Tak je!ariadne je napisao/la: E i zaboravila sam reći da je uvodna scena odlična. Zaglavila sam poluotvorenih usta i rukom u kutiji s kokicama. Podsjeća me na one špice iz filmova o Jamesu Bondu, samo deset puta bolje.
Zadnji odgledani film - ocijenite
Re: zadnji odgledani film-ocjenite
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005)
Director: Andrew Adamson
8/10

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)
8/10

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010)
Director: Michael Apted
8/10

Volim ovu trilogiju.
Veseli me, zabavlja i opušta. I mislim da je u okvirima fantasy žanra prilično podcijenjena.
Sviđa mi se dinamika, animacija, detalji, izbor glumaca (posebno protagonista) pa čak je i humor (koji mi nerijetko pokvari dojam u ovakvom tipu filma) sasvim okej.
Sjećam se kad sam gledala prvi dio u kinu. Naježila sam se kad je Lucy prvi put ušla kroz ormar u Narniju.
Ta scena je probudila sve ono zbog čega volim fantasy filmove.
8/10

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)
8/10

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010)
Director: Michael Apted
8/10

Volim ovu trilogiju.

Veseli me, zabavlja i opušta. I mislim da je u okvirima fantasy žanra prilično podcijenjena.
Sviđa mi se dinamika, animacija, detalji, izbor glumaca (posebno protagonista) pa čak je i humor (koji mi nerijetko pokvari dojam u ovakvom tipu filma) sasvim okej.
Sjećam se kad sam gledala prvi dio u kinu. Naježila sam se kad je Lucy prvi put ušla kroz ormar u Narniju.

Ta scena je probudila sve ono zbog čega volim fantasy filmove.

▲ v o l c a n o ▲
Sretna Nova godina!
1/10
Hoću nazad novac.
1/10
Hoću nazad novac.
- sumrak.zivota
muskarci koji mrze zene-hollywood version.
gledljivo, predugo traje, rooney ima preblago i netipicno lice za Lisbeth.
6/10
ako bas zelite ici u kino, a nemate nikaj drugo za pogledati.
gledljivo, predugo traje, rooney ima preblago i netipicno lice za Lisbeth.
6/10
ako bas zelite ici u kino, a nemate nikaj drugo za pogledati.
potpis
Ambition to Meaning: Finding Your Life's Purpose
http://www.imdb.com/title/tt1333015/
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BIGBGv77LHQ[/youtube]
Dr. Wayne Dyer - jedan iz ekipe brijača oko Lujze Hey, film je podugačak, ali lik mi ima finu vibricu, jedino me malko gestikulacija rukama iritirala; svidjelo mi se što je reko da ne privlačimo iz okoline ono što želimo, već ono što jesmo i još neke druge misli
glumi i lezbinka Porša, Elenina supružnica
7,5/10
http://www.imdb.com/title/tt1333015/
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BIGBGv77LHQ[/youtube]
Dr. Wayne Dyer - jedan iz ekipe brijača oko Lujze Hey, film je podugačak, ali lik mi ima finu vibricu, jedino me malko gestikulacija rukama iritirala; svidjelo mi se što je reko da ne privlačimo iz okoline ono što želimo, već ono što jesmo i još neke druge misli
glumi i lezbinka Porša, Elenina supružnica
7,5/10
Director: James Cameron
9/10

I treći put mi je bio jednako zanimljiv i enjoyable kao i prvi u 3D-u.
Zapravo, prvi put nam je bilo muka jer je bilo mjesta samo u četvrtom redu. : D
To je uz zadnjeg Pottera jedini blockbuster u kojem sam uživala od LOTR (2003).
* * *
District 9 (2009)
Director: Neill Blomkamp
7.2/10

Jako zanimljivo postavljeno i vrlo neobičan šonjavi protagonist što cijelu stvar čini dodatno zanimljivom.
Iako, stvarno mi je već počela ići na živce ta (histerična) režija koja simulira dokumentarac ("The Hurt Locker").
Director: James Cameron
9/10
I treći put mi je bio jednako zanimljiv i enjoyable kao i prvi u 3D-u.
Zapravo, prvi put nam je bilo muka jer je bilo mjesta samo u četvrtom redu. : D
To je uz zadnjeg Pottera jedini blockbuster u kojem sam uživala od LOTR (2003).
* * *
District 9 (2009)
Director: Neill Blomkamp
7.2/10

Jako zanimljivo postavljeno i vrlo neobičan šonjavi protagonist što cijelu stvar čini dodatno zanimljivom.
Iako, stvarno mi je već počela ići na živce ta (histerična) režija koja simulira dokumentarac ("The Hurt Locker").
▲ v o l c a n o ▲
Hehe, Avatar. 

