Što ste zadnje sanjali?

Tko smo mi u svemiru, kamo idemo, koji je smisao života, jesu li teorije zavjere istinite, što bi mogao značiti vaš noćašnji san i je li to sve na rubu onostranog?
Odgovorite
ariadne
hladan tuš
Spol/rod: žensko

Re: Što ste zadnje sanjali?

Post Postao/la ariadne » 08 srp 2012 11:43

Lezbijske drame. :lol:

Prvo sam sanjala da sam se zaljubila na prvi pogled u neku curu koju sam srela u vlaku za doma, samo da bi ispalo da je ona kći naših novih susjeda. Išla sam s mamom u posjetu, da se upoznamo i tako to i moja mama je sasvim slučajno provalila par stvari koje su se mogle smatrati rasističkima (oni su bili crnci :D ). Ja sam htjela u zemlju propasti, ali njima je bilo smiješno. Cura iz vlaka nije progovorila ni riječ nijednom, i što je više šutjela, to sam ja bila sve zaluđenija njome. Onda me je samo pogledala u oči, ja sam vidjela sve zvijezde i onda mi se pred očima pojavio natpis kao kad pobijediš u videoigri, koji mi je dao do znanja da sam pronašla svoju srodnu dušu. :lol: Koji je to gejfest bio, nešto žuto-ljubičasto-roza-glittery. :lol:

E onda smo se vratile doma, i ispalo je da živimo u velikoj kući punoj različitih ljudi. Ja sam ih nabrojala devet ovako iz glave sad. Među njima su bile neka cura i njena djevojka. Ispalo je da sam u ovu prvu zaljubljena godinama, i ona u mene, ali si to nije htjela priznati valjda (a kamoli meni) i bila je ovisna o svojoj curi koja je bila posesivno abusive i emocionalno ju iskorištavala. Kako god, maksimalno sam se trudila izbjegavati ju jer se ne petljam u tuđe veze, bez obzira na sve, a i mislila sam da ne bi pomoglo. Ali s vremena na vrijeme bi me zamolila da joj pomognem oko nečega, kako bismo mogle provoditi vrijeme skupa, a da se, tehnički gledano, ništa ne događa zapravo. Sad me zamolila da ju ošišam kako god želim (iako nikad nikoga nisam šišala), i ja sam joj mašinicom lagano napravila sidecut s obje strane glave. To je sve skupa naravno bila izlika da joj mogu dodirivati lice i nesmetano gledati u nju, pa sam maksimalno odugovlačila. Pomislila sam kako bi valjda i slijepac vidio što se događa jer sam se ja osjećala kao da su mi oči u obliku srca kao u crtićima i mislila sam da će mi srce iskočiti iz prsa. Kod nje je bilo isto, pomiješano sa dozom tuge i straha. Okrenula sam se i pogledala u njenu curu koja nas je gledala sa smiješkom na licu znajući da se ova neće usuditi ostaviti ju. Kakav užas. :lol:

Jebene lezbe. :lol:

I tak mi i treba kad sam sinoć išla guglat nju. :lol:

Nju sam isto sanjala, ali ju nisam vidjela. Trebala sam joj nešto odnijeti u jednom trenutku, ali nikako nije došlo do toga. E i jedan od onih s kojima sam živjela je bio gej i toliko zaljubljen u nekog lika da je čitao knjigu koju je prije mrzio iz dna duše, ali ovome se sviđa, pa sam ga trolala. :lol: Pokušavao je sakriti tu knjigu od nas, ali mu nije uspijevalo. I tu su bila neka trojica tipova koji su četvrtog nosili u nekom buretu i išli ga baciti u bazen.

I can't even. Toliko gluposti na jednom mjestu. :lol: Sve je izgledalo ko hipi komuna. :lol:
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Rock Faerie
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Rock Faerie » 09 srp 2012 10:51

Išla sam upoznat neku curu sa crola, i dođem na sastanak a ona nije čovjek nego mačka. I odnesem ju ja doma i mazim i govorim svojoj mački gle kako ona ima meko krzno i ne linja se.
They share a look in silence and everything is understood

Vox Feminae

Post Postao/la Vox Feminae » 10 srp 2012 05:31

Nikolu. RIP.
The eyes, chico, they never lie.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 11 srp 2012 11:56

Isuse.

