8.5/10
zato jer mi je kraj tužan donekle

slažem se nažalostIvanaaa je napisao/la:
Pomalo razočaravajuće.
fascinantnoswayka je napisao/la:The Relevation of the Pyramids
Odlican dokumentarac u kojem se povezuju piramide u Gizi, Uskrsnji otok, Inke, piramide u Kini; prikazuju isti nacin gradnje na razlicitim djelovima planete u razlicitim vremenskim razmacima sto me je sokiralo i ostavilo bez teksta, ogromna preciznost i poznavanje matematike i metra za koji se smatralo da tada nije postojao kao mjerna jedinica... Ma, sok. Preporucam svima da pogledaju.
Na kraju krajeva, ne morate vjerovati u to, al opet previse slicnosti i podudaranja da se sve proglasi kao slucajnost...
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

ja s ovim nemam nista!bašja je napisao/la: Ali nešto kasnije, čips se ovlažio malo i postao puno bolji,
da je čips u tvojim rukama bio, veze s tim bi imala chalize theron i onaj trailer za snjeguljicu bez ijednog patuljkaOtherMe je napisao/la:ja s ovim nemam nista!bašja je napisao/la: Ali nešto kasnije, čips se ovlažio malo i postao puno bolji,
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
orly? perhaps I should give the book a second look thenariadne je napisao/la: pa nisu mogli izravno prikazati mindless nasilje među djecom koje je ova opisala u knjizi.