Osjećala sam se ko najgluplja ovca u svemiru dok sam to gledala i mislim da nikad neću zaboravit taj usrani osjećaj, ne pri izlasku iz kina, nego još u pauzi. Ostatak je bio agonija.
Osjećala sam se ko najgluplja ovca u svemiru dok sam to gledala i mislim da nikad neću zaboravit taj usrani osjećaj, ne pri izlasku iz kina, nego još u pauzi. Ostatak je bio agonija.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Znam za to. : )
Od 2009. do sad je već bilo milijun takvih stvari, ali ispalo je da mi je realizacija bila važnija od svih plot usporedbi, a činjenica je da me uvukao u sebe od prve do zadnje minute. So, nebitno. : )
Osim toga, kad bi si dali truda, za vrlo malo filmova ne bi uspjeli napraviti ovakvu sličicu sa iskrižanim/zamjenskim likovima.

Od 2009. do sad je već bilo milijun takvih stvari, ali ispalo je da mi je realizacija bila važnija od svih plot usporedbi, a činjenica je da me uvukao u sebe od prve do zadnje minute. So, nebitno. : )
Osim toga, kad bi si dali truda, za vrlo malo filmova ne bi uspjeli napraviti ovakvu sličicu sa iskrižanim/zamjenskim likovima.
▲ v o l c a n o ▲
Neki se barem potrude više sakrit takvo nešto. Cameron nije ni to. Ne želim uopće znati njegov tijek misli za neke stvari. "Unobtanium, because it can't be obtained, get it? Un-obtanium! Genius!"
Sve skupa me toliko naživciralo da se uopće nisam mogla koncentrirati na realizaciju ili išta drugo. Mislim inače imam jako veliku toleranciju na gluposti, suspension of disbelief i te stvari ali ovo mi je bilo previše.
Sve skupa me toliko naživciralo da se uopće nisam mogla koncentrirati na realizaciju ili išta drugo. Mislim inače imam jako veliku toleranciju na gluposti, suspension of disbelief i te stvari ali ovo mi je bilo previše.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Nije da sam nešto pretjerano proučavala i čitala, ali nekako sumnjam da bi si dozvolio, obzirom na pare i tim koji je radio oko filma takve prozirne "greške" koje mu pripisuju.
Al' u svakom slučaju mi je drago da spadam u onu skupinu ovaca koju je zaobišlo živciranje i cijela drama oko toga i koja jednostavno uživa u pokretnim slikama. ; )
Al' u svakom slučaju mi je drago da spadam u onu skupinu ovaca koju je zaobišlo živciranje i cijela drama oko toga i koja jednostavno uživa u pokretnim slikama. ; )
▲ v o l c a n o ▲
I ja bih rado da sam u toj skupini, ne bih se živcirala zadnjih par godina. 
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
The World unseen
9/10
jako mi se svidio, romantična komedijica (iako piše drama, al njaa) između 2 djevojke...

Satovi vožnje su priceless
After sex je isto simpatičan za pustit mozak na pašu
8/10

Mila Kunis i Zoe Saldana su nekako baš....mljac...
Fast Five

15/10
Nitko ne može nadmašiti Vin Diesela
9/10
jako mi se svidio, romantična komedijica (iako piše drama, al njaa) između 2 djevojke...
Satovi vožnje su priceless
After sex je isto simpatičan za pustit mozak na pašu
8/10
Mila Kunis i Zoe Saldana su nekako baš....mljac...
Fast Five

15/10
Nitko ne može nadmašiti Vin Diesela
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

