savrsena zena..
savrsena zena..
Ne znam jel sam na pravom mjestu...(i jel ovaj topic vec bio)
Zanima me, kako bi opisale svoju savrsenu zenu, onu koju bi odvele pred oltar....izgled manje bitan, zanimaju me ostale stvari po kojima bi znale da je ona ta prava, jedna i jedina...do kraja...
Zanima me, kako bi opisale svoju savrsenu zenu, onu koju bi odvele pred oltar....izgled manje bitan, zanimaju me ostale stvari po kojima bi znale da je ona ta prava, jedna i jedina...do kraja...
Be careful what u wish for...
-
Zita
-
kibela
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
prava, hm
ujutro kad se probudim i otvorim oci a ona je tu, da budi u meni sigurnost, ljubav, snagu, povjerenje, radost, da osjetim da zelim pripadati, djeliti sve sa njom i ona samnom, kad sutnjom mozemo pricati, pogledima se dodirivati, kad smo si dovoljne.... uf mogla bi ja nabrajati tako u nedogled.
a kako osjetis? osjetis duboko u sebi da je to ta koju zelis kraj sebe zauvjekk, i da bi sa njom bilo gdje i bilo kada i nista ti nije tesko, e to je ona prava
ujutro kad se probudim i otvorim oci a ona je tu, da budi u meni sigurnost, ljubav, snagu, povjerenje, radost, da osjetim da zelim pripadati, djeliti sve sa njom i ona samnom, kad sutnjom mozemo pricati, pogledima se dodirivati, kad smo si dovoljne.... uf mogla bi ja nabrajati tako u nedogled.
a kako osjetis? osjetis duboko u sebi da je to ta koju zelis kraj sebe zauvjekk, i da bi sa njom bilo gdje i bilo kada i nista ti nije tesko, e to je ona prava
ljubav je samo sala sto voli se poigrati nama
- stanica prema suncu
- Russian Roulette
- Kontakt:
- Rock Faerie
- Ja sam: ne želim se identificirati
- duhsaplavimokom
"Savršena ljubav doista je rijetka... Zaljubljeni uvijek moraju imati profinjenost mudrih, prilagodljivost djece, osjetljivost umjetnika, razum filozofa, smirenost svetaca, snošljivost učenjaka i snagu samopouzdanih."
Leo Buscaglia
kad upoznam ovakvu onda budem pala na koljena
Leo Buscaglia
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..
-
Black_feniks
Savršena žena ne postoji,i drago mi je šta ne postoji,ni ne želim da postoji.
Ne treba mi savršena žena. Savršena žena je dosadna.
Kad mi se ful sviđaju ti nedostaci,kao kad ne može izgovorit "r" ili kriv nos,ili kvrgavi prsti nekakvi,to mi je sve preslatko i nebi mjenjala za ništa.

Ne treba mi savršena žena. Savršena žena je dosadna.
Kad mi se ful sviđaju ti nedostaci,kao kad ne može izgovorit "r" ili kriv nos,ili kvrgavi prsti nekakvi,to mi je sve preslatko i nebi mjenjala za ništa.
Normal people frighten me!
- calypso
Potpisujem!kibela je napisao/la:prava, hm
"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes."
FOR ONE HUMAN BEING TO LOVE ANOTHER,THAT IS PERHAPS THE MOST DIFFICULT OF ALL OUR TASKS...THE WORK FOR WHICH ALL OTHER WORK IS BUT PREPARATION
FOR ONE HUMAN BEING TO LOVE ANOTHER,THAT IS PERHAPS THE MOST DIFFICULT OF ALL OUR TASKS...THE WORK FOR WHICH ALL OTHER WORK IS BUT PREPARATION
- eLi
pomoć ću ti da ustaneš.duhsaplavimokom je napisao/la:"Savršena ljubav doista je rijetka... Zaljubljeni uvijek moraju imati profinjenost mudrih, prilagodljivost djece, osjetljivost umjetnika, razum filozofa, smirenost svetaca, snošljivost učenjaka i snagu samopouzdanih."
Leo Buscaglia
iako...
after 2012 mozda ne bude tako....
-osim ako da. 
eLi je napisao/la:pomoć ću ti da ustaneš.duhsaplavimokom je napisao/la:"Savršena ljubav doista je rijetka... Zaljubljeni uvijek moraju imati profinjenost mudrih, prilagodljivost djece, osjetljivost umjetnika, razum filozofa, smirenost svetaca, snošljivost učenjaka i snagu samopouzdanih."
