krugovi, križanja, mostovi i brda

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
whatever
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

krugovi, križanja, mostovi i brda

Post Postao/la whatever » 05 ruj 2008 16:08

So.
U vezi ste. Uzmimo, godinu dana.
I u tih godinu dana, uspjele ste prekinut cirka 12 puta.
Jednom mjesečno, dakle.
U pms-u, recimo.
E sad.

Kaj vas vraća?
Mislim, jesam li ja idiot ako mislim da je očito da veza koja se tako lako kida nije baš nekaj ispešli kvalitetno?
Fakat, kaj vas vraća?
Osjećaj sigurnosti? Pored osobe s kojom prekidate svako malo?
Mhm.
Epizodna uloga.

Allegra

Post Postao/la Allegra » 05 ruj 2008 16:21

navika

stanica prema suncu

Post Postao/la stanica prema suncu » 05 ruj 2008 17:04

vidis dobro pitanje.......nemam pojma
valjda je to ono....sto puta odes, sto se vratis, a onda jednom odes....i ne vratis se
kaj ja znam
mozda se i ja sljedeci put ne vratim
ko ce ga znat

roadkill

Post Postao/la roadkill » 05 ruj 2008 17:40

Ne znam, nije me vratilo. Dovoljno sam razumna da shvatim da stvari koje kratkotrajno potisnem, imaju tu tendenciju da ponovno isplivaju, vrlo vjerojatno u nesto jacem intenzitetu...
bring your mind into my head...

sumrak_zivota

Post Postao/la sumrak_zivota » 06 ruj 2008 11:55

na to pitanje nitko ne zna odgovor.

mozda je strah, jer neki misle da ne mogu zivjeti bez te osobe..mozda se boje sto ce drugi reci.. svasta nesto moze biti, al to samo jednu stvar odaje o osobi- nije svoja.
jelda? :)
______

Ameli

Post Postao/la Ameli » 06 ruj 2008 13:08

:o kad bi znala odgovor..? :?

duhsaplavimokom

Post Postao/la duhsaplavimokom » 06 ruj 2008 13:12

hmmm vrača me to kaj si nemrem nač bolju od nje :D :D :D
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..

Ameli

Post Postao/la Ameli » 06 ruj 2008 13:24

ja nikad nisan napravila reprizu..al ..nikad ne reci nikad :o

duhsaplavimokom

Post Postao/la duhsaplavimokom » 06 ruj 2008 13:35

Ameli je napisao/la:ja nikad nisan napravila reprizu..al ..nikad ne reci nikad :o
stvari koje kratkotrajno potisnem, imaju tu tendenciju da ponovno isplivaju, vrlo vjerojatno u nesto jacem intenzitetu...

drži se ovoga i nemoj ako ti baš nije jako jako jako jako stalo do nje :D
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..

Ameli

Post Postao/la Ameli » 06 ruj 2008 13:59

:o no duhice ti mene :osica: ..sta vridi ako je meni stalo a njoj nije..to je isto da jeden pokvarenu hranu :D izrigas se..nego..zar postoji nesto takvo..zapravo sto pitan..ja san cimer sa svojin..al sad da ona dodje..mislim da bi upotrebila prvo svoj siroki vokabular,pa je zagrlila i pitala-a di je ona..necu biti licimjer pa rec da ju nebi,al kad ona nece mene ima tko hoce :D

agasta
new york city girl

Post Postao/la agasta » 06 ruj 2008 14:56

ja ne vidim smisla u tom vracanju i prekidanju po milijon puta.
cim se prvi put prekine, znaci da nekaj ne valja, i tu nema bas prevec smisla vise.
mislim, kuzim ja da se netko voli, al ak se toliko vole, kaj onda prekidaju svako malo. :o
citanje iste knjige kojoj vec unaprijed znas kraj, nema smisla. niti jedna knjiga nije TOLIKO dobra.
I am not a myth.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 06 ruj 2008 16:23

"dvaput oprostenom prijatelju,ka dvaput isto prokuhano meso"gubi slast..

spark

Re: krugovi, križanja, mostovi i brda

Post Postao/la spark » 06 ruj 2008 21:18

whatever je napisao/la: Fakat, kaj vas vraća?

vraćala me ljubav prema njoj. želja da bude bolje i da veza uspije.
misao da se sve može promijeniti.
ne znam...u nekim trenucima stvarno smo išle korak dalje.. a onda opet u ponekim dva unazad..
i tako
so long.

spark

Post Postao/la spark » 06 ruj 2008 21:32

whatever je napisao/la:krugovi, križanja, mostovi i brda

jebate votever :o
ovo je poezija
so long.