Nemoguća misija: Protokol duh
5/10
Nisam neki obožavatelj akcijskih filmova, a ovaj je predvidljiv i pun akcijskih klišeja.
Doduše kada mi se ukazalo na ovaj članak
http://www.eripplescebu.com/2011/06/5-c ... ssion.html
mi je postao manje loš.
5/10
Nisam neki obožavatelj akcijskih filmova, a ovaj je predvidljiv i pun akcijskih klišeja.
Doduše kada mi se ukazalo na ovaj članak
http://www.eripplescebu.com/2011/06/5-c ... ssion.html
mi je postao manje loš.
Ko da je pobjegla s teme o zoofiliji. 
^ Da te pitam - iz koje serije/filma je ova tvoja strina na avataru? Nepoznata mi je. 
* * *
Gledala sam Moon (Duncan Jones, 2009) i to vrlo dekoncentrirano jer je u međuvremenu zvonilo sve što ima za zvoniti pa ne možem ništa suvislo napisati.
Morat ću ga pogledati opet jer mi se svidio onaj dio koji sam pažljivo popratila.
* * *
Gledala sam Moon (Duncan Jones, 2009) i to vrlo dekoncentrirano jer je u međuvremenu zvonilo sve što ima za zvoniti pa ne možem ništa suvislo napisati.
Morat ću ga pogledati opet jer mi se svidio onaj dio koji sam pažljivo popratila.
▲ v o l c a n o ▲
http://www.imdb.com/title/tt1119644/Fusion je napisao/la:^ Da te pitam - iz koje serije/filma je ova tvoja strina na avataru? Nepoznata mi je.
Dana Scully light.
Aha, Anna Torv. Fala. Mučilo me to već duže vrijeme. 
▲ v o l c a n o ▲
Midnight in Paris - 5/10
meh. dosadnjikavo a owen mi je loš. u biti jedino zanimljivo u filmu su personifikacije povijesnih ličnosti.
The Guard - 9/10
e ovo je zabavan film...
Our Idiot Brother - 7/10
skroz ok film...
meh. dosadnjikavo a owen mi je loš. u biti jedino zanimljivo u filmu su personifikacije povijesnih ličnosti.
The Guard - 9/10
e ovo je zabavan film...
Our Idiot Brother - 7/10
skroz ok film...
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
Mimic (1997)
Director: Guillermo del Toro
5/10

Mislila sam da će ovo biti najveće sranje del Torove filmografije, a na kraju mi je bio zanimljiviji od Hellboya. :')
Podsjetio me na vrijeme dok sam gledala filmove ovog tipa na TV-u. I drago mi je opet bilo vidjeti Miru.
Cronos (1993)
3.5/10
Super storyline i detalji, ali realizacija mi je skroz nedojmljiva. Primjećujem da je GdT opsjednut pipcima, cijevima, kukcima i mehanizmima.
5/10

Mislila sam da će ovo biti najveće sranje del Torove filmografije, a na kraju mi je bio zanimljiviji od Hellboya. :')
Podsjetio me na vrijeme dok sam gledala filmove ovog tipa na TV-u. I drago mi je opet bilo vidjeti Miru.

Cronos (1993)
3.5/10
Super storyline i detalji, ali realizacija mi je skroz nedojmljiva. Primjećujem da je GdT opsjednut pipcima, cijevima, kukcima i mehanizmima.
▲ v o l c a n o ▲
The Boat That Rocked - 8/10
zabavan, ležeran, dobra mjuza
El Espinazo del Diablo (2001)
8/10

E ovo mi se već sviđa u svakom pogledu. Dječaci su odlični.
Eduardo Noriega je takođe' neloš. :')
Dr. Casares:
What is a ghost? A tragedy condemned to repeat itself time and again?
An instant of pain, perhaps? Something dead which still seems to be alive?
An emotion suspended in time? Like a blurred photograph. Like an insect trapped in amber.
A ghost is me.
* * *
El Laberinto del Fauno (2006)
9/10

Divno naslikano.
8/10

E ovo mi se već sviđa u svakom pogledu. Dječaci su odlični.
Eduardo Noriega je takođe' neloš. :')
Dr. Casares:
What is a ghost? A tragedy condemned to repeat itself time and again?
An instant of pain, perhaps? Something dead which still seems to be alive?
An emotion suspended in time? Like a blurred photograph. Like an insect trapped in amber.
A ghost is me.
* * *
El Laberinto del Fauno (2006)
9/10

Divno naslikano.

