Turbofolk slet

Sve što je vrijedno čitanja, gledanja i slušanja podijelite s nama ili pak iznesite svoje žestoke kritike istog.
call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 27 vel 2007 22:16

i kaj sad da radimo?
zvir i bestimja.

jasamocitam

Post Postao/la jasamocitam » 27 vel 2007 22:22

nis. kaj bi se nesto moglo napraviti?

tamara3
Just tax the stupid people.
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 27 vel 2007 22:25

Više ništa. Možda se nekoć moglo. Ali više ne može.

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 28 vel 2007 10:40

e pa bas se o tome radi! to NIJE dio naseg odrastanja. kad sam bila klinka, znala sam da negdje po nekim opskurnim periferijama imaju neke birtije u kojima se svira ta neka muzika. i dokle god je bila na periferiji, nije me bilo briga. ali sad buba iz svakog drugog auta, svom snagom i na sav glas. pa ja onda isto otvorim prozor auta i odvalim neku rokanu mrklu takodjer na sav glas. smeta mi sto je ta muzika dosla u sve prostore, sto ju je tesko izbjeci. no, govoriti kako to ne treba u zagrebu je ocito krivo jer uvijek i za sve, nazalost, vrijedi zakon potraznje i ponude. ako se tolike karte prodaju i to po 190 kuna, onda ocito ima interesa. pa taj me bas interes brine. i zapravo mi je puna kapa tog terora seljacke muzike! da se razumijemo, nemam ama bas nista protiv izvorne narodne glazbe! divni stari pravi narodnjaci, bosanki sevdah, kad netko zna pjevat "omer beže", ja sretna, kao i stare međimurske, dalmatinske, srpske, sve ostale. ali ovi bastardi smeca, urlanja, neukusa, pevaljki, naricanja, e, to me ipak jebe u mozak. dok u isto vrijeme na hrt-u od ukidanja hit-depoa nema niti jedne jedine emisije, top liste ili nesto slicno rocka, popa i svega ostaloga, ali sa svih strana nas jebe skoro i thompson i tome slicno. ravnoteza, dragi moji, ravnoteza se poremetila. kako u svemu, tako i u glazbi. sa svih strana nam serviraju smece.
Zadnja izmjena: lana, dana/u 28 vel 2007 16:33, ukupno mijenjano 1 put.

jabooka
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la jabooka » 28 vel 2007 16:26

i pred mocvarom se neki dan pobise kreteni.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 28 vel 2007 16:34

ma mislim da kreteni koji se propucavaju i rezu nozevima ne ovise o vrsti glazbe koju slusaju. kretenizam je nazalost univerzalna osobina.

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 28 vel 2007 16:42

lana je napisao/la:ma mislim da kreteni koji se propucavaju i rezu nozevima ne ovise o vrsti glazbe koju slusaju. kretenizam je nazalost univerzalna osobina.
koju znanstveno dokazano potiče određena vrsta glazbe. nekak sumnjam da ekipa koja sluša vivaldijeva 4 godišnja doba ima potrebu izvadit kalašnjikov i pucat u zrak...
dok oni kojima je celo selo vuče belo hit... povremeno dobiju istu potrebu. :)
slika
I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 28 vel 2007 16:49

ma ne znam ti ja bas te teorije... manijaka, ubojica, kretena ima u svim "glazbenim" skupinama. sumnjam da nitko od ljudi koji slusaju klasiku (i da se ne razumijemo krivo, strasno volim klasiku, odrasla sam u HNK-u) nema agresivne porive. samo nekako divljanje u zadnje vrijeme povezujemo s tom seljackom muzikom jer smo bombardirani njome sa svim strana.

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 28 vel 2007 16:58

ma svakavih ljudi ima svugdje. neminovno. nego različite karaktere potiče i muzika, uspavanke uspavljuju, death metal širi agresiju. gotovo sigurno..
slika

jabooka

Post Postao/la jabooka » 28 vel 2007 18:21

kod pojedinaca primitivizam i vandalizam dolazi do izrazaja bez obzira na vrstu muzike koju slusaju.Mislim da je ipak malo ucestaliji i iritantniji u narodnjackim krugovima...... ali nije pravilo.

