Fever! Fever! HOT After summer beach party!

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
queerzagreb
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la queerzagreb » 27 kol 2010 13:10

Queer Zagreb party zatvara Zagrebi festival!

The heat is coming back! We say NO to summers' end.

||Performans||Animatori||Koncerti||DJs||VJs||Show||

Subota, 11. rujna 2010.

Od 22 do 06

LINE UP

DRISKOTEKA kolektiv (ivanhoe b.a.f [f9k]) [SLO]

DJ Yas

DJ Nora

DVORANA JEDINSTVO Trnjanski nasip bb, Zagreb

Upad: 45kn (pretprodaja)/ 65kn (na dan)/ 75kn (nakon ponoći)

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Vruće, pripeklo, prži. Asfalt nas kandžama već drži, gotovo je s morem? Mi kažemo ne! Najvrućiji geto grada u exkomunističkoj tvornici – Jedinstvo gori!

Kako?

U apsolutnom plaža settingu, izležavajte se na ležaljkama sa sunčanim naočalama. Za sigurnost vaše zabave pobrinuti će se spasioci plažne zabave, dok vi cuclate koktel! Osvježenje za pogled nude bazenčići puni vode i performansa, a entuzijaste u našem naumu zaustavljanja dolaska jeseni nagrađujemo posebno: plažni outfit nosi popust na ulazu!

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

DRISKOTEKA kolektiv

Driskoteku vam predstavljamo njihovim vlastitim riječima:
Driskoteka je novi kolektivni kreativni laksativ, koji se otvara čak i najzakrčenije kanale i predrasude! Za zabavu s konceptualnim driskoelektrom brinu se driskojockeyji BAF, [f9k], Ivanhoe i driskobientalke mayania.
Driskajmo svi - klistir nek živi!

Trddreksuxx!!!

http://www.driskoteka.com/

slika

DJ Yas

Što reći o njemu što još rekli – nismo?!! Jasmin, također poznat pod svojim pseudonimom DJ. Yas, vrti od početka tisućljeća u klubovima poput Sirupa (Zagreb), Skwhata (Sisak), Channel Zero (Ljubljana) i događaja (Queer Zagreb festival), a također je bio gost na: EXIT festivalu, Space Ibiza, Bootleg DJ Cafe (Rotterdam), K4 (Ljubljana), Torture Gardenu u Zagrebu i brojnim prostorima u Budimpešti, Berlinu, Beogradu, Sarajevu, Londonu, Splitu, Zagrebu; a pozornicu je dijelio s: Legowelt, Luke Eargoggle, Rude 66, IF, Orgue Electronique, Mr. Pauli, Poligamija Boys, Sneak-Thief, Sendex, Alden Tyrell, Psiha, Lesbians On Ecstasy, Terrence Fixmer, Manasyt, Bangkok Impact, AUX 88, Ed DMX, Boris Razdjelnik, Ben Mono, i mnoge druge. Yas je također bio promotor i organizator događanja klub Soba 23 i Electro City. Samo mali pogled u njegove projekte:

http://www.myspace.com/lechocolatnoir

slika

DJ Nora

Monopolistica ljetnih sparnih partyja već dva mjeseca do usijanja dovodi atmosferu u stanovitom klubu na zagrebačkoj Tkalči a isto će pokušati još jednom na samom početku jesenske zagrebačke clubbing sezone, podjednako vruće kao i ljeto u metropoli, na prvom sezonskom partyju Queer Zagreba. Za sve one koji su se propustili pošteno preznojiti plešući na electro, indie i pokoje žanrovske uljeze posljednjih tjedana. Rezidentica je i klupskog programa ZbeLeTron. Budite lijepi, voli vas.

slika

I, za kraj – ne zaboravite dobre vijesti iz Queer Zagreba: mi morske krastavce ne režemo na kriške! ;)

Pretprodaja:

QueerZagreb radnim danom 10 - 18 h; Kranjčevićeva 11

Sauna Bumerang svaki dan 15 – 23 h; Mažuranićev trg 2

Caffe bar Kolaž ponedjeljak - četvrtak 18 – 01 h, petkom i subotom od 19 – 02 h; Amruševa 11

Caffe bar Vimpi, ponedjeljak - subota 8 – 01, nedjelja 9 - 01; Prolaz sestara Baković 3

Legacy Night Club Zagreb, četvrtkom 21.00 - 02.00 h, petkom i subotom od 22 – 06 h, Mesnička 36

Rezervacije - email: queerzagreb@gmail.com

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vycU8auF3CY[/youtube]

queerzagreb

Re: Fever! Fever! HOT After summer beach party!

