Teško je biti Vlatka Pokos

Ovo je mali rezime Vlatkinog života. Zašto? A zašto ne! Vlatka Pokos ovo, Vlatka Pokos ono. Vlatka voli slavu, a kada krene nizbrdo - krivi su mediji.
Svi mi imamo snove. Vlatka Pokos svoje je počela ostvarivati onda kada je propjevala u Srebrnim Krilima. Kažu da je tada bila podnošljiva jer je još tragala za svojim identitetom.
Kasnije, njezin hod, stil I osmijeh otkrivaju osobu koja je puna samopouzdanja i smatra se vrlo, vrlo privlačnom. I lijepom. I talentiranom.
Međutim, količina njenog talenta očito je bila nedovoljna.
Njezin bivši dečko Zlatko Maletić financirao je njenu karijeru. 1998. uložio je čak 65.000 maraka u njen CD, u investiciju koja je propala.
Izgled nema potrebe komentirati jer ukusi su različiti, pa je nekom lijepa, nekome bez veze, a nekima je sama činjenica da ima sise sasvim dovoljna.
U doba iščekivanja da konačno stane pred oltar s odabranikom svoga srca Josipom Radeljakom, Vlatka je na sebe uspjela navući bijes ljubitelja životinja jer "najbolje odjevena Hrvatica" na sveopću sramotu ne prestaje puniti ormare krznima oderanih životinja i perjem egzotičnih ptica.
Ne samo to, nego se čitavoj hrvatskoj javnosti hvalila svojim novim krznenim bundama. A kada je došlo do javnih prosvjeda, rekla je da to nije istina i da su krivi mediji. Jer, mediji su uvijek krivi za nešto.
Bilo je ipak previše kada je na kraju rekla kako nema kaput od leoparda nego od risa, a za risova ubojstva postoje opravdanja.
Žalosno je što Vlatka svoj jezik ne može držati za zubima, pa ima potrebu komentirati sve i svašta. Ona kritizira, a kritiku ne podnosi.
Kada se konačno vjenčala u Diorovoj haljini, slike je teškom mukom prodala onim istim medijima koji su uvijek krivi za nešto, nakon što su je danima opsjedali i ganjali kako bi došli do neizmjerno traženih fotografija. Fotografije su prodane i objavljene, a cijela se Lijepa naša konačno uvjerila da Vlatka Pokos više nije samo Pokos nego je i Radeljak.
Na pitanje medija o mogućoj prinovi u obitelji Radeljak, Vlatka je rekla da sve prepušta Božjim rukama.
Ni Boris Banović aka Fashion guru nije mogao izdržati, a da je ne isprovocira, pa je u svojoj emisiji za Vlatku rekao da bi bila odlična tajnica. Ona se izbezumila kad je to čula, te je rekla da ona s nulama ne razgovara. I da je on "spodoba s demode frizurom".
Ali ovo je ipak bila godina ispunjenja Vlatkinih želja. Udala se, isključivo iz ljubavi, za 30 godina starijeg gospodina. Počela je učiti španjolski, a krenula je i na jahanje i super se osjeća u sedlu. Bravo Vlatka!
Vlatka je sretna, ali nikako da se pomiri s činjenicom da je cijena slave velika. I da će oni isti mediji koji su uvijek za nešto krivi kopati po njenom životu i trančirati ga do najsitnijih detalja i to onda kada njima odgovara i to onako kako njima odgovara.
A i loša reklama je ipak reklama.
Za kraj, prilažem jednu pravu prepucačinu poznate Vlatke Pokos Radeljak i, na Vlatkinu žalost nešto poznatije, Seve Nacionale Vučković.

Severina: Ja ću se udati u haljini u kojoj nastupam na Dori jer lijepa je gospođa Radeljak skladbu Najbolje otpjevala u tirkiznoj Diorovoj kreaciji u kojoj je nepunih mjesec dana ranije svečano, bračno "da" rekla Josipu Radeljaku.
Vlatka: Mislim da je mnogo prikladnije privući nečiju pozornost lijepom haljinom nego nekvalitetnim filmskim uratkom. Severina Vučković misli da je prikladno da se ona uda u jarko crvenoj vjenčanici, ja nemam baš ništa protiv. Dapače, mislim da je to idealan izbor za nju.
Tako vam je to kad ste poznati i slavni! Ovaj put Vlatka, a drugi put, tko zna...