Upao u klopku lovaca na gayeve

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
calypso
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Upao u klopku lovaca na gayeve

Post Postao/la calypso » 14 sij 2009 20:45

http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/cla ... ,148288.jl

Mislim,strasno je kako je decko nasjeo,ali nije to ,ono sto me zabrinjava!
Nevjerojatno mi je,da se netko odluci provesti noc s nepoznatom osobom u njegovom stanu,nakon par recenica na Iskrici!
Mislim da ne bi bila tako hrabra ni da je zena u pitanju!
"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes."

FOR ONE HUMAN BEING TO LOVE ANOTHER,THAT IS PERHAPS THE MOST DIFFICULT OF ALL OUR TASKS...THE WORK FOR WHICH ALL OTHER WORK IS BUT PREPARATION

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 15 sij 2009 01:44

mislim da se pederi na toj bazi od nekoliko recenica na iskrici ili chatu kupe u jako velikom broju. zapravo cudno da se ne dogadja cesce

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 15 sij 2009 11:52

Pa to sve stoji, al nije opravdanje za batinanje... neš ti frajera, četiri na jednog :roll:.

Val

Post Postao/la Val » 15 sij 2009 14:49

Aha, manje je zabrinjavajuće to što gamad planira nekog premlatiti putem upoznavanja na internetu, nego što se netko drznuo naći sa sugovornikom istu večer?
Koliko se meni čini; to se moglo dogodit i nakon tjedan dana dopisivanja, a i više - budući da je to bio jedini razlog toj gamadi da započnu dopisivanje.

Što se tiče komentara da je to uobičajena pederska praksa.. nemam posebnih komentara osim da bi možda to bilo uočljivije i među hrvatskom lezbijskom populacijom da ih ima sveukupno više od 10 na chatu i lezbijskim forumima. Međutim, među hetero populacijom je to itekako uočljivo.
No, mislim da je komentar call_me_slut bio više nego nepotreban i zloban u kontekstu ove teme.

noise

Post Postao/la noise » 15 sij 2009 15:05

mene zapravo fascinira kako ljudi nemaju pametnijeg posla, nego smisljaju planove kako premlatiti pedera... :eek:
djzs koja isfrustriranost...
slika
I take pleasure in...

U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.

Zita

Post Postao/la Zita » 15 sij 2009 17:05

tamara3 je napisao/la:Pa to sve stoji, al nije opravdanje za batinanje... neš ti frajera, četiri na jednog :roll:.
bas to! koje muskarcine
kak hiddić veli: ak su pederi takve tetke zasto ih onda napadaju 4 na 1
kukavice

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 15 sij 2009 17:08

Povraća mi se od tog mentaliteta čopora i duboko sam uvjerena kako se takva balkanština liječi upravo batinama. S homofobnim j bilo kakvim fobnim nakaradnim ološem treba komunicirati njihovim jezikom jer jedino takav razumiju.

lulu

Post Postao/la lulu » 16 sij 2009 17:52

a tko bi se pametan isao naci nakon pola sata dopisivanja??
cini mi se da je izvjesni gospon rakun imao nekih dugova ili tak neso.
prica mi bas i ne drzi vodu

calypso

Post Postao/la calypso » 16 sij 2009 21:06

Val je napisao/la:Aha, manje je zabrinjavajuće to što gamad planira nekog premlatiti putem upoznavanja na internetu, nego što se netko drznuo naći sa sugovornikom istu večer?
Koliko se meni čini; to se moglo dogodit i nakon tjedan dana dopisivanja, a i više - budući da je to bio jedini razlog toj gamadi da započnu dopisivanje.
Pa,meni je,jer znam da smo okruzeni takvim debilima i da se treba cuvati.Zalosno,ali istinito!
Nestvarno mi je da se u takvom okruzenju,netko usudi ici na spoj,odnosno planira provesti noc s nepoznatom osobom, u nepoznatom stanu,i to jos na Bukovcu,jer to znaci moze biti bilo gdje(u nekoj kuci,na kraju svijeta,u sumi...)gdje te nitko nece ni vidjeti niti cuti!
"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes."

FOR ONE HUMAN BEING TO LOVE ANOTHER,THAT IS PERHAPS THE MOST DIFFICULT OF ALL OUR TASKS...THE WORK FOR WHICH ALL OTHER WORK IS BUT PREPARATION

jabooka

Post Postao/la jabooka » 16 sij 2009 22:15

meni je jos nepojmljivo da gamad nema pametnijeg posla.
nego da netko zeli brzu sevu sa nepoznatom osobom preko neta.
hocete reci da si je sam kriv jer je to potenciarao?
ma mars!
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

calypso

Post Postao/la calypso » 16 sij 2009 22:52

Mislim da nemas razloga za takve rijeci,ovdje smo da kazemo svoje misljenje a ne da nekom kazemo:"Mars!"

I naravno da sam protiv takvih debila i da mi je to gadljivo,ali to je nasa stvarnost! Samo kazem da je nesmotreno postupio.Isto bih misljenje imala i da je cura isla na spoj sa deckom,ili sa curom!I nijednom rijecju nisam rekla da je decko to isprovocirao.Citaj pazljivo postove!

jabooka

Post Postao/la jabooka » 16 sij 2009 22:59

a cemu sluzi iskrica nego za brzu sevu?
daj ne izmisljaj razloge i ne kaci se za rijeci. vec za bit.
zove.se.ocinstvo.

calypso

Post Postao/la calypso » 16 sij 2009 23:02

Zivjela demokracija i pravo na misljenje!

jabooka

Post Postao/la jabooka » 16 sij 2009 23:08

da. dobro.
zove.se.ocinstvo.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 17 sij 2009 20:42

policija je jako dobro reagirala i dogadjaj je odlicno medijski popracen. slucaj ulazi u sudsku praksu zlocina iz mrznje. pocinjemo bit demokracija. svaka cast decku koji je odlucio sve ovo objavit policiji i medijima. takvi krce put. a to kaj ce on radit doma sam sa kompom i s kim ce se i kak jebat samo je njegova stvar.

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 18 sij 2009 22:18

Val je napisao/la: No, mislim da je komentar call_me_slut bio više nego nepotreban i zloban u kontekstu ove teme.
eksli mislim da je bio poprilicno realan.
ajd, tip ce barem skontat za ubuduce da se picke ne daje na prvom spoju.
ex invalid_user

Odgovorite