▲ v o l c a n o ▲
-
osmijeh
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
Kada se film snimi prema knjizi, daleko mi bolja ostaje knjiga, a u ovom slučaju, da nisam pročitala knjigu, nebi skužila apsolutno ništa, tj. puno, puno više sam očekivala od dokumentarca, sve je izrežirano na vrat-na nos, imam filing da je napravljen čisto radi populacije kojima se ne da čitati, pa da ih se bar donekle osvijesti. Uglavnom, knjigu svakako preporučam.Mary of Silence je napisao/la:Aj, nisam znala da ima i dokumentarac baziran na istoimenoj knjizi, hvala na ovome. Danas obavezno gledam.coco.q je napisao/la:The Shock Doctrine
Odličan mi je film, dovoljno si i sama rekla, jedan od jačih dijaloga:ludakoslapa je napisao/la:The Boat That Rocked - 8/10
-"Why didn't you say he was the Son of God?"
-" Was he?"
The Help 9/10
Neznam zašto, ali kada sam vidjela hrvatski prijevod (Tajni život kućnih pomoćnica) očekivala sam komediju
Parada 9/10
Srpska kinematografija mi je TOP, pratim ih već duže vrijeme, uglavnom uz salve smijeha, al definitivno nisam navikla da iz njihovih filmova izvučem nekakvu dobronamjernu poruku kao što se desilo u Paradi. Nakon gromoglasnog smija zadnjih par minuti filma u kinu je popraćeno s tišinom, vjerujem da se malo tko tome nadao. Mogla bi još pisat, al neću spojlat.
Mamurluk 2 2/10
Pogledala sam prvi dio i bio mi je očaj, al, eto, nije mi vrag da mira pa sam i ovo pogledala, nažalost. Stvarno mi više puna kapa Holivuda, stvarno bi ih trebala počet izbjegavat
Martha Marcy May Marlene (2011)
Nezavisno, nagrada za najbolju režiju, odmah sam znala da to želim pogledati, još nakon čitanja sinopsisa, tu je i Elizabeth Olsen, na kraju pak sam zaspala pri sredini filma :giggle:, priča je inače zanimljiva, samo je valjda bilo teško pratiti.
Ide u recovery.
Nezavisno, nagrada za najbolju režiju, odmah sam znala da to želim pogledati, još nakon čitanja sinopsisa, tu je i Elizabeth Olsen, na kraju pak sam zaspala pri sredini filma :giggle:, priča je inače zanimljiva, samo je valjda bilo teško pratiti.
Ide u recovery.
meni je baš bio odličan, a knjigu nisam pročitala. Al meni je i mamurluk bio odličan, tako da možda imamo samo jako različiti ukus u filmovimaosmijeh je napisao/la:Kada se film snimi prema knjizi, daleko mi bolja ostaje knjiga, a u ovom slučaju, da nisam pročitala knjigu, nebi skužila apsolutno ništa, tj. puno, puno više sam očekivala od dokumentarca, sve je izrežirano na vrat-na nos, imam filing da je napravljen čisto radi populacije kojima se ne da čitati, pa da ih se bar donekle osvijesti. Uglavnom, knjigu svakako preporučam.Mary of Silence je napisao/la:Aj, nisam znala da ima i dokumentarac baziran na istoimenoj knjizi, hvala na ovome. Danas obavezno gledam.coco.q je napisao/la:The Shock Doctrine
OT: nisam pogledala nego gledam već dva dana the tree of life, lijepa fotografija, dobri glumci, al dozlaboga dosadan....
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
Beginners - 6.5/10
onako čudnjikava romantična drama. Mélanie Laurent napravi svaki film tako čudno romantičnim
i Ewan McGregor mi je bio super tu. a najbolji od svih je bio pas
e i Višnjić je ful čudan u gay izdanju
onako čudnjikava romantična drama. Mélanie Laurent napravi svaki film tako čudno romantičnim
i Ewan McGregor mi je bio super tu. a najbolji od svih je bio pas
e i Višnjić je ful čudan u gay izdanju
-
Gost
upravo bila u kinu i gledala film Parada i to s frendom koji je totalno protiv toga, a navukla sam ga da ide gledat film
i mogu samo reć 10/10 ali ipak dok mi se s/legnu dojmovi, a prvo moram ja leć, jer film me emocionalno iscrpio....to valjda ovisi tko gleda jer tog mog frenda uopće nije 
-
Gost
upravo bila u kinu i gledala film Parada i to s frendom koji je totalno protiv toga, a navukla sam ga da ide gledat film
i mogu samo reć 10/10 ali ipak dok mi se s/legnu dojmovi, a prvo moram ja leć, jer film me emocionalno iscrpio....to valjda ovisi tko gleda jer tog mog frenda uopće nije