Post Postao/la queerzagreb » 31 kol 2010 14:16

slika

slika

Summer party mood ON. :dance:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BXr9l2fYSgc[/youtube]

queerzagreb

Post Postao/la queerzagreb » 06 ruj 2010 11:15

Video intervju s Norom koja zagrijava na partyju u subotu. :mjuza:

http://queer.hr/component/content/article/1048

queerzagreb

Post Postao/la queerzagreb » 07 ruj 2010 13:29

QueerZagreb je u ove kasno ljetne a jesenski hladne dane pripremio sve što vam treba za najluđi after summer beach party.

Checklist:
1. more – imamo! Bilo u vidu video footagea morskih sadržaja, plesa/lude zabave na plaži i šarenog morskog podmorja; do bazenčića s vodom za brčkanje (ili promatranje drugih kako to čine). Ukoliko baš cjepidlačite, posolit ćemo ju!

2. sunce – imamo! Da, party je po noći ali Jedinstvo će grijati naručeno ponoćno sunce samo za vas. It's gonna be hot, hot, hot!

3. plaža – imamo! (Sa svim asesorijima – luftići, suncobrani, điđe za na plažu, a za one koji ne znaju dobro plivati i šlaufovi. Za odmor umornih nogu od beata Driskoteke)

4. plažni outfit – imamo! (dakle, biti će sunčanih naočala, šeširića i inog + vlastiti plažni outfit možda donese i popust na upadu)

5. sladoled – imamo! (Da. Bit će vam vruće pa smo pripremili osvježenje. Za one HOT – sladoled gratis!)

6. loungebar i neizostavna ponuda – imamo! (Dakle na gorespomenutim luftićima ćete se moći izležavati s koktelom u ruci. Raj – čista verzija. A u pozadini ljetni beatovi.) Are you thirsty for some Lesbian Scum cocktail?

7. spasioci? Mhm. Bez njih ne bi ni mi mogli! :uzdah sladostrašća: Mouth to mouth? Cum and see. ;)

8. ljetne točke? – e ovo je iznenađenje! Nastupi oveće hrpice plesačica. Svako malo. Uz obrade Michael Jacksona

9. sad već lagano – očito – prelazimo u hedonizam i dekadenciju. FKK. Da, imamo i nudiste. One prave. Brčkati će se u bazenčićima, i…. još štošta ;)

10. ljetne akcije – imamo! (Nema dobrog plažnog objekta bez pive na akciji. Nul-pet limenka – DVANAEST kn!)

11. masaža! - zar sumnjate! stol za masažu i profesionalni maser dok ispijate koktelčić na queer plaži!

11. i na samom kraju – Zrče!

Pjeeeeena partyyyy!!! :D (Ozbiljno. Ono, kao aparat koji proizvodi pjenu i onda se možete valjati u njoj. Ili ne. Možete na sigurnoj udaljenosti cupkajući s cugicom umirati od smijeha dok vam se pijani prijatelji blamiraju u njoj. Vi odaberite ;)

Eh sad, ako baš uspijete pronaći nešto što je plaža-must-have, a izostavili smo, slobodno nadopišite i upadnite gratis!

... We dare you.

Queer plaža ove subote, ne za plavu, već rozu zastavu! :more:

queerzagreb

Post Postao/la queerzagreb » 09 ruj 2010 19:16

Sutra, petak, zadnji dan pretprodaje ulaznica. Požurite do pretprodajnih mjesta po jeftinije! :)

Odgovorite