karneval u veneciji
karneval u veneciji
zanima me da li je netko bio za vrijeme karnevala u veneciji?
da li se isplati otići vidjeti?
i ide li netko, ili možda ima želju ići sljedeći vikend (17./18.2.) ?
da li se isplati otići vidjeti?
i ide li netko, ili možda ima želju ići sljedeći vikend (17./18.2.) ?
- sumrak_zivota
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
takodjer bila..vishe puta..i ne samo za karneval..aaaali...ja ne znam zashto..ali mene to uopche nishta posebno ne odushevljava..
a mozhe biti da je razlog to shto mi je sve to skupa jako blizu..i vrlo poznato..pa se gubi onaj efekt ...toga kao necheg europejski egzotichnog i ne znam ti ni ja kak uzvishenog..posebnog..&td...
hebga
ali..chuj..ako nikada nisi bila..i ako te neshto vuche tamo..tj. imash zhelju za otich i vidjet..naravno da ( ako je tako ) trebash otich...uostalom..chuj..nemash shto izgubit..jedno iskustvo vishe..kaj ne?
a mozhe biti da je razlog to shto mi je sve to skupa jako blizu..i vrlo poznato..pa se gubi onaj efekt ...toga kao necheg europejski egzotichnog i ne znam ti ni ja kak uzvishenog..posebnog..&td...
hebga
ali..chuj..ako nikada nisi bila..i ako te neshto vuche tamo..tj. imash zhelju za otich i vidjet..naravno da ( ako je tako ) trebash otich...uostalom..chuj..nemash shto izgubit..jedno iskustvo vishe..kaj ne?
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
- nimfomanka
-
call_me_not
- Hidden_soul
- Devil in details
Znam da zna onako malo bit sumorna (a i zagusljiva) dok je vrijeme oblacno ili se sprema kisa, ali za vrijeme karnevala je puna i bljesti.
Cijene su inace dosta skuplje u odnosu na ostale gradove, a za karnevala jos pogotovo, ali mislim da se isplati.
Cijene su inace dosta skuplje u odnosu na ostale gradove, a za karnevala jos pogotovo, ali mislim da se isplati.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- nimfomanka