želim..
Re: želim..
INU kraj kuće , jel puno tražim? A? pasa boga
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
- TempusVernum
otic na kolodvor docekat te s cevapima i tonu kapule i promatrat te kako se pune 2 sekunde razmisljas 
- TempusVernum
nakon sto polozis sve ispite. to najprije zelin 
- Hidden_soul
- Devil in details
- Spol/rod: žensko
...ti toliko toga priznati i reci.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- LittleRedRidingHood
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
ne radit dvokratno danas plizzz
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
stavit pred zid svu hlapljvu stoku lesinara nezasitnih.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

projetkili u cijevi a ne u magazinu <3
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

- LittleRedRidingHood
- Ja sam: ne želim se identificirati
nakon ovakvog dana jaaako zelim tu pivu s tobom.. 
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.
Haters gonna hate.PicajzLa je napisao/la:da netko ubije adele.

OT:
Da mi je trgovina bliže.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Kako si bešćutna. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
Mary of Silence
baciti comp. kroz prozor, RAZBITI GA.
Želim ga spaliti, bacati od zid, skakati po njemu. Vaditi mu dio po dio iz "utrobe" žicu po žicu ako je potrebno.
Prije šest mjeseci sam izbrisala profil na facebooku i sad kontam kako sam se samo prebacila na nešto novo. Fakat postajem ovisnik o nečemu. Naučila sam napamet sve postove na ovom forumu, čak i profilne informacije, zaboravim se i kliknem na neki profil koji sam već ranije pregledala i dovoljna mi se samo početna riječ, ostalo znam napamet. A znam da neću više dolaziti na crol i onda ću naći nešto novo kao npr. gta kojeg sam prešla 1000 puta i onda ću ga probati preći 1001 put sa savršenom preciznošću.
Ako izuzmem GTA onda ću da ukucavam na google svaku moguću stvar.
Ludilo, a nemam ni telefona šest mjeseci, ono baš sam mislila da sam slobodna, a samo obmane stvaram. Stvaram razloge da ne izlazim vani, jer moram završiti misiju u san andreasu, moram preći misiju u hitmanu, moram pročitati neki članak, moram ovo, moram ono... a ne moram "ba" ništa. Jednu knjigu čitam sedmicu, a ima 150 stranica
Čak sam jela čips zadnja dva dana, nisam ga jela od 2007 god. Neka opasna metamorfoza se dešava. Pretvaram se u žohara.
Oh maj gad. Prije dva mjeseca sjedila sam sa prijateljicom i jedina misao mi je bila "oj kad ću kući da vidim šta ima na crolu" ... Znači, to je to. I tako otpoče pad Zaratustrin
Ništa od sutra, gotovo. Aj min it.
Želim ga spaliti, bacati od zid, skakati po njemu. Vaditi mu dio po dio iz "utrobe" žicu po žicu ako je potrebno.
Prije šest mjeseci sam izbrisala profil na facebooku i sad kontam kako sam se samo prebacila na nešto novo. Fakat postajem ovisnik o nečemu. Naučila sam napamet sve postove na ovom forumu, čak i profilne informacije, zaboravim se i kliknem na neki profil koji sam već ranije pregledala i dovoljna mi se samo početna riječ, ostalo znam napamet. A znam da neću više dolaziti na crol i onda ću naći nešto novo kao npr. gta kojeg sam prešla 1000 puta i onda ću ga probati preći 1001 put sa savršenom preciznošću.
Ludilo, a nemam ni telefona šest mjeseci, ono baš sam mislila da sam slobodna, a samo obmane stvaram. Stvaram razloge da ne izlazim vani, jer moram završiti misiju u san andreasu, moram preći misiju u hitmanu, moram pročitati neki članak, moram ovo, moram ono... a ne moram "ba" ništa. Jednu knjigu čitam sedmicu, a ima 150 stranica
Čak sam jela čips zadnja dva dana, nisam ga jela od 2007 god. Neka opasna metamorfoza se dešava. Pretvaram se u žohara.
Oh maj gad. Prije dva mjeseca sjedila sam sa prijateljicom i jedina misao mi je bila "oj kad ću kući da vidim šta ima na crolu" ... Znači, to je to. I tako otpoče pad Zaratustrin
Mary of Silence je napisao/la:baciti comp. kroz prozor, RAZBITI GA.
Ludilo, a nemam ni telefona šest mjeseci, ono baš sam mislila da sam slobodna, a samo obmane stvaram. Stvaram razloge da ne izlazim vani, jer moram završiti misiju u san andreasu, moram preći misiju u hitmanu, moram pročitati neki članak, moram ovo, moram ono... a ne moram "ba" ništa. Jednu knjigu čitam sedmicu, a ima 150 stranica![]()
Oh maj gad. Prije dva mjeseca sjedila sam sa prijateljicom i jedina misao mi je bila "oj kad ću kući da vidim šta ima na crolu" ... Znači, to je to. I tako otpoče pad Zaratustrin![]()
Hajde, šta te briga, nek tebi nije ništa! eo :*
...život je lijep... (:
da sto prije petak dođe da vidim novi laptop i nove gume...
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
- alice
- Ja sam: lezbijka
barem nakratko zaustaviti vrijeme... mala nećakinja će imati već 9 godina! đizuz!!
'At the center of non-violence stands the principle of love.'
Martin Luther King
Martin Luther King
-
Gost
Jelda? Moj ima 8 godina. Još se sjećam paničnog osjećaja kad se s 3mjeseca starosti probudio usred noći, a ja nemam pojma što bih trebala da prestane plakati (prvi put sam bila čuvalica).alice je napisao/la:barem nakratko zaustaviti vrijeme... mala nećakinja će imati već 9 godina! đizuz!!
Želim da pećnica malo požuri, gladnaaa sam.
- Peglam_subotom
Da upali!! 
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.
- alice
draga, to je mlađa nećakinja. nećak će za godinu, dvije godine biti u pubertetu! došli smo do faze kada za rođendan više ne kupujem poklone, već dajem novceReaTM je napisao/la:Jelda? Moj ima 8 godina. Još se sjećam paničnog osjećaja kad se s 3mjeseca starosti probudio usred noći, a ja nemam pojma što bih trebala da prestane plakati (prvi put sam bila čuvalica).alice je napisao/la:barem nakratko zaustaviti vrijeme... mala nećakinja će imati već 9 godina! đizuz!!![]()
miceki mali... dobra su djeca, to je najvažnije
'At the center of non-violence stands the principle of love.'
Martin Luther King
Martin Luther King
premještaj
-
Mia.
- Kontakt:
da mi svi prestanu ići na onu mušku stvar.
zaistačno ne podnosim više ljudsku populaciju.
zaistačno ne podnosim više ljudsku populaciju.
Stay tuned.