ima li ovdje nekoga...
ima li ovdje nekoga...
ima li ovdje nekoga zivog, da mu nije tesko udariti koje slovo po tipkovnici
ne grizem, (ponekad se omakne u posebnim trenutcima) ili cu biti osudjena ostavljati brdo ljubavnih poruka mojoj curi
Re: ima li ovdje nekoga...
hm, trazis rame za zaborav kao da se to samo po sebi podrazumijeva.
ma ne trazim rame
sto ste tako nabrijane odmah?
.. zar je nemoguca misija malo se druziti ?
- coppa
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Ne mogu vjerovati bezobrazluku ponekih ovdje...... Evo, ja sam za dopisivanje i upoznavanje. 
- inani
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Sorry ako si moje pitanje dozivjela kao bezobrazno, ali mi nije bilo jasno sto ti tocno trazis: nekoga za dopisivanje, za grickanje dok ti nema cure, za zezanciju ili nekoga tko je samo ziv? 
... 
hehe... a nekoga za dopisivanje, zezanciju, razgovor itd.. ( curetak mi je za grickanje i ostatak
) i dosla sam super dobre volje kakve sam i inace samo me iznenadilo sto sam naletila na recimo lose raspolozenje... treba mi koji dan da se snadjem na forumu.. stoga pozzzdrav svima koji su me dozivili 
sjeoahflanczsgelfocvn jahdgfprbfd bcfoxdhnfld jel mora to udaranje po slovima biti smislieno ili moze i onak odoka 
----Hello I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello...----
@ikyca bit će da je bila južina taj dan kad si došla
inače smo ti uglavnom prilično vesele i gostoljubive. dobro ti nama došla! 
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
ne razumijem, kako u danasnje doba ljudi imaju toliko problema sa upoznavanjem srodnih jedinki?!
u moje doba...( Broj Jedan spike) nije bilo toliko drustveno nekorisnih mreza, pa su se ljudi druzili.
i najbolja poznanstva su se sklapala preko Glasa Koncila
(one novine koje puno kostaju, pa ih svi u crkvi kradu)...
moj savjet svima koji pokusavaju upoznati ljude "samo za dopisivanje" je da se jave urednistvu slicnog lista.
to prolazi-provjereno.
u moje doba...( Broj Jedan spike) nije bilo toliko drustveno nekorisnih mreza, pa su se ljudi druzili.
i najbolja poznanstva su se sklapala preko Glasa Koncila
moj savjet svima koji pokusavaju upoznati ljude "samo za dopisivanje" je da se jave urednistvu slicnog lista.
to prolazi-provjereno.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

@phos ne znam odakle je autorica ovog topica ali zaista postoje mjesta gdje srodnih jedinki baš i nema
kao i ljudi koji ih ne znaju pronaći 
mi imamo sve što nam treba,
zato sam i spomenula Glas Koncila, on je postojan u svakoj zupaniji
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

Phos... ne reklamiraj!
ja bi se družila!! i znala sve!!! ja, ja, ja!!!!
kaj ima Iko? di ti je draga?
ja bi se družila!! i znala sve!!! ja, ja, ja!!!!
kaj ima Iko? di ti je draga?
a ako se razumijemo moze biti i izudarano odoka...OtherMe je napisao/la:sjeoahflanczsgelfocvn jahdgfprbfd bcfoxdhnfld jel mora to udaranje po slovima biti smislieno ili moze i onak odoka
... a cemu listati novine poput glasa koncila i slicno kad smo u digatlnom vremenu.. stedimo sumephos je napisao/la:ne razumijem, kako u danasnje doba ljudi imaju toliko problema sa upoznavanjem srodnih jedinki?!
i najbolja poznanstva su se sklapala preko Glasa Koncila(one novine koje puno kostaju, pa ih svi u crkvi kradu)...
to prolazi-provjereno.
a zapravo korisnica tj. JA nemam neko mjesto boravka... ima me svakud po malo ali moze se reci da mi je Istra prebivaliste...
inace me ima svakud po malo... bolja polovica isto tako ima slicnu pricu... samo sto je trenutno malo podaleko od mene odnio je posao van granica rh
a ja ostala doma)...

aha, aha, sad mi je jasno sto zelis. ajde, sretno.