Sanjala sam da su Obama s obitelji i njegovo izaslanstvo u posjetu Hrvatskoj, a ja radim za naš Secret Service ili nešto slično i zadužena sam za njihovu sigurnost i praćenje. I tako vozimo se mi u limuzini (valjda - iznutra je više izgledalo kao avion, ali nismo bili u zraku) i onda na radiju počne svirati AC/DC pa me je netko od njegovih odlučio trolati i pitao zašto to slušamo jer su oni stari, pa sam ja rekla da je i Elvis star, mrtav čak, a svejedno ga slušamo. Lulz were had. A nije bilo baš tako smiješno. :/

Tijekom dana sam primala obavijesti o svemu što se događa u blizini mjesta gdje će oni odsjesti i bilo mi je čudno što se jedno četiri ili pet mladića koji žive u okolici počelo ponašati jako čudno i jedan za drugim su nestali u razmacima od nekoliko sati. Nije mi se to baš sviđalo pa sam išla provjeriti skupa s lokalnom policijom.

Sad su mi detalji ovog dijela nekud pobjegli, ali znam da smo ih našli kako bježe kroz polje kukuruza i morala sam ih upucat tranquilizerima jer smo ih uz sve dokaze smatrali teroristima.

Obama i njegovi su odsjeli negdje u nekoj ogromnoj kućerini izvan grada, okruženoj poljima i gdje kojom seoskom kućom, što je meni bio problem zbog silnog nezaštićenog prostora i velikog pristupa. U mojoj ekipi je bilo još samo troje ili četvero ljudi pa sam dio poslala na prednju stranu kuće u patrolu dok sam ja sa još jednom ženskom patrolirala straga u polju. Već je padao mrak, a tamo nema osvjetljenja pa sam bila nervozna, pogotovo zbog onoga ranije.

U jednom trenutku sam vidjela slabo svjetlo kako se miče negdje u daljini i pogledala sam kroz dalekozor. Vidjela sam neki stariji par kako stoji u polju iza svoje kuće i gleda kako se njihov pas igra sa nečim što svijetli. Govorili su mu da se ostavi toga jer ni njima nije bilo jasno o čemu se radi. Ja sam bila sigurna da je to neka naprava podmetnuta tamo za diverziju, ali opet nisam mogla riskirati da je neka bomba ili nešto jer se pas s time sve više približavao.

U tom trenutku čujem neke pokrete iza sebe, okrenem se i skužim da se u mraku nešto miče. Radilo se o ljudima naravno, neki teroristi opet, i nisam znala točno koliko ih je, ali sam se sakrila iza nekog sijena/prikolice od traktora/nečega što je bilo tamo, s čega sam ionako gledala okolo i počela pucati na njih prigušenim snajperom, mislim. Uspjele smo ih većinu onesposobiti, a onda je meni ponestalo municije pa sam uzela tranquilizer gun i počela pucati s time. Počelo ih je dolaziti sve više pa sam rekla onoj ženskoj da trči po pojačanje. Ona je otišla, a ja sam ostala sama tamo i nikad u životu se nisam osjećala ranjivije jer sam bila na otvorenom i u svakom trentku me je netko mogao ukokati, s obzirom na to da se sve događalo tako brzo i nisam znala koliko ih je ni s koje strane mi prilaze. Uto se pojavio neki lik u odijelu kojeg sam prepoznala kao glavnog organizatora i koji je nosio nešto u rukama. Skužila sam da to nije oružje (barem ne nikakav pištolj ili išta toliko neposredno) i krenula sam na njega puštajući ostale da krenu prema kući i nadajući se da će moji stići na vrijeme. Ponestalo mi je i tranquilizera pa sam uzela onu praznu pušku i gađala ga time prije nego što sam se bacila na njega i u tom trenutku su stigli moji i upucali ga nečime. Tu sam se probudila.

Tijekom cijelog sna mi se sve miješalo sa njihovim obilaskom grada i koječega dok sam ih pratila. Jednom sam pričala s nekom ženskom iz njegove ekipe o tome kako je trenutno ekonomsko stanje neodrživo i nešto o poslovima, kasnije sam s istom tom osobom plesala na pjesmu Georgea Michaela "Freeek", ali više iz zezancije, ne actually dirty. Ta pjesma. :lol: Onda je Obamina majka komentirala tradicionalnu hrvatsku kuhinju pa smo se malo zezali oko toga je li bolja njena ili naša i tako to.

