Glupava sam da nađem nešto online...
Bajke...
- Peglam_subotom
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Bajke...
Ima li koja dobra duša da mi prepriča u nekoliko rečenica Mačka u čizmama?
Davno je bila osnovna škola...
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Re: Bajke...
"Kad je umro stari mlinar, njegov najmlađi sin naslijedio je samo mačka. Ali kakvog mačka! Čudesni Mačak koji govori svog je gospodara za tren pretvorio u markiza od Karabasa, a seljake je za sitan novac nagovorio da kažu kralju kako je sva zemlja njegova, kao i dvorac u daljini. Čarobnicu je vješto nasamario i pretvorio je u miša, a za nagradu dobio je zanosnu mačku."
- Peglam_subotom
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
tamara3 je napisao/la:"Kad je umro stari mlinar, njegov najmlađi sin naslijedio je samo mačka. Ali kakvog mačka! Čudesni Mačak koji govori svog je gospodara za tren pretvorio u markiza od Karabasa, a seljake je za sitan novac nagovorio da kažu kralju kako je sva zemlja njegova, kao i dvorac u daljini. Čarobnicu je vješto nasamario i pretvorio je u miša, a za nagradu dobio je zanosnu mačku."
Dobila sam na pp već nekoliko odgovora! Hvala anyway!
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.
He he he...Mačak u čižmama
postavila sam slično pitanje; da mi netko prepriča bajku o Maci papučarici na gejhaeru prije 6 godina ali nitko nije znao.
ima u Petrinjskoj onaj dućan s opremom za micike, tamo se mogu kupiti papučice za mačke za snijeg hahah
postavila sam slično pitanje; da mi netko prepriča bajku o Maci papučarici na gejhaeru prije 6 godina ali nitko nije znao.
ima u Petrinjskoj onaj dućan s opremom za micike, tamo se mogu kupiti papučice za mačke za snijeg hahah
Idem trenutak samo, popravit šminku malo!!