Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.
-
whatever
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Na britanskom vojnom groblju u izraelskom gradiću Ramli, nedaleko Tel Aviva, nalazi se grob Harryja Pottera.
Iako je riječ o britanskom vojniku koji je 1939. godine poginuo u jednoj od vojnih akcija za vrijeme britanskog mandata u Palestini, grob često posjećuju obožavatelji lika Harryja Pottera koji su uvjereni da je njihov heroj upravo tu pokopan.
- Rijetko kad prođe dan, a da netko ne dođe pitati za Potterov grob. Ljudi dolaze pojedinačno i u organiziranim grupama, a bilo je i nekoliko televizijskih ekipa - kaže Fretwell i dodaje da “neki ljudi dolaze na grob zbog zanimljive slučajnosti, ali ima i onih koji me pitaju je li tu uistinu pokopan glavni lik iz priče J. K. Rowling”.
http://www.jutarnji.hr/cudne_vijesti/cl ... r,83082.jl
No, dakle.

Epizodna uloga.
-
alex 2
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: transrodna osoba
a joj , znaći harrya više nema ! tko zna možda je taj grob i to ime bio inspiracija za lik malog ćarobnjaka !

-
crispy
je, je, cula i ja tu pricu jucer i mislim si tko to ima viska novaca da putuje na groblje nekoga tko se zove kao lik iz romana/filmova :?
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...
I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit
-
Ellen
...u Londonu na stanici Paddington postoji i platforma 9 1/2 (devet i pol), mislim da je devet i pol, ona iz knjige i iz filma...turisti se stalno tamo slikaju...ja jako volim Harry Pottera i pročitala sam neki dan i zadnju 7mu knjgu...
sad mi je žao što nema više knjiga...

-
Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
groovy. toliki charobnjak, a ima skromno grobence na zemlji. jei.
kladim se da ima jos pun k grobova harrya pottera.
-
ramonche
ma ljudi su blesawi,to sam njeko prowalio,i et ti propagande i zaradjiwanja para na turistima
*whatever tomorrow brings, i'll be there with open arms and open eyes*