I don't even. :D
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

omnia

Post Postao/la omnia » 15 srp 2012 08:48

Commander Adama iz Battlestar Galactice mi je govorio kako je kao mladić bio pobijeđivao u njihovoj verziji košarke i dok mi je to pričao, mogla sam vidjet te njegove utakmice.
Tad mi je postao jako napet i pomislila sam kako bih radi njega mogla prijeći na strejt stranu :o

To se sve odvijalo u razredu, sad su se odjednom pojavili i ljudi iz moje osnovne, klupe su nam čudno bile raspoređene i okrenute prema prozorima. Bio je sat tehničkog koji nam je držala časna :lol: a ja sam u ruci imala rad iz engleskog koji mi je ispravila profesorica s faksa.

Okomito na našu klupu, sjedao je neki neobičan dečko, jako egzotičnog izgleda, kao da je Indijanac il' nešto.
Imao je jako dugu tamnu kosu posutu šljokicama :D i smetale su mu naše nabacane torbe pa je tražio od časne da to malo pospremimo, neki ocd, očito.

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 16 srp 2012 07:24

^
jesi ti bila starbuck :P
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

omnia

Post Postao/la omnia » 16 srp 2012 09:30

Ne, ja sam bila ja i bilo je jako čudno jer je on još uvijek bio star. I mislim da mi ni jedan dečko/muškarac nije bio tako napet ko on u tom trenutku :blushes: Poslije sam gledala seriju i bilo mi je malko neugodno kad bi se on pojavio u sceni.
Daddy issues apparently :D
Zadnja izmjena: omnia, dana/u 16 srp 2012 09:52, ukupno mijenjano 1 put.

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 16 srp 2012 09:48

^
meh, ja od starbuck nisam registrirala nikog drugog u toj seriji :D baš sam lezba, užas...

omnia

Post Postao/la omnia » 16 srp 2012 09:51

:lol:

Vidiš... Meni je Dualla napetija.... Al' Adama :faint: Nije mi jasno...

Mislim da nam fali tema o Galactici... Offamo preveć

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 16 srp 2012 10:00

ahaha sad sam tek skužila da misliš na starog Adamu a ne na Lee-ja :lol: :lol: :lol:

omnia

Post Postao/la omnia » 16 srp 2012 10:03

O, Isuse :lol:

Pa commander, ne captain. Zato me i zabrinjava....

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 16 srp 2012 10:04

you should be disturbed :D

omnia

Post Postao/la omnia » 16 srp 2012 10:06

Pa ono... I jesam...

Ma, zapravo, to je samo zato jer se ja palim na autoritet :D

Aven

Post Postao/la Aven » 24 srp 2012 10:45

Sanjala sam kako vozim prema Rijeci jer sam tamo upisala faks. Tijekom vožnje sam postala svjesna da uopće nemam nikakav smještaj i nemam pojma kud ću kad stignem.
Sljedeća scena je u stanu frendica koje žive u Rijeci. U tom stanu se odvija neki lezbijski tulum koji mi nije bio nimalo ugodan.

Poslije toga sam sanjala Chandlera, Joeyja i Rossa. Sjedili smo za stolom u McD's-u. Chandler je stalno nešto izvodio i nasmijavao nas, ustajao sa vrčem vode i polijevao po nekim ženama. :D

slika

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 25 srp 2012 13:10

Sanjala sam da sam gledala novog Batmana. I naizmjenično bila u njemu. I da su iz nekog razloga izbacili lik Banea iz filma i tako ga pustili u distribuciju prije nego što sam ga uspjela pogledati u originalu. A nisam zato što je bio 3D i frendica me je maltretirala da idemo doma jer nju od toga boli glava.

Bilo je zanimljivo, ali su mi detalji pobjegli. :(

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 26 srp 2012 12:37

Hrpu stvari, ali se ne mogu sjetiti skoro ničega osim da sam se u jednom trenutku gledala u zrcalo i da sam nosila bijelo odijelo, bijelu košulju i bijelu kravatu i da sam imala kratku kosu. Nisam imala naočale. WTF. :roll:

E i u jednom trenutku sam nosila onaj svećenički ovratnik koji nisam mogla namjestiti nikako. :lol:

Whatever. Ne znam u kakvom stanju je moja podsvijest, ali očito joj je zabavno. :lol:

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 29 srp 2012 12:59

Oke sanjala sam hrpu stvari jer sam se budila više puta jutros.