Citam danas u Globusu kako su ljubitelji narodnjaka dosli na svoje kada se pokolj desio pred hramom takozvane urbane kulture dok je u isto vrijeme u Splitu odrzan koncert Seke Aleksic bez ijednog incidenta.
zove.se.ocinstvo.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 28 vel 2007 21:18

elem...hapy news ...koncert se odgadja jer nije prodan dovoljan broj (5000) ulaznica.(sic!) :o wowwww...komplimenti ovom gradu..ipak nema 5000 osoba koji slusaju ovu muziku a nisu odrasli uz nju
zvir i bestimja.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 28 vel 2007 21:27

samo se mi tjesimo da oni ne bi prodali i 10 000.

......nema govora o tome da je Revija u Zagrebu otkazana zbog malog broja prodanih ulaznica, već je to napravljeno zbog učestalih pritisaka i brutalnih prijetnji jednoj od pjevačica koja je trebala nastupiti.
zove.se.ocinstvo.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 28 vel 2007 21:32

a jel? ok...tvoje vijesti su zadnjije :D
zvir i bestimja.

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 28 vel 2007 23:31

super mi je to da su se navodno braniteljske udruge pobunile. ja nekak vidim (a imala sam prilike i prisustvovati kroz posao) da bas gomila branitelja slusa to smece. pardon, glazbu. svejedno mi je. sad ce se ista ta...manifestacija odrzat u ljubljani.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 28 vel 2007 23:33

jooooooooj žalosti
zove.se.ocinstvo.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 01 ožu 2007 00:58

nist....sad bumo morali ic u ljubljanu. fala bogu ne vise incognito :D
zvir i bestimja.

cranberrie nk

Post Postao/la cranberrie nk » 02 ožu 2007 14:12

jabooka31 je napisao/la:i pred mocvarom se neki dan pobise kreteni.
nisam 100% sigurna, ali koliko sam ja čula, do obračuna je došlo jer je neka ekipa došla pred močvaru i iz auta počela puštat narodnjake na sav glas.. to je po mom mišljenju bila ili čista provokacija ili idiotizam na kvadrat. :x

by the way, jel istina da su u globalu srijedom počeli puštat cajke? :o baš me zanima koliko ekipe dolazi na to..

meni osobno takva vrsta muzike izaziva glavobolju (doslovno) i ne sviđa mi se atmosfera na mjestima gdje se slusa. :(
:)

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 02 ožu 2007 14:20

ovaj spektakl je otkazan što je po meni krjanje debilno i sami dokaz čiste MALOGRAĐANŠTINE.
1. gradski oci su ispali papci, sjebavši vlastiti autoritet otkazivanjem nečega pod pritiskom javnosti.
2. pa dobro o čemu mi pričamo? mi bismo se pravili fini? ako je došlo dotle da je 5000 ljudi u roku od odmah pograbilo karte, to nas kvalificira seljačinama. takav interes za ovako debilan vid zabave je naprosto žalostan. otkazivanje istog nas ne čini ništa pametnijima ni kulturnijima.
sem toga ovo će postići takav kontraefekt i samo se bojim posljedica.
slika

jabooka

Post Postao/la jabooka » 02 ožu 2007 17:17

cranberrie nk je napisao/la:
jabooka31 je napisao/la:i pred mocvarom se neki dan pobise kreteni.
nisam 100% sigurna, ali koliko sam ja čula, do obračuna je došlo jer je neka ekipa došla pred močvaru i iz auta počela puštat narodnjake na sav glas.. to je po mom mišljenju bila ili čista provokacija ili idiotizam na kvadrat.(
provokacija kod civiliziranih ljudi ne zavrsava pokoljem
zove.se.ocinstvo.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 02 ožu 2007 23:55

jako lijepo receno. primjenjivo doslovno i posvuda. bum te citirala u nekoj prigodi.
zvir i bestimja.

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 03 ožu 2007 19:15

"provokacija kod civiliziranih ljudi ne zavrsava pokoljem"

ooo, kako je ovo tocno!!! upravo tako. provocirali su me u zivotu x puta, pa se ne vadi odmah gan ili noz i utjera ga se nekom u grlo. no, toliko o nasoj civiliziranosti.

Odgovorite