Cocorosie zapalile ZG.
- dozinho
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
Cocorosie zapalile ZG.
WOW...taj dvojac se trebao vidjeti uzivo...i neopisivo sam sretna da su u svoju EU turneju od 4 grada stavile i nas Zagreb...ja sam jednosavno bila odusevljena,a i koliko sam cula komentare izlazeci iz prepunog itd-a (kojemu su izvadili stolice van-pun pogodak),ljudi su isto tako bili fascinirani i zadovoljni onim sta su culi i vidjeli...Sierrina zaigranost i Biancina ozbiljnost ispunile su me pozitivnom energijom za nekoliko tjedana...moja ocjena ++5...btw.jucerasnji itd je bio gay place to be,pola zagrebackih lez i gayeva zajeno s straight ljudimo svi zajeno uzivaju....thx to Cocorosie for great night...lol
eu amo voce minha fofinha
- Pi
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Yes, bilo je lijepo, pogotovo što je bilo puno i što su ljudi bili upoznati s glazbom, a mislim da se vidjelo i da su izvođači uživali.
No, onoliko ljudi u malom prostoru, i 30 stupnjeva unutra, te tako vlažno da sam zamalo evaporirala - nikako ne ide na ponos organizatorima.
Ljudi su tijekom cijelog koncerta izlazili koliko je sparno bilo.
(također, našla sam lanac, a imam i čajnik, moglo bi biti nešto od mene u glazbi
)
No, onoliko ljudi u malom prostoru, i 30 stupnjeva unutra, te tako vlažno da sam zamalo evaporirala - nikako ne ide na ponos organizatorima.
Ljudi su tijekom cijelog koncerta izlazili koliko je sparno bilo.
(također, našla sam lanac, a imam i čajnik, moglo bi biti nešto od mene u glazbi
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want