...people stink je naljepnica koju je luke perry imao prije 15 godina na svom motoru. ne pitajte me kako znam.
nego eto, generalno me interesira kakav je vas stav prema ljudima u smislu - jeste people person, niste people person, volite ljude i mislite da su vecinom dobronamjerni, ne volite ih i mislite da su đubrad, dajete previse kredita jer mislite da su svi "dobri" i fer i onda vas redovito neugodno iznenade?
koliko sansi dajete ljudima kad pokazu negativnu crtu karaktera? oprastate li im? ili ih naprosto odjebete?
osobno izgleda,
mislim da su ljudi nekad vrijedni tog kredita i da u vecini ima vise pozitivnih crta nego negativnih. jako su rijetki ljudi u zivotu s kojima ne komuniciram ili koji "smrde".
kolegica s posla, za koju sam mislila da je turbokul i draga, je danas pokazala tu neku drugu stranu i ispala zbilja odvratna. na nivou 14-godisnjaka. nije doslo do nikakve svadje, ni blizu tome. samo je karakterno pokazala jednu jako ruznu stranu. i to me natjeralo da razmislim da se mozda ipak ne bih trebala razbacivati kreditima.
rekla je majka da se treba maknuti od govna koje smrdi.
kakvi ste vi s ljudima?
isprike na laprdanju, malo me zateklo koliko ljudi mogu biti bezobrazni zbog novca. -.-