Punk
- Rock Faerie
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
Punk
Sluša li tko ovdje punk (naš, strani)?
Jeste čuli za gužvu u 16 ercu, Dolibasiju? Možda bili u Ksetu na koncertu?
They share a look in silence and everything is understood
-
ovde_ide_kul_nick
- come as you are
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Re: Punk
oho.... ima nas jos... ja volim pank nadasve veoma mnogo, josh ako je pomjeshan sa ska-om, ah prekasnoRock Faerie je napisao/la:Sluša li tko ovdje punk (naš, strani)?
Zadnju put sam bila na Guzvi dok su sad bili u Krizevcima, bila na njima i u marofu i stvarno su jeben bend....
hej haj birgaaaadee....
dolibasija je kul no podjecajume na nesto ne lijepoga...
obozavam jos i Grupu tvog zivota, mikrofoniju, atheis rap, diverzante, pase, six pack i tako blize i tako dalje...
One good thing about music, when it hits you fell no pain
-
ovde_ide_kul_nick
- Rock Faerie
-
ovde_ide_kul_nick
nema na svijetu nishta lijepsheg nego dobar pogo... ajme to je neshto savrsheno...Rock Faerie je napisao/la:dobri pogo oslobađa
no nije bash ok dok te npr. kao mene lik od 2m i 130 kila rokne laktom u glavu... no onda se preskochi jedna pjesma i idemo opet....
One good thing about music, when it hits you fell no pain
-
ovde_ide_kul_nick
- Rock Faerie
Mah najjače mi je kad u pogo uleti neki lik sa spajkovima na kožnjaku, na to fkt poludim, burazovom frendu je jedan lik razderao cijelu ruku sa spajkovima. Al zato su mi frendovi priznali da su cure još najgore u pogu jer se njih svi boje gurnut, a one sve guraju. Girl power 
They share a look in silence and everything is understood
-
Broken Down Angel
- Rock Faerie
-
ovde_ide_kul_nick
- Rock Faerie
-
ovde_ide_kul_nick
- Rock Faerie
-
Broken Down Angel
-
moonsorrow
Punk...Od stranih bendova volim poslušat Total Chaos, The Exploited, Union 13...sve šta ide na brzinu i jačinu....čak i oi punka malčice....naravno himnu oi-a "A.C.A.B." svaki punker koji drži do sebe mora u malom prstu imat...a od domaćih baš ne slušam, osim Satana Panonskog legende, Six Pack sam čula, Kud Idijote al su mi prespori nekak, punk volim onaj brzi, furiozan, žestok, Krvavi Mandat je oke....došla sam u kontakt s tim jer me užasno fascinirao susjed panker stariji od mene 4 godine i irokeza njegova u svim mogućim bojama, izlizane marte poderane uske traperice i onaj klošarski stajl. ah.
Al danas skoro da se i usudim reći, punk je mrtav, bendovi koji se danas nazivaju "punkom" pojavljuju se svako malo na MTV-u i televiziji općenito....i što se tiče "punkerske odjeće" marti....danas stoje preko 800 kn, a kad su se počele proizvoditi i nositi bile su najjeftinije radničke cipele...isto to i za starke vrijedi, pa 400 kn fak mater, pankeri su prije nosili poderanu obleku jer nisu imalo novaca, a danas takve stvaričice po metal shopovima su najskuplje....eh i nešta šta nemogu smislit, starke sa TVORNIČKI UŠIVENIM ZNAKOM ANARHIJE !!!!
grrrrrrrrr
i wanna be punk dječaci i curice ga čine malo ljigavim....al ajd...drži se još, makar nisu to više oni pravi punkeri tijekom osamdesetih koji su odbacivali cijelo društvo...danas ovo je skroz drugo. :
Al danas skoro da se i usudim reći, punk je mrtav, bendovi koji se danas nazivaju "punkom" pojavljuju se svako malo na MTV-u i televiziji općenito....i što se tiče "punkerske odjeće" marti....danas stoje preko 800 kn, a kad su se počele proizvoditi i nositi bile su najjeftinije radničke cipele...isto to i za starke vrijedi, pa 400 kn fak mater, pankeri su prije nosili poderanu obleku jer nisu imalo novaca, a danas takve stvaričice po metal shopovima su najskuplje....eh i nešta šta nemogu smislit, starke sa TVORNIČKI UŠIVENIM ZNAKOM ANARHIJE !!!!
grrrrrrrrr
i wanna be punk dječaci i curice ga čine malo ljigavim....al ajd...drži se još, makar nisu to više oni pravi punkeri tijekom osamdesetih koji su odbacivali cijelo društvo...danas ovo je skroz drugo. :
Zadnja izmjena: moonsorrow, dana/u 03 ožu 2008 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja sam plod ove civilizacije, ali ne i njen sljedbenik"
(Satan Panonski)
(Satan Panonski)
-
moonsorrow
Eh i da napomenem, punkeri i skinsi se znaju šorati međusobno, al i sve češće se udružuju....različiti su ali ipak toliko slični...glazba, obleka, neki stavovi. ima dodirnih točaka. Često me i zbunjuje to.
Inaće, Kutina je grad punka. Mislim da bi punk trebao ostat više underground od metala jer ipak ima neke političke stavove i kakti ciljeve jer se nerijetko punk bendovi pozivaju na anarhiju, klasnu borbu and stuff....
Angelica...Split? metal? lezba si ?izlaziš u Duje hehe?
Inaće, Kutina je grad punka. Mislim da bi punk trebao ostat više underground od metala jer ipak ima neke političke stavove i kakti ciljeve jer se nerijetko punk bendovi pozivaju na anarhiju, klasnu borbu and stuff....
Angelica...Split? metal? lezba si ?izlaziš u Duje hehe?
"Ja sam plod ove civilizacije, ali ne i njen sljedbenik"
(Satan Panonski)
(Satan Panonski)
- Rock Faerie
-
Broken Down Angel
Kad smo već kod toga, kad već pričamo o načinu odijevanja, može li mi netko objasniti zašto je bitno uopće nositi marte / starke?"punkerske odjeće"
Odjeća može biti samo način izražavanja. Isto kao i glazba. A u biti sve počiva na samom stavu na kojem se sve temelji.
Ono što mene rastužuje je ne činjenica da se nose "starke sa tvornički ušivenim znakom anarhije", nego to što mnogi oni koji kažu da ga slušaju ne znaju što je to. A dosta se u svakodnevni rječnik probio pojam - punker. Kao da ih to u potpunosti definira. Govori tko su. Određuje način odijevanja, ponašanja, biranja prijatelja, čak i mjesto izlaska petkom navečer.
To što slušam je mali dio mene. Ne ja u cjelini.
- Rock Faerie
-
agasta
- new york city girl
zalosno je sto su pravi pankeri nestali, dosla je neka nova generacija, cak stovise cine mi se zbilja cudnima. ne odrzava se onaj pravi pank duh na koncertima. one koje su u panku unazad desetak godina, znaju o kakvom duhu pricam.
te nove generacije nemaju ono jedinstvo, snagu.
a da o rokezama ni ne pricam, ne znam kad sam zadnji put vidla pravu dobru i lijepu rokezu!
zlatno doba panka u hrvata je bilo tam negdje u proslosti, toga vise nema...

te nove generacije nemaju ono jedinstvo, snagu.
a da o rokezama ni ne pricam, ne znam kad sam zadnji put vidla pravu dobru i lijepu rokezu!
zlatno doba panka u hrvata je bilo tam negdje u proslosti, toga vise nema...
I am not a myth.