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 06 ruj 2008 21:52

Vraća te nada da može biti bolje i da još nisi sve pokušala. Kad tog osjećaja više ne bude, onda je gotovo.

spark

Post Postao/la spark » 07 ruj 2008 00:53

I've told myself so many times before
But this time I think I mean it for sure
We have reached a full stop
Nothing's going to save us from the big drop

Reached our natural conclusion
Outlived the illusion
I hate being in these situations
That call for diplomatic relations
If I only knew the answer
Or I thought we had a chance
Or I could stop this
I would stop this thing

From spreading like a cancer

What can I say
I don't want to play anymore
What can I say
I'm heading for the door
I can't stand this emotional violence
Leave in silence
Leave in silence

We've been running around in circles all year
Doing this and that and getting nowhere
This will be the last time
I think I said that last time

If I only had a potion
Some magical lotion
That could stop this
I would set the wheels in motion
so long.

Zita

Post Postao/la Zita » 07 ruj 2008 09:18

ak prekines sa nekim za vrijeme pmsa to nije kao kad prekidas sa nekim radi ozbiljnijih stvari
kaj sad, hormoni te soraju, pizdis, dosta ti je svega pa i veze i izgovoris to malo "gotovo je" i onda za 2 dana kad oluja stane lupas glavom o zid i pitas se koji ti je bog bio
kao kad se pitas zasto si se toliko napila/zdroksala pa napravila glupost. ta glupost te ne odredjuje isto kao sto to "gotovo je" ne odredjuje vasu cijelu vezu

i sve te fore 2 puta citana knjiga, prokuhano meso itd su mi smjesne metafore i mislim da se veze ne mogu tak usporedjivat jer svaka je razlicita te ima previse varijabli i mogucnosti da ih tak usporedjujemo. svatko vodi svoj zivot i svoju vezu sa partnericom najbolje kaj znaju i nitko im ne može garantirati da nece 28puta prekinuti i dozivjeti duboku starost ili eto biti super sretni bez tih malih beznacajnih prekida, koji su kasnije apsolutno smjesni, i onda odjednom prekinut i vise se nikad ne vratit osobi sa kojom ste bili

takvo razmisljanje i jest problem tih kratkih veza i vezica
cim se nekaj malo desi odma se prekida. nema vise te ljubavi koja opstaje i u losem i u dobru. sad je samo u dobru. kad dobrog nema-đenja
svatko bi da je njegova guzica sretna i ko jebe drugu stranu ako prva stavka nije zadovoljena

neznam. mozda bi se mnogo njih i pomirilo nakon tih prekidica da im ego, prijatelji, opce misljenje, vlasititi idiotizam ne brani. al hej, ko im kriv.

stanica prema suncu

Post Postao/la stanica prema suncu » 07 ruj 2008 10:07

bas kad pomislim citajuci te sve-nikad vise-rijeci da sam fakat budala ili u najmanju ruku posebno trknuta ako imam misljenje da je ok vratit se ako imas zbog cega-dode zita i razuvjeri me :)

Zita

Post Postao/la Zita » 07 ruj 2008 10:45

a i apropo tog vracanja nekak sam primjetila da mnoge lezbijke mrze biti usamljene u svojoj samoci i tom da ne mogu ostvarit kvalitetnu vezu pa poprilicno sebicno, kad im frendice/poznanice prekidaju, njihovom problemu pristupaju na nacin: ma pusti je, dodi, napit cemo se/napusit. idemo vam, boli te dupe, nije ona za tebe bla bla :roll:
zena je zeni vuk

jabooka

Post Postao/la jabooka » 07 ruj 2008 11:52

znam par koji je u vezi preko 7 godina. a prekidaju barem 1x tjedno.
svima bi nam bilo dosadno da ta sapunica jednog dana zavrsi.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

roadkill

Post Postao/la roadkill » 07 ruj 2008 12:29

Vidis, ima tu nesto, priznajem. Ali da bi Zitin post bio zadovoljen, mora stajati sljedeca pretpostavka:
- da su zene psihoticne kuje u PMS-u, apsolutno nesposobne kontrolirati sebe i postupke na konto hormona
(ovdje sada umjesto PMS-a moze stajati bilo sto, sklono izbaciti nas iz takta krace vrijeme)

Sto se tice usporedbe s alkoholom - get real, nismo se napile pa napravile glupost nego smo se glupe probudile, cim smo sebe dovele u takvo stanje. Ljudi mogu biti glupi na mnogo nacina.

Ono sto ja vjerujem da se desava u takvim situacijama jest da se samo pojacava intenzitet onoga do tada. Nisam sklona dramama i ne okidam u takvim slucajevima, ali sitne stvari koje nam smetaju, sklone su se akumulirati do kriticne mase. Ako ih ne mozemo rijesiti, mozemo mi tjesiti sebe i nadati se da ce se pokrpati putem koliko god hocemo. Prekinut ces jednom, dva, pet, deset puta. Dvadeseti put ce netko nekome prekinuti dovod zraka u pluca. Najduzi je put iz guzice u glavu.

