Pride negdje vani

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
Jamie

Pride negdje vani

Post Postao/la Jamie » 01 tra 2008 10:57

Jeste bile na Prideu negdje vani? Kakvi su dojmovi, preporuke?

Naime, namjeravam putovati negdje ovo ljeto i želim otići zabaviti se na Pride negdje.

:aha:

Ice
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la Ice » 01 tra 2008 18:42

ja sam nažalsot bila samo na prideu u ljubljani i bilo je super...puno bolje nego kod nas...dobra ekipa,dođe puno ljudi iz zagreba i susjednih nam država,super afteri,sa puno manje idiota koji sastrane dobacuju,pa eto,ako ti i slovenija bude usput,definitivno posjeti njihov pride
My face radiates with after-glow
My pillow scented by you
A fragrance which haunts me
My room smells of the best sex
I
Covered in body prints and finger prints and you above me
Your name written indelibly upon my body in your genetic history

Angelica7
Status: Solo

Post Postao/la Angelica7 » 03 tra 2008 10:24

haha bila sam na prideu u amsterdamu...sto reci,predobro prekul masa ljudi se zabavlja plese,...to se jednostavno mora dozivit...ima vise mista na kojima se pusta razlicita vrsta mjuze...ono atmosfera je prejebenaaaaaaa

lezerna

Post Postao/la lezerna » 21 svi 2008 09:10

Imate EuroPride u Stockholmu od 25.7.-3.8. Ja vec kupila kartu :D , da me ne bi nesto "sprijecilo" slucajno.. Mislim da bi trebale navratiti ako ikako mozete, jer je stvarno kul i ima se sta za vidjet, osjetit :D , saslusat i uzivat.. Svedani-mladi imaju svi svoje stanove,tako da se za to ne treba brinut, a bezbjednost je tolika da im ni drotovi ne trebaju (no, neka su tu, ipak :) ).. Letove jeftine imate preko Germanwings.com ili Skyeurope.com, koje mozete kombinovati/kombinirati cak i sa vozom/vlakom ili busom..

hera

Post Postao/la hera » 27 svi 2008 11:35

u amsterdamu. super je, bez kordona policajaca... zabava za cijeli grad

Odgovorite