Gle, ali nije to diskriminirajuce uopce, i ja sam stekla dojam da je tako. (ne mislim naravno na ovu ironiju o mizernom zivotu soliranja vec na taj odnos parova-solo osobe).
Jer ono, ajmo bit realni, u vecini slucajeva parovi su dosadni. Narocito dugogodisnji parovi. Yap, mislim da je tako.
Da sad ne idem u primjere, jednostavno mislim da se radi o nekim drugacijim razmisljanjima i prioritetima u zivotu i ciljevima i dogadanjima i problemima koji ne idu pod ruku jedni s drugima.
Periodicne cugice su okej i tako stvari sljakaju, ali ucestala/stalna druzenja na toj relaciji su dosadna i jednima i drugima najcesce. Ili samo jednoj strani.
Necu generalizirat, ali kod parova je pristuno manje scena, manje drame koja se vidi vani u drustvu (nikako ne velim da je zbilja ima manje

) i neka druga desavanja i tako...Ne kazem da je zivot u vezi dosadan, samo kazem da je eto... mirniji, u odnosu na nekog ko je solo. I da te neke nove prioritete i probleme koji zamijene one iz perioda soliranja lakse razumiju oni koji ih isto tad bas prolaze, sto je cesce drugi par nego solo osoba.
Ne znam, srocila bih ovo vjerojatno i bolje ali sam pogubila sto sam htjela reci vec deset puta, sedam je ujutro, tek sam na prvoj kavi i jos mi nije pocela kolat venama
offtopic: Hi Rea, nice to have you back