Kako se u ovom trenutku osjećate??
- Peglam_subotom
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Re: Kako se u ovom trenutku osjećate??
Odsarafila bih si glavu s vrata... 
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.
Umorno, neispavano. Vruće mi je. Jedino dobro što je ova kiša pala.
Osim toga, Zagreb smrdi. :/
Osim toga, Zagreb smrdi. :/
Isusebože, kako je sparno. Kao da sam u sauni.

▲ v o l c a n o ▲
novi je dan ...spremno za akciju ...
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
Vrlo njegovano : D Završila sam s depilacijom, manikiranjem i obrvama, sad još samo treba srediti kosu 

▲ v o l c a n o ▲
-
daysleeper
- Status: Solo
drama ja se ne snalazim tu
p.s. ti to za movie night :heehaw:
p.s. ti to za movie night :heehaw:
Točnije - za tebe 
OnTop.; Sad sam opet loše jer vidim da moram pospremiti cijelu sobu, a otkad sam se vratila s mora ništa mi se ne da

OnTop.; Sad sam opet loše jer vidim da moram pospremiti cijelu sobu, a otkad sam se vratila s mora ništa mi se ne da

▲ v o l c a n o ▲
-
daysleeper
- Status: Solo
ja se upravo pripremam na generalno ciscenje stana al je ista situacija kao kod tebe.. nista mi se ne da :drama:
za mene, ha? woo hoo :
za mene, ha? woo hoo :
do sada je bilo jebo vam bog mater , jel vi znate išta radit, nesposobna đubradi ....ni kavu ne znate napravit ... odvidaj sve s aparata i operi ga posli smjene ne samo vidljive djelove , uzmi kacavidu i odvidaj sito za protok vode pa mi neš doć da ti nevalja kava i da neće da curi voda...majku vam vašu...nesposobnu... stara začepili se odvodi ...pa da ne bacate sve u sudoper možda se i nebi začepili, ne stara sad odvidaj cjevi koje idu kroz jebeni frižider i vadi njihovo smeće... zatim stara kuhinja ti gori , jebeš kuhinju al ne vidiš da čistim ono što vi niste napravili u ova 3 miseca... ali stara zadimio se cili restoran ... upalite ventilaciju i napu debili jedni nesposobni.... stara kladionica ti nema signala ... jel vidiš šta piše majmune ... jel piše greška na mreži ...e pa nije do mene ...
i tako sam izgubila živce i pošla se odmorit ,... uh sad sam dobro dok ne zovnu...
i tako sam izgubila živce i pošla se odmorit ,... uh sad sam dobro dok ne zovnu...
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
Faithmina je napisao/la:do sada je bilo jebo vam bog mater , jel vi znate išta radit, nesposobna đubradi ....ni kavu ne znate napravit ... odvidaj sve s aparata i operi ga posli smjene ne samo vidljive djelove , uzmi kacavidu i odvidaj sito za protok vode pa mi neš doć da ti nevalja kava i da neće da curi voda...majku vam vašu...nesposobnu... stara začepili se odvodi ...pa da ne bacate sve u sudoper možda se i nebi začepili, ne stara sad odvidaj cjevi koje idu kroz jebeni frižider i vadi njihovo smeće... zatim stara kuhinja ti gori , jebeš kuhinju al ne vidiš da čistim ono što vi niste napravili u ova 3 miseca... ali stara zadimio se cili restoran ... upalite ventilaciju i napu debili jedni nesposobni.... stara kladionica ti nema signala ... jel vidiš šta piše majmune ... jel piše greška na mreži ...e pa nije do mene ...
hahahahaha nek' tebi nije ništa
...život je lijep... (:
Ja neznam ko je ove konobare zaposlija ..kad kažeš generalna nediljon svi uteknu...i kad se sve počne kvarit najbolje zvat i ladit jaja... a kad im daš plaču onda raspašoj ...ukinit cu isplatu tako da cu na kraju sezone sve plačat...shizika je napisao/la:Faithmina je napisao/la:do sada je bilo jebo vam bog mater , jel vi znate išta radit, nesposobna đubradi ....ni kavu ne znate napravit ... odvidaj sve s aparata i operi ga posli smjene ne samo vidljive djelove , uzmi kacavidu i odvidaj sito za protok vode pa mi neš doć da ti nevalja kava i da neće da curi voda...majku vam vašu...nesposobnu... stara začepili se odvodi ...pa da ne bacate sve u sudoper možda se i nebi začepili, ne stara sad odvidaj cjevi koje idu kroz jebeni frižider i vadi njihovo smeće... zatim stara kuhinja ti gori , jebeš kuhinju al ne vidiš da čistim ono što vi niste napravili u ova 3 miseca... ali stara zadimio se cili restoran ... upalite ventilaciju i napu debili jedni nesposobni.... stara kladionica ti nema signala ... jel vidiš šta piše majmune ... jel piše greška na mreži ...e pa nije do mene ...
