na red carpetu) gdje da se pojavim...
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
red carpet smo odradili, sumnjam da cemo si medjusobno biti interesantni sljedecih nekoliko mjeseci.