Di izaći?
Di izaći?
Dok sam studirala u ZGB, nisam znala gdje otići od silnog izbora, a kad sam se vratila doma - nemam gdje izaći.
Najbliži grad mi je Zadar i tamo je katastrofa!! Apsolutno ničeg nema. par predstava godišnje, kino u koje ne stignem otići a da mi ne ode trajekt.. .sve ostalo su kafići koji iza 20h su pusti...
ima li ko iz ZD županije da me prosvijetli...
Najbliži grad mi je Zadar i tamo je katastrofa!! Apsolutno ničeg nema. par predstava godišnje, kino u koje ne stignem otići a da mi ne ode trajekt.. .sve ostalo su kafići koji iza 20h su pusti...
ima li ko iz ZD županije da me prosvijetli...
- sumrak_zivota
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- sumrak_zivota
-
olympia
Bojim se da je to to. Kad sam u Zadru ujutro volim otici u onaj kafic pored Rive, nekad je to bila videoteka Visnja, ali sad sam zaboravila kako se zove kafic. Tamo mi je najveci gust ujutro procitati sve novine, i super ekipa radi tamo. A i blizu mi je za doma pa ako padne kisa samo pretrcim na drugu stranu.
Navecer mi je cool ono mjesto u Arbanasima, na plazi, bivsa vojarna. A cujem da su jako fancy ona dva kafica kod veslackog, VIP-ov kafic i onaj kojeg je otvorila ekipa iz Kulta. Bila sam u oba, ali predvecer kad nije bilo previse guzve pa ne mogu procijeniti isplati li se ici, ali cula sam da tamo kao "svi idu".
Navecer mi je cool ono mjesto u Arbanasima, na plazi, bivsa vojarna. A cujem da su jako fancy ona dva kafica kod veslackog, VIP-ov kafic i onaj kojeg je otvorila ekipa iz Kulta. Bila sam u oba, ali predvecer kad nije bilo previse guzve pa ne mogu procijeniti isplati li se ici, ali cula sam da tamo kao "svi idu".