VIVA LA POLA 2008
- Ice
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
VIVA LA POLA 2008
ubilarno peto izdanje festivala Viva La Pola! održat će se 8. i 9. kolovoza u pulskom klubu Uljanik. Kao što je bio običaj i ranijih godina i ove će na dvodnevnom događanju biti predstavljen niz domaćih i inozemnih izvođača i bendova, različitih glazbenih žanrova.
Rock, punk, metal, crossover, gothic, hip-hop, funk, elektronika i dub reggae samo su neki od stilova koji će se moći čuti s pozornice Uljanika.
U petak 8. kolovoza nastupit će kultni britanski punkeri The Exploited, talijanska metal skupina Extrema, slovenski rockeri Leaf-Fat, te 'domaće snage' Motus, Anti Todor, Klaus, Sake i Koh.
U subotu 9. kolovoza slijedi nastup riječkih Laufera, dub-reggae skupine Dubioza kolektiv, trash-pop djevojaka Lollobrigida, slovenskih rockera Psycho-Path, novosadskih bendova Zbogom Brus Li i The Gift (Depeche Mode Real Tribute), riječkog benda One Piece Puzzle i skupine Popeye iz Vodnjana.
Više informacija možete pronaći na myspace stranici festivala.
PA DA CUJEM IDE LI TKO
Rock, punk, metal, crossover, gothic, hip-hop, funk, elektronika i dub reggae samo su neki od stilova koji će se moći čuti s pozornice Uljanika.
U petak 8. kolovoza nastupit će kultni britanski punkeri The Exploited, talijanska metal skupina Extrema, slovenski rockeri Leaf-Fat, te 'domaće snage' Motus, Anti Todor, Klaus, Sake i Koh.
U subotu 9. kolovoza slijedi nastup riječkih Laufera, dub-reggae skupine Dubioza kolektiv, trash-pop djevojaka Lollobrigida, slovenskih rockera Psycho-Path, novosadskih bendova Zbogom Brus Li i The Gift (Depeche Mode Real Tribute), riječkog benda One Piece Puzzle i skupine Popeye iz Vodnjana.
Više informacija možete pronaći na myspace stranici festivala.
PA DA CUJEM IDE LI TKO
My face radiates with after-glow
My pillow scented by you
A fragrance which haunts me
My room smells of the best sex
I
Covered in body prints and finger prints and you above me
Your name written indelibly upon my body in your genetic history
My pillow scented by you
A fragrance which haunts me
My room smells of the best sex
I
Covered in body prints and finger prints and you above me
Your name written indelibly upon my body in your genetic history
-
Black_feniks
- eLi
ooo iteao!
dubioza olektiv i lollobrigida je ono sto ciljam...
ne smeta vidjet exploited i naše the billse taođer..
dadada...
a jebemti internet afe sa slobodnim jednim i to malovrijednim računalom 15inča i tastature sa nepostojanim k (ao arlovac..) ma K
...ona to voli grubo... nastrano jedno mazohističko K
dubioza olektiv i lollobrigida je ono sto ciljam...
ne smeta vidjet exploited i naše the billse taođer..
dadada...
a jebemti internet afe sa slobodnim jednim i to malovrijednim računalom 15inča i tastature sa nepostojanim k (ao arlovac..) ma K
...ona to voli grubo... nastrano jedno mazohističko K
iako...
after 2012 mozda ne bude tako....
-osim ako da. 
-
ovde_ide_kul_nick
- eLi
idemo zajedno! a far out cujem ostaje jos par dana.. aha?apsurdna je napisao/la:ove godine moram ici![]()
![]()
![]()
jeeej
e da moram joj javit da idemo na plazu mal kasnije. ma sta... sve je to sparina kriva...
zanemari ovo kad budeš vidjela
trebam cigaru.. tus... ležaljku.. i onda more
iako...
-osim ako da. 
-
ovde_ide_kul_nick
-
Black_feniks
Good luck with thatovde_ide_kul_nick je napisao/la:Evo,ja zasigurno idem.Ja i kolegica cemo austostopirat do tam,doduse kako cu se vratit u zg. ne znam ali nadam se da cu uspijet nazicat za kartu za bus jer se ona ne vraca samnom jerbo cu biti tamo sam prvi dan a drugi idem doma.Eh,pustolovina!
Normal people frighten me!
-
ovde_ide_kul_nick
Hvala,al ne treba mi ni tolko sreca kolko dobra volja a toga ima i u rezerviBlack_feniks je napisao/la:Good luck with thatovde_ide_kul_nick je napisao/la:Evo,ja zasigurno idem.Ja i kolegica cemo austostopirat do tam,doduse kako cu se vratit u zg. ne znam ali nadam se da cu uspijet nazicat za kartu za bus jer se ona ne vraca samnom jerbo cu biti tamo sam prvi dan a drugi idem doma.Eh,pustolovina!!!