antena zagreb

Sve što je vrijedno čitanja, gledanja i slušanja podijelite s nama ili pak iznesite svoje žestoke kritike istog.
Odgovorite
komad kruha
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

antena zagreb

Post Postao/la komad kruha » 06 vel 2010 13:26

mi na poslu slušamo antena zagreb.
i to je to. nema promjena. nema rasprava.
cijeli dan. osam sati (minimum) slušamo antena zagreb

prestrašna je količina heteronormativnosti koja dopire iz zvučnika. a ni s homofobijom ne oskudijevaju.

zanima me da li obraćate pozornost na te stvari? ono, da li primjećujete elemente homofobije kada netko onako usput kaže: meni je uvijek čudno kada muškarac primijeti drugog golog muškarca, a niti ime mu ne zna. ili kada netko isto tako usput kaže: da mi cure ne bismo govorile o nogama naših rukometaša, tu je naš kolega koji će pričati o pravim rukometnim stvarima.

meni se to jako, jako hvata uha. ponekad samo primjetim, ponekad me to tako iznervira i razljuti. bljak.
kaj te hiče?

Zita
Status: U životnom partnerstvu

Re: antena zagreb

Post Postao/la Zita » 06 vel 2010 14:13

da, stalno ih slusam i svako malo nabace neku homofobnu glupost
inace imaju odlicnu glazbu pa ih i slusam al zbilja bi se trebali sabrat i obrazovat sto se nekih stvari tice..
Measure of a woman is her sense of humor

real8me
Ja sam: biseksualka
Status: U vezi

Post Postao/la real8me » 06 vel 2010 14:29

i kod mene na poslu je isto.. 8 sati minimum.. a i doma ih stalno slušam.. i da, ponekad izvale glupost al ma, pređe se preko toga.. muzika je odlična.. najbolji radio, baš po mom ukusu.. :)

tamara3
Just tax the stupid people.
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 06 vel 2010 15:46

Slušala ga donedavno na poslu kakti kako kompromis zbog kolegice, ali sad više ne moram :). Što se glazbe tiče, imala sam utisak kao da imaju 50 CD-ova koje stalno vrte, furt je bilo jedno te isto :o.
A ostalo... hebiga, to je komercijalni radio za najšire mase.

Pi
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Pi » 06 vel 2010 15:54

Pokušala sam ih slušati. No mijenjaju playlist jednom godišnje, Lily Allen mi je bila OK dok me nisu počeli silovati s Not Fair svaki dan tri puta, točno u isto vrijeme - sada imam refleks povraćanja kada čujem tu pjesmu. Florence + the Machine mi je bila super dok nisu počeli silovati njome. O domaćoj glazbi da ne govorim; Toni Cetinski, c'mon?

Voditelji su im dobri, osobito Irina (najugodniji glas ever), ali u tih 10 sekundi u satu u kojima dobije priliku između repetitirajuće playliste ne može puno reći. I reklame...

Tako da odustah, iako su me znali nasmijati s vremena na vrijeme - što ne znači da ih mogu izbjeći. Gdje god uđem, od teretane do kafića - samo Antena. Iste pjesme gdje god odem.

Zato doma fino upalim BBC2 ili BBC4 i slušam. HRT2 bi bio neki hibrid između navedenih dvoje, njih mogu slušati. Osim suza koje su mi prolili prije nekih tjedan dana, kada su imali u emisiji goste s Ruđera koji su pričali o evoluciji, i to ne baš u skladu s pravilima znanstvene komunikacije, i ne u potpunosti točno, pa su u eter puštali ljude koji su postavljali pitanja poput "ako vi već sve znate sve o evoluciji, što ne napravite čimpanzu od čovjeka." Switch to BBC4 :shakehead:

Zaboravih spomenuti - Britanci ipak imaju najbolji humor, prekjučer su imali "Atheist Christmas Concert." :roftl:
Whatever makes you happy
Whatever you want

komad kruha

Post Postao/la komad kruha » 06 vel 2010 18:28

da, glazba je stalno ista.

mene posebno iritiraju tony cetinski i parni valjak.

irina mi je malo previše agresivna. ima dobar glas, to da. ali mi se ne sviđa što govori.

i stvarno me smetaju te homofobne gluposti :(
kaj te hiče?

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 07 vel 2010 00:13

Ja od njih svih mogu podnijeti jedino Zlatu.
Ove sve ostale su mi nekako... ne znam, pre-heteronormativne recimo.
I nekako preisfurane.
Ali mislim da je Zlata jedino vikendima. Ne znam, ali ja uopce nisam imala naviku slusanja radija, osim u autu na dugim putovanjima, dok nije dosla ta Antena.
Oni su mi dobri, da.
Volim to sto variraju sa pjesmama, pa cas cujes Lady Gagu a slijedecu mozes cuti nesto iz 70tih-80tih-90tih.
Ok, forsiranje Cetinskog im ne bi trebalo bas toliko. Umjesto toga bi mogli malo vise forsirati Gibonnija, ali vjerujem da budu cim izadje novi album :inlove:

I ljetos su prije koncerata izbili mozak sa U2. Da sam jos jedanput cula "only love can leave such a mark" mislim da bih se bila izbljuvala :puke:
Valjda kako ide neki koncert, tako oni pocnu sa "poucavanjem repertoara", isto su radili i sa Ramazzottijem i Parla con me.

