lesbos

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
pepita
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

lesbos

Post Postao/la pepita » 26 ruj 2008 23:27

ok, šta bi bilo, kad bi bilo..
well, recimo, ja bi si štela posjetiti taj otočić :D
i sad, pala mi na pamet ideja, šta da se organiziramo i da idemo, sve koje su zainteresirane? da se poklonimo i tako to :roftl:
znate da su se neke zbele tam preselile i žive tamo. jebeno.
možda dobijemo kakav popust? :D
neznam.. iduće godine za ljeto..????
one life, one chance, let's party!!!!!!!!

sumrak_zivota

Post Postao/la sumrak_zivota » 27 ruj 2008 10:41

a sto kazes da odete tam i nikad se vise ne vratite, a mi sve ostale vam dolazimo u posjet kao u zoo? :osica:
jelda? :)
______

pineapple14

Post Postao/la pineapple14 » 27 ruj 2008 15:34

Zgodna ideja. Ja sam za :D

pepita

Post Postao/la pepita » 30 ruj 2008 22:46

sumrak_zivota je napisao/la:a sto kazes da odete tam i nikad se vise ne vratite, a mi sve ostale vam dolazimo u posjet kao u zoo? :osica:
kao što sam i mislila. dok lezbijke sa svih strana svijeta masovno posjećuju to mjesto, ovdje je vrhunac konstruktivne rasprave sprdnja. toliko kulture ipak imam, pa neću uzvraćati istom.
ideja je vrlo zgodna, koliko god to neke ne htjele priznati.
u alkoholiziranoj večeri, doduše, pokušano prezentirati na jedan 'opušteniji' način.
divno mjesto, velike prošlosti. još veće simbolike.
lezbijska 'meka' koju bih svakako htjela posjetiti. svaki prijedlog organiziranog posjeta je pohvalan i dobrodošao.

sumrak_zivota

Post Postao/la sumrak_zivota » 01 lis 2008 23:22

pepita je napisao/la:
sumrak_zivota je napisao/la:a sto kazes da odete tam i nikad se vise ne vratite, a mi sve ostale vam dolazimo u posjet kao u zoo? :osica:
kao što sam i mislila. dok lezbijke sa svih strana svijeta masovno posjećuju to mjesto, ovdje je vrhunac konstruktivne rasprave sprdnja. toliko kulture ipak imam, pa neću uzvraćati istom.
ideja je vrlo zgodna, koliko god to neke ne htjele priznati.
u alkoholiziranoj večeri, doduše, pokušano prezentirati na jedan 'opušteniji' način.
divno mjesto, velike prošlosti. još veće simbolike.
lezbijska 'meka' koju bih svakako htjela posjetiti. svaki prijedlog organiziranog posjeta je pohvalan i dobrodošao.
napoleon ti mase :P :P :P
(aj se opusti.) :)
jelda? :)
______

Odgovorite