elemental
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
elemental
voli te ih?
ja ih organski ne podnosim, strava i uzas, da ne duljim previse. mrzim njihov nacin izrazaja prepun jeftine psihologije siromasnog i frustrirano nadrkanog i razjebanog naroda.
ja ih organski ne podnosim, strava i uzas, da ne duljim previse. mrzim njihov nacin izrazaja prepun jeftine psihologije siromasnog i frustrirano nadrkanog i razjebanog naroda.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
- jane connor
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
Re: elemental
Volim <3<3<3
ali mi TBF nije drag nikako
ali mi TBF nije drag nikako
"Any fool can risk her life. It takes a hero to risk her heart"
Don't just think,FIGHT!
Don't just think,FIGHT!
-
jabooka
- Ja sam: lezbijka
ukusi su razliciti i treba ih postivati. ali ja ne znam zakaj oni/one ne znam ni tko su clanovi tog benda . meni su toliko iritantni, mozda netko ima misljenje kao ja.....
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
- jane connor
podržavam to kaj se tebi ne sviđaju...i znam feeling nepodnošenja

Don't just think,FIGHT!
Don't just think,FIGHT!
meni su super jedino im je prosli album bil malo previse politicki nabrijan pa mi nije bas sjel

- jane connor
najavili su da će vertigo bit drugačiji...nisam još uspjela preslušat....ali budem prvom prilikom
Don't just think,FIGHT!
Don't just think,FIGHT!
na njihove tekstove doslovce dobijem napadaj...
ono - moram, jadna, dici kredit i kupiti stan, da bih mogla nekog voljeti...
po njima aposlutno nitko tko nesto ima nije postigao svojim radom... i zivot (a na zalost i pjevenje) im se svodi na mrznju prema 'tatinim sinovima"
fuck of od mene s takvim frustriranim tekstovima...
strahovito puni negative...
(fuck! sad zvucim ko oni...)
ono - moram, jadna, dici kredit i kupiti stan, da bih mogla nekog voljeti...
po njima aposlutno nitko tko nesto ima nije postigao svojim radom... i zivot (a na zalost i pjevenje) im se svodi na mrznju prema 'tatinim sinovima"
fuck of od mene s takvim frustriranim tekstovima...
strahovito puni negative...
(fuck! sad zvucim ko oni...)

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.
pa ustvari, zena je sama rekla, prepricava situacije koje dozivljava. neciji tudji dozivljaj ili vlastiti.
nekad su mi agresivni i nemrem ih dugo slusat. ali mogu je razumjet.
nekad su mi agresivni i nemrem ih dugo slusat. ali mogu je razumjet.
pjevacica mi je bas kjut
ne slusam nikad, al nju bas volim pogledat 
- Hidden_soul
- Devil in details
Ne znam, voljela sam onaj album "Male stvari" ili se tako nekako zvao.
Ali sam nekako prosla vrijeme kad sam voljela domaci hiphop. Ima puno boljih ljudi koji govore o problemima svakodnevnice od njih, samo su ti ostali jos underground, izbacili koji demo ili su se nekako pogubili. Recimo splitski Djecaci su mi bili drazi od njih, cak jos iz vremena dok i nisu oformili Djecake vec su bili solo - nebu, Drugi i ostali... Pa Sett, ali i on se negdje izgubio.
TBF mi isto legne svaki put kad ih cujem na radiju, ali nikad ne bih uzela album, ne znam zasto. No puno mi pametnije zbore od Elementala, sa dosta manje frustracije.
Da skratim, ne mrzim toliko Elemental, ali sam prerasla vrijeme za hrvatski (a i svaki drugi) rap i nemam to zivce slusati vise.
No da mogu birati izmedju njih i Ede Maajke, uvijek bih odabrala njih, Edo je valjda jedini covjek na sceni koji me nervira vise od Jacquesa.
Ali sam nekako prosla vrijeme kad sam voljela domaci hiphop. Ima puno boljih ljudi koji govore o problemima svakodnevnice od njih, samo su ti ostali jos underground, izbacili koji demo ili su se nekako pogubili. Recimo splitski Djecaci su mi bili drazi od njih, cak jos iz vremena dok i nisu oformili Djecake vec su bili solo - nebu, Drugi i ostali... Pa Sett, ali i on se negdje izgubio.
TBF mi isto legne svaki put kad ih cujem na radiju, ali nikad ne bih uzela album, ne znam zasto. No puno mi pametnije zbore od Elementala, sa dosta manje frustracije.
Da skratim, ne mrzim toliko Elemental, ali sam prerasla vrijeme za hrvatski (a i svaki drugi) rap i nemam to zivce slusati vise.
No da mogu birati izmedju njih i Ede Maajke, uvijek bih odabrala njih, Edo je valjda jedini covjek na sceni koji me nervira vise od Jacquesa.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- ladychris
elemental - nekako ih tesko prozvacem ali volim onu pjesmu Iz dana u dan.. ta mi je sjela..
ne trudim se slusati lirike kod tog benda, jos mi se niti jedne nisu svidjele, no ponekad mi se ritam svidi =/
TBF mi je puno drazi samo ne znam kako je on upao u ovu temu ^^
ne trudim se slusati lirike kod tog benda, jos mi se niti jedne nisu svidjele, no ponekad mi se ritam svidi =/
TBF mi je puno drazi samo ne znam kako je on upao u ovu temu ^^
Trolling.
TBF mi nisu nikada sjeli.
Elemental mogu poslusati
Elemental mogu poslusati
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- pihach
- Kontakt:
Hidden_soul je napisao/la:Ne znam, voljela sam onaj album "Male stvari" ili se tako nekako zvao.