Ali dobro. Od svih, njih jedino slusam.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

call_me

Post Postao/la call_me » 07 vel 2010 02:48

beskrajno me iritira radio za taxiste, domacice i frizerke. radio za najsire mase prilagodjen upravo takvima.
da, odmah zamjecujem heteronormativne i homofobne furke, sale i posalice.
otvoreni, eventualno. najmanje se prica.

pihach
Kontakt:

Post Postao/la pihach » 07 vel 2010 17:26

:puke: :puke: :puke: i samo to imam reci za antenu

forza otvoreni!!

komad kruha

Post Postao/la komad kruha » 08 vel 2010 19:18

sada imaju neku bitku generacija.
mislim da su imali i borbu spolova

zašto sve mora biti tako ... agresivno i puno tog nekog ... nasilja?

znam da to nije stvarno nasilje, ali mi se ta binarnost i podjela na muško - ženstko / staro - mlado nikako ne sviđa :(
kaj te hiče?

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 08 vel 2010 23:03

Da, imaju puno tih gluposti.
Jednom su imali kako izvesti striptiz muskoj polovici.
Mislim, jebite se, sto bih morala izvoditi striptiz bas muskoj polovici?!
Sto bih morala izvodit striptiz ikako, ali eto, zasto bas naglasavanje to "vasoj muskoj polovici?!"

Sad kad pocnu za valentinovo isticanje tih muskih i zenskih polovica, pa bit ce za puknut :negoduje:

ticklebook
Ja sam: ne želim se identificirati
Kontakt:

Post Postao/la ticklebook » 09 vel 2010 00:47

Da, BBc preko neta, Classic FM (nešto šteka zadnja 2mj?) i naravno kompilacija s external drivea.
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher

komad kruha

Post Postao/la komad kruha » 10 vel 2010 21:09

moram ovo podijeliti s vama. ako neka slučajno nije čula, jelte.

voditeljica čita vijesti i kaže kako neki sezimolog predviđa da bi uskoro Indiju mogao zadesiti potres deset puta jači od ovog što je zadesio haiti.

sve je to izgovorila glasom na rubu ekstaze, zapravo, kao da je samu sebe upravo oralno zadovoljila. :puke:
kaj te hiče?

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 10 vel 2010 21:39

Jucer su barem 10 puta ponovili kako je katolicka crkva za valentinovo lansirala sto savjeta kako rasplamsat vatru u braku, a zapravo je pokrala te savjete od nekog autora knjige umijece oralnog seksa... I ono, vec nakon 3.puta je bilo- fine, we get it. Ali onda nije bilo dosta torture, imali su cak i Zuzi Jelinek da trkelja o braku, seksu, strastima, valentinovu...
Uglavnom izbjegavam antenu zagreb dok ne prodje valentinovo barem.

call_me

Post Postao/la call_me » 15 vel 2010 02:41

zasto se jednu izlapelu krojacicu od 97 godina ima pitat sta o sexu i valentinovu? :o jebote koji isforsirani radio s jednakim takvim stereotipima i jednakom takvom publikom.

komad kruha

Post Postao/la komad kruha » 16 vel 2010 17:57

call_me, ne budi takva! lijepo je žuži rekla da svom mužu nikada ne smiješ uskratiti seks, jer je to njemu važno i da mu uvijek moraš kuhati ono što voli, jer oni vole jesti ono što vole :D

:puke:

danas su se opet isprdavali glumeći gej stiliste. odvratno.
kaj te hiče?

Zita

Post Postao/la Zita » 17 vel 2010 21:56

danas na radiu, mislim da je bila ona Irina C-Soldat nesto.. izjavila, nadajuci se da ce biti smijesna, kako je Lady Gaga pobrala 3 nagrade i kako ce valjda samo radi nje napravit novu kategoriju za najtranvestita :eek: :eek: :eek:

pateticna kravo
lady gaga je ekcentricna vjerojatno iz razloga sto da je "normalna" nebi imala posla.
zena je super inteligentno nasla nacin kako da bude u centru paznje i kako da radi ono sto voli i skidam joj kapu radi toga
da je "ti" nebi je nitko niti primjetio zato pissofiraj sa svojim debilnim komentarima i poklopi se svojim usima

i sa svim svojim maskama, glumljenjem ludakinja, cudnim oblekama itd je a i ostat ce ljepsa od tebe 1000 puta.
Measure of a woman is her sense of humor

Odgovorite