Slazem se da su ljudi egocentricni, premalo spremni na kompromise. Ali veci problem je taj sto su spremni sami sebe uljuljkati u iluzije. Da li zbog straha od samoce ili bilo cega drugog... upucaj me ako znam.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 07 ruj 2008 12:31

tamara3 je napisao/la:Vraća te nada da može biti bolje i da još nisi sve pokušala. Kad tog osjećaja više ne bude, onda je gotovo.
..slazen se.. zapravo bi rekla sve ovisi od osobe do osobe ...i da zelja mora biti obostrana..za metaforu o oprastanju,..oprosti jedan pms,pa drugi pms..pa u toj godini od 12 njih 10 su prepirke i prekidi na kratko..ali kad pukne i jednoj od njih dosadi sve to..tesko da ce povjerovat,da nakon povratka ce se nesto izmjeniti..ona ode,ma koliko je uvjeravao da si se promjenio,a i dobre prijateljice ju savjetuju nemoj se vracati i bla bla..
ma koliko zeljela iznova:-kako rece ti si svoje prilike istrosila..pa ne zelim sanjati o tome..al tko zeli i moze i to da je zelja obostrana..pa nek probaju iznova..

Zita

Post Postao/la Zita » 07 ruj 2008 12:52

roadkill je napisao/la:Vidis, ima tu nesto, priznajem. Ali da bi Zitin post bio zadovoljen, mora stajati sljedeca pretpostavka:
- da su zene psihoticne kuje u PMS-u, apsolutno nesposobne kontrolirati sebe i postupke na konto hormona
uopce ne mora.
svaka cast onome tko se u svakom trenutku i svakoj situaciji uspije iskontrolirat i napravit "pravu stvar"

pepita

Post Postao/la pepita » 07 ruj 2008 12:53

Zita je napisao/la:mozda bi se mnogo njih i pomirilo nakon tih prekidica da im ego, prijatelji, opce misljenje, vlasititi idiotizam...
nezrelost, slabost...
tim mislim da bi se danas puno drugačije postavila prema nekim stvarima, problemima, općenito vezi, nego što sam to prije neznam koliko godina. ili jednostavno, ljubav nije dovoljna.

roadkill

Post Postao/la roadkill » 07 ruj 2008 13:42

Zita je napisao/la: svaka cast onome tko se u svakom trenutku i svakoj situaciji uspije iskontrolirat i napravit "pravu stvar"
Nije stvar u svakoj situaciji i svakom trenutku, ali afektivno planuti bez prethodne podloge... sounds scary. :( Kuzim da se ponekad mogu izgubiti takt ili zivci, ali ne shvacam kako to moze dovesti do prekida. Valjda je do prekida dovelo sve ono prije, ne taj jedan ispad (koji je vise okidac ili posljedica).
(Mene ne krpa PMS pa se ispricavam ako izigravam debila. :))

Zita

Post Postao/la Zita » 07 ruj 2008 13:46

a gle. uvijek ima nesto. i cesto nam povijest pokazuje da se vrlo lako od muhe napravi slon
nema veze u kojoj nema nesto sto ti nije tocno onak kak si isplanirala
i to je sasvim okej, bozesacuvaj kad bi svi bili isti i bili u vezi sa "sobom"
mozda tebe ne zeza pms al jednostavno ne vjerujem da nikad nisi planula, nekog povrijedila, krivo reagirala ili nesto slicno.
takvih ljudi nema.

roadkill

Post Postao/la roadkill » 07 ruj 2008 13:51

Normalno da ima (edit: tih situacija, ne ljudi :D), ali to nije nesto sto samo od sebe vuce tezu posljedicu, kamoli prekid.

whatever

Post Postao/la whatever » 08 ruj 2008 02:08

Zita je napisao/la:ak prekines sa nekim za vrijeme pmsa to nije kao kad prekidas sa nekim radi ozbiljnijih stvari
kaj sad, hormoni te soraju, pizdis, dosta ti je svega pa i veze i izgovoris to malo "gotovo je" i onda za 2 dana kad oluja stane lupas glavom o zid i pitas se koji ti je bog bio
kao kad se pitas zasto si se toliko napila/zdroksala pa napravila glupost. ta glupost te ne odredjuje isto kao sto to "gotovo je" ne odredjuje vasu cijelu vezu
ali jasno pokazuje da nešto ne štima.
Epizodna uloga.

whatever

Post Postao/la whatever » 08 ruj 2008 02:08

spark je napisao/la:
whatever je napisao/la:krugovi, križanja, mostovi i brda

jebate votever :o
ovo je poezija
Lijepo da si primjetila. :aha: :D
Epizodna uloga.

whatever

Post Postao/la whatever » 08 ruj 2008 02:11

duhsaplavimokom je napisao/la:hmmm vraća me to kaj si nemrem nać' bolju od nje :D :D :D
Vi'š, ovo je dobro.
Ali, ne pokazuje li to da ti je i dalje number one? Odakle onda prekid?
Epizodna uloga.

Odgovorite