ljutim se na samu pomisao tog bezobrazluka...neki bi ti za 4 ipo tisuće lizali pod a on sidi i drka kurac
Faithmina je napisao/la:Ja neznam ko je ove konobare zaposlija ..kad kažeš generalna nediljon svi uteknu...i kad se sve počne kvarit najbolje zvat i ladit jaja... a kad im daš plaču onda raspašoj ...ukinit cu isplatu tako da cu na kraju sezone sve plačat...shizika je napisao/la:Faithmina je napisao/la:do sada je bilo jebo vam bog mater , jel vi znate išta radit, nesposobna đubradi ....ni kavu ne znate napravit ... odvidaj sve s aparata i operi ga posli smjene ne samo vidljive djelove , uzmi kacavidu i odvidaj sito za protok vode pa mi neš doć da ti nevalja kava i da neće da curi voda...majku vam vašu...nesposobnu... stara začepili se odvodi ...pa da ne bacate sve u sudoper možda se i nebi začepili, ne stara sad odvidaj cjevi koje idu kroz jebeni frižider i vadi njihovo smeće... zatim stara kuhinja ti gori , jebeš kuhinju al ne vidiš da čistim ono što vi niste napravili u ova 3 miseca... ali stara zadimio se cili restoran ... upalite ventilaciju i napu debili jedni nesposobni.... stara kladionica ti nema signala ... jel vidiš šta piše majmune ... jel piše greška na mreži ...e pa nije do mene ...
ljutim se na samu pomisao tog bezobrazluka...neki bi ti za 4 ipo tisuće lizali pod a on sidi i drka kurac
fuj gamad, kako ih nije stid
...život je lijep... (:
-
Plague
ne da se meni prat tu robu. idem radije instalirat nove windowse.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
umorno&umorno&umorno.
ali cem van s ekipom. ilegalni prostori u zagrebu i to.
ali cem van s ekipom. ilegalni prostori u zagrebu i to.
ex invalid_user
Repetitivno, ko barbika na navijanje. Zapravo, sumnjičavo i živčano i hm da, pomalo ljubomorno. 
-
backspace
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jXTX7U1P54E[/youtube]
titram pomalo. al to je ok. ne znam samo zakaj ovaj spot ima dolje ovo crveno di idu poruke. to je višak.
titram pomalo. al to je ok. ne znam samo zakaj ovaj spot ima dolje ovo crveno di idu poruke. to je višak.
-
backspace
i da, sunce me opalilo di je god moglo. uv đubre žuto. i sva sam pogorelić sad. a nisam si to htjela. skočila bi u jogurt sad. samo da ga imam.
naježeno, romantično i glupo
- inani
- Ja sam: ne želim se identificirati
Toliko divno i prekrasno da bih najradje cijeli ovaj, vec jucerasnji, dan izbrisala! 
... 
- touch_me_iM_sick
obrij me majko obrij me majko motornom pilom!
super sam si
super sam si
Strašno pospano, ne mogu spavati, a večeras me čeka Ljetno kino Gradec. Zašto me roditelji nisu tjerali kao malu spavati popodne 
Sinoć sam zaspala kod dayšleper na pola "Pirata s Kariba" (nije pomoglo ni to što mi je film bio dosadan)...ne bi bilo lijepo da i večeras njonjam s glavom na stolu tamo pred ljudima :/
"Mr. Nobody", bolje ti je da budeš interesantan

Sinoć sam zaspala kod dayšleper na pola "Pirata s Kariba" (nije pomoglo ni to što mi je film bio dosadan)...ne bi bilo lijepo da i večeras njonjam s glavom na stolu tamo pred ljudima :/
"Mr. Nobody", bolje ti je da budeš interesantan

▲ v o l c a n o ▲
mislim da nema goreg osjećaja nego kad te srce steže za voljenom osobom, a postoji mogugćnost prekida ,gorki osjećaj
ocajnije je kad ti se spava a ne smis zaspat.
ot: spava mi se
ot: spava mi se
malo iznervirano jer sam morala iscrpno objasnit zašto ne bi da mi se doma dolazi nenajavljeno. trebalo bi bit dovoljno da kažem da se najavi drugi put, but nou, moram izložit jebene argumente 

- melted_sun
ben ti vodku...i red bull...i tako...