Partycipacija w/ Vibe Department (SLO), 29.01.

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
Popeye

Partycipacija w/ Vibe Department (SLO), 29.01.

Post Postao/la Popeye » 19 sij 2011 14:02

Vibra, žarg. – ono što struji od jedne osobe drugoj ili što se širi u nekom prostoru, što se osjeća kao djelovanje ili utjecaj.
Titranje. / Treperenje. / Oscilacija. / Gibanje.
:rap:

GDJE: AKC Medika, Pierottijeva 11
KADA: Subota, 29. siječnja 2011.
START: 22:30
UPAD: 20kn/25kn

U novoj sezoni all inclusive partycipiranja uz ritmove dobrih vibracija na poznatoj lokaciji unutar kompleksa AKC Medika budimo vas iz zimskog sna. Zalihe Cedevodke su iscrpljene, baterije potrošene, tijelo se trza i vapi za moćnim ritmom, kul atmosferom, zamračenjem uma, cjelonoćnim partijanjem, pederisanjem i lezbiciranjem. Nova godina je prošla, vremena za oporavak je bilo dovoljno i krajnje je vrijeme za povratak u party vibru.

I treću godinu za redom Partycipacija nastavlja s praksom ostvarivanja sigurnih i slobodnih LGBTIQ party prostora i predstavljanjem domaćih i inozemnih bendova te DJ/VJ kolektiva. Za vatreno otvorenje sezone spreman je Vibe Department, melem na zimske ozebline ljubitelja breakbeata, a to je tek početak. We're here. We're back. We're alive. And we're kickin'.

Za novu godinu s više ljubavi i duginih boja, manje homofobije i nasilja, i umom i tijelom na pozitivnim vibracijama – Partycipacija by Zagreb Pride. Dođite i partycipirajte sa Zagreb Prideom!
:duga:

VIBE DEPARTMENT (Slovenija) + WILSON (Belgija)

Vibe Department je slovenski DJ + VJ kolektiv, koji će se nakon dvije godine postojanja i nekoliko desetaka samostalnih žurki i gostovanja zagrebačkoj publici po prvi put predstaviti na prvoj ovogodišnjoj Partycipaciji. Kolektiv čine DJ-evi: MIXXLE, JOSTE, ERMA, GUAPO i COOKIE, te VJ-i Da Piero i Erzor, a kao pojačanje će im se pridružiti belgijski beatboxer Wilson. Vibe Department najčešće kombinira drum’n’bass, breaks, breakbeat, reggae, dub, dubstep, funk i hiphop stilove, te uz neka dodatna iznenađenja stvorit će plesnu i nasmijanu atmosferu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pFr0-_Do ... r_embedded[/youtube]

Mia.
Spol/rod: žensko
Kontakt:

Re: Partycipacija w/ Vibe Department (SLO), 29.01.

Post Postao/la Mia. » 19 sij 2011 17:24

Popeye je napisao/la:drum’n’bass, breaks, breakbeat, reggae, dub, dubstep, funk i hiphop stilove
ostadoh bez teksta.
Stay tuned.

touch_me_iM_sick
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Re: Partycipacija w/ Vibe Department (SLO), 29.01.

Post Postao/la touch_me_iM_sick » 20 sij 2011 21:00

sta oce rec da je dobra mjuza?
iđem.

Odgovorite