Jeste li umjetnička duša? Koja vas vrsta umjetnosti najviše privlači? Bavite li se nekom umjetnošću? Ako da, približite malo što vas privlači u tome i kakav je to filing kad napravite neko djelo...
Moji izražaji su u zadnje vrijeme fotografije ili piskaranje nekakvih poučnih kratkih pričica...
Često naprosto osjetim potrebu da bash tad, tog momenta moram uzeti fotić u ruke, vidim sliku koju bi htjela snimit unaprijed, no često mi za to trebaju modeli ili asistenti... pa nekad nisam u mogućnosti instant zadovoljiti tu potrebu... pa se do realizacije nekako izgubi taj zanos koji mi je doletio iz vedra neba...
Ako mi dođe nešto poučno za reći, ulovim se odma tipkovnice ili papira i olovke i ožežem!
I u jednom i u drugom slučaju, ako uspijem izrealizirati zamišljeno i to ispadne bash kako sam i zamislila ili čak i bolje od toga, filing je neprocjenjiv... ponos me udari do neba, osjetim se nekako poletno i snažno istovremeno... puca me adrenalin i imam filing da sam u stanju osvojiti ironmen maraton