"Gay friendly" mjesta na "rubovima" Zagreba

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
astra glacialia
Spol/rod: žensko
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

"Gay friendly" mjesta na "rubovima" Zagreba

Post Postao/la astra glacialia » 28 pro 2010 12:47

Uspjela sam i ja napokon saznati za nekoliko kafića i sl. za koje svi znaju :D ali to je sve u centru (što je uglavnom super ali mi za neke situacije možda neće biti primjenjivo), pitam se je li neka od vas naišla na mjesto gdje se možete "prisno ponašati" s curom bez da vas izbace (mislim na nekakvo držanje za ruke i "nevine" pusice i zagrljaje, naravno ništa vulgarno što ljudi ne bi htjeli vidjeti ni od hetero para), npr. u Novom Zagrebu/Jarunu/podsljemenskoj zoni/Dubravi... znam da nema ništa "službeno" gay friendly, ali ovako, "kvartovska saznanja" ;) (ne nužno kafić, može i "skrovita mjesta", makar bi bilo dobro da je primjenjivo i za ovo hladnije doba)
per aspera ad astra

pihach
Status: U vezi
Kontakt:

Re: "Gay friendly" mjesta na "rubovima" Zagreba

Post Postao/la pihach » 28 pro 2010 14:32

u novom zagrebu znam za birc prek puta ulaza u garazu malla.
ne znam kak se zove, prije je bio pub.
predivno je uredjen (ljubicasti tonovi) i pustaju otvoreni stalno.
mozes se stisnuti uz curku, cak i pusicu dati jer ekipa koja zalazi su uglavnom parovi ili mladi solisti.
nitko te ne gleda, a konobari/ce su friendly.

cula sam za neki kul birc cija je vlasnica lezzy, a nalazi se u zgradi od baskijere (prek puta radica), na horvacanskoj.
takodjer ne znam ime. Ne idu mi imena...

astra glacialia
Spol/rod: žensko
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

Re: "Gay friendly" mjesta na "rubovima" Zagreba

Post Postao/la astra glacialia » 28 pro 2010 15:06

Hvala :) Ovaj prvi ću probat uočit prvom prilikom :D a za drugi je malo problem što ne znaš ime, koliko se sjećam tamo ima xx birceva :wacko: ali možda jednog dana uspijem i taj naći.
per aspera ad astra

Odgovorite