Leo Buscaglia
- duhsaplavimokom
wtf?? :? Ha?? :?Ameli je napisao/la:eLi je napisao/la:pomoć ću ti da ustaneš.duhsaplavimokom je napisao/la:"Savršena ljubav doista je rijetka... Zaljubljeni uvijek moraju imati profinjenost mudrih, prilagodljivost djece, osjetljivost umjetnika, razum filozofa, smirenost svetaca, snošljivost učenjaka i snagu samopouzdanih."
Leo Buscaglia
kad upoznam ovakvu onda budem pala na koljenaMarija Magdalena
![]()
prvo moram pasti da bi ustala
ahaaaa,hehe,kužim
ja padnem na koljena za tebe i ondak mi ti pogoneš da ustanem jer mi se koljena ukoče od klečanja
..Jos sam sretan sto postojim,
- duhsaplavimokom
- sonhos coloridos
savrsena zena??
visoko niska,
glupo pametna,
zrelo nezrela,
ljubicasta,
da voli igrati par-nepar i sik sak suk,
da u pola noci zakljuci kako zeli biti krotiteljica lavova,
da lovi leptire,
da zraci ali da nije radioaktivna,
da zna svojim osmijehom pokrenuti svemir, a taj svemir je sadrzan u meni,
da njena bit bude moja bit,
da voli krasti tresnje i penjati se na drvece,
da me cuva od babe roge,
da mi izroni skoljkicu,
da prica price o ponjima i patuljcima,stranim zemljama i nasoj ljubavi,
da bude unuka malog princa , kcer tintilinica i moja nevjesta
u dobru i u zlu
visoko niska,
glupo pametna,
zrelo nezrela,
ljubicasta,
da voli igrati par-nepar i sik sak suk,
da u pola noci zakljuci kako zeli biti krotiteljica lavova,
da lovi leptire,
da zraci ali da nije radioaktivna,
da zna svojim osmijehom pokrenuti svemir, a taj svemir je sadrzan u meni,
da njena bit bude moja bit,
da voli krasti tresnje i penjati se na drvece,
da me cuva od babe roge,
da mi izroni skoljkicu,
da prica price o ponjima i patuljcima,stranim zemljama i nasoj ljubavi,
da bude unuka malog princa , kcer tintilinica i moja nevjesta
u dobru i u zlu
°° in alkohol veritas °°
p.s.- ave nIk praSkaTOn (:
p.s.- ave nIk praSkaTOn (:
- eLi
ajoj...maduhsaplavimokom je napisao/la:Ameli je napisao/la:il bi skocila na nju,da ne ustaneeLi je napisao/la:![]()
ma ja bi ti samo pomogla ustati. ako bi ti to željela.
svaka žena je savršena žena.
jedna meni posebno draga zarobljena je u mojem zmaju. gay crvenom zmaju.
Zadnja izmjena: eLi, dana/u 29 ruj 2008 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
iako...
-osim ako da. 
- eLi
ali samo nastavite opisivati savrsenu zenu.. svakim opisom korak smo blize materijalizaciji misli! svemir slusa
ne, ozbiljno.. ja sam jako puno svojih fetiša (gušta, tendencija i preferencija) srela u jednoj osobi, kabum! wow, magnificent.... i sad imam svoju muzu. i jedino je vazno da postoji.

ne, ozbiljno.. ja sam jako puno svojih fetiša (gušta, tendencija i preferencija) srela u jednoj osobi, kabum! wow, magnificent.... i sad imam svoju muzu. i jedino je vazno da postoji.
iako...
-osim ako da. 
- alekta
Do kraja is kinda a long long time, a ja sam zaigrano dijete s ADD-om... ako uspijem ne zbrisati nakon sto me pita gdje provodimo nadolazeci praznik, we has somethingz goings on, yeees
Stajaznam, savrsenstvo je dosadno. Ideju oltara ne odbacujem, ali to je samo zato jer zelim zelenu haljinu, pa ono...
Ugl, osoba koja se smije na moje prosere (a zbilja su ugl funny), i koja seta samnom, i gleda tv, i ceska, i jos kuva...I ne zbrise kad shvati da ja stvarno jesam tako blesava i tako depresivna... Je sasvim ok. Ne trazim ja puno
Stajaznam, savrsenstvo je dosadno. Ideju oltara ne odbacujem, ali to je samo zato jer zelim zelenu haljinu, pa ono...
Ugl, osoba koja se smije na moje prosere (a zbilja su ugl funny), i koja seta samnom, i gleda tv, i ceska, i jos kuva...I ne zbrise kad shvati da ja stvarno jesam tako blesava i tako depresivna... Je sasvim ok. Ne trazim ja puno
Jesus was made from crackers?