Nevjerojatno su mutave, sve skupa. One dvije što žele dijete pogotovo.
Postoje li takve lezbijke i u RH? Gdje su? Želim li ih upoznati? Što je život?

nisam pih, ali znadem da bi se lip service trebao početi prikazivati početkom sljed. godine...Zita je napisao/la:
cekam lip servicepih-znas mozda kad dolazi?
ma da, tak je i u l wordu ispadalo - sve bogate, zive od nicega, stalno partijaju, putuju...Zita je napisao/la:super je sto obradjuju problem alkohola no ne svidja mi se sto ispada da one stalno izlaze, putuju, druze se i "zive san" jer to sigurno nije tako
a i ono zaljubljivanje, poklanjanje lancica na drugom dejtu dok sa druge strane ona whitney stalno brije sa svima zivima i da joj to jos ni jedna nije zamjerila itd mi je malo prevec :/ nije mi bas realno
cekam lip servicepih-znas mozda kad dolazi?
pihach je napisao/la: Whitney mi je draza od one 'rice chaser' plavuse. Ova je bar iskrena i znas na cem ste, a ova druga licemjer samo takav.
pa kad ju zaistačno iskreno voli - izjavila joj je ljubaf prije (potencijalno lošeg) seksa.Mia. je napisao/la:ona njoj nakon 2 tjedna veze kaže da ju voli.
ja brijem da bi ja 2 tjedna povraćala da meni osoba s kojom jesam to kaže nakon 2 tjedna veze u kojoj nije bilo seksa.
topli bože i te žene.
Zita je napisao/la:super mi je kak "ima kemije" izmedju W i svake zene koja joj se priblizi na 20 metara
zena je puna ljubavi