Bajke...

Sve što je vrijedno čitanja, gledanja i slušanja podijelite s nama ili pak iznesite svoje žestoke kritike istog.
Odgovorite
Peglam_subotom
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Bajke...

Post Postao/la Peglam_subotom » 07 ožu 2010 18:15

Ima li koja dobra duša da mi prepriča u nekoliko rečenica Mačka u čizmama? :haha: Davno je bila osnovna škola... :wacko:
Glupava sam da nađem nešto online... :sramise:
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Re: Bajke...

Post Postao/la tamara3 » 08 ožu 2010 12:19

"Kad je umro stari mlinar, njegov najmlađi sin naslijedio je samo mačka. Ali kakvog mačka! Čudesni Mačak koji govori svog je gospodara za tren pretvorio u markiza od Karabasa, a seljake je za sitan novac nagovorio da kažu kralju kako je sva zemlja njegova, kao i dvorac u daljini. Čarobnicu je vješto nasamario i pretvorio je u miša, a za nagradu dobio je zanosnu mačku."

Peglam_subotom
Status: U vezi

Post Postao/la Peglam_subotom » 08 ožu 2010 17:37

tamara3 je napisao/la:"Kad je umro stari mlinar, njegov najmlađi sin naslijedio je samo mačka. Ali kakvog mačka! Čudesni Mačak koji govori svog je gospodara za tren pretvorio u markiza od Karabasa, a seljake je za sitan novac nagovorio da kažu kralju kako je sva zemlja njegova, kao i dvorac u daljini. Čarobnicu je vješto nasamario i pretvorio je u miša, a za nagradu dobio je zanosnu mačku."
:thumbup: :thumbup:
Dobila sam na pp već nekoliko odgovora! Hvala anyway!
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.

Uliana

Post Postao/la Uliana » 11 ožu 2010 13:17

He he he...Mačak u čižmama :haha:

postavila sam slično pitanje; da mi netko prepriča bajku o Maci papučarici na gejhaeru prije 6 godina ali nitko nije znao.

ima u Petrinjskoj onaj dućan s opremom za micike, tamo se mogu kupiti papučice za mačke za snijeg hahah
Idem trenutak samo, popravit šminku malo!!

Ameli

Post Postao/la Ameli » 12 ožu 2010 00:38

:kava:

Odgovorite