Prvo (valjda) da sam šetala nekom plažom na kojoj su radile muške prostitutke. Bilo mi je poprilično awkward prolazit onuda.

Onda sam sanjala da plivam u moru, a preko mene skaču kitovi ubojice, dupini i neka vrsta morskog psa koji je skroz crn i izgleda jako opasno, ali me nijednom nije htio ubit. Svejedno sam ga se bojala i mislila da ću umrijet svaki put kad je krenuo prema meni da me preskoči.

Pa da sam na Cvjetnom koje je skroz preuređeno i gotovo neprepoznatljivo. Sjedila sam na nekoj terasi s laptopom i pisala po forumu. Dobila sam pet PM-ova odjednom i uplašila se da koji se vrag događa i što sam propustila. :lol: Između ostalog mi je neka potpuno nepoznata forumašica poslala praktički cijelu svoju autobiografiju i slike od djetinjstva do danas jer mi je rekla kako se nekome mora izjadati, a lakše joj je pričati s nekim koga ne zna. To je kind of razumljivo ekšli. :D Onda je u taj kafić na čijoj terasi sam sjedila došla neka druga cura, sjela do mene i rekla da joj je dosadno pa sam ju pitala želi li plesati. Plesale smo tango i nakon par koraka s njom, skužila sam da plešem sama i da je ona nestala negdje. YOU'RE WELCOME, BY THE WAY. :lol:

Očito je da se moram maknut s neta, ali zbilja ne znam što drugo da radim jer van ne idem ni mrtva, a TV prenosi konjički sport and shit like that. :/

omnia

Post Postao/la omnia » 30 srp 2012 10:48

Puno toga.

Jedino čega se sjećam je da sam bila sa sestrom u Zagrebu, išle smo srediti nekakve papire.
Bile smo u Savskoj u nekom nepostojećem kafiću s visokim stolovima bez stolica.
Pile smo nešto tu i neka djevojka koju smo tamo valjda upoznale je stajala desno od mene. Moja sestra je bila preko puta.
Imala sam nekakvu suknjicu na sebi, dosezala mi je skoro do koljena. Ta cura je bila jako simpatična i duhovita i brzo se sprijateljila s nama.
U jednom trenutku se sagnula prema dolje i počela me dirati po potkoljenici, prolazeći mi prstima po unutarnjoj strani koljena i gore prema bedri. Sestra mi to nije primijetila jer je stala nasuprot nama, a ja nisam uopće reagirala na to.

Zatim smo bile na drugoj strani ulice, sestra je ušla u neki birc platit to piće, ostala sam s tom curom ispred vrata i odjednom kao da je bila zima, naoblačilo se, a sam još uvijek tu suknju imala na sebi. Bile smo nekako sklonjene, kao u nekoj sjeni.
Ona mi se približila, poljubila sam je po vratu i tamo smo se malo šnjofale.
Eh, da.. Ova pjesma mi je svirala u glavi dok me bila podignula i prislonila uza zid. :lol:

Uskoro su se vrata otvorila i vratila se moja sestra. Na odlasku sam rekla sestri da pita broj tu curu jer se mi vraćamo u ZG za tjedan dana pa da se družimo, rekla mi je da joj ga je cura već bila dala.

Krenule smo dalje, bilo je sunce i jako vruće, kao da to više nije bio Zagreb, meni se činilo kao Osijek.
Nije bilo zgrada, samo put uz cestu, a okolo trava i bliješteće sunce.
Tad sam shvatila da mi zapravo idemo na sestrinu maturalnu. Imala sam dugu svijetlo plavu haljinu na sebi, ali sandale su mi se stalno odvezivale i to me jako nerviralo.

U idućoj sceni smo na mom radnom mjestu, spremamo se za maturalnu, sestra je bila gore na katu, ja u prizemlju, a kad se vratila nije više na sebi imala modru haljinu već neku laganu ljetnu, bijele boje. Rekla je da joj je neki čovjek zabranio da nosi onu modru i ja sam popizdila i počela se izderavat na njega. Ona se pošla presvući nazad u tu modru, a ja popraviti šminku.
Bilo mi je cijelo lice, vrat i dekolte obojano u plavo kao moja haljina. Izgledala sam kao Avatar i to mi nije bilo nimalo čudno.
Sad je padala kiša i odlučila sam pozvati taksi da ne okisnemo, a tad smo se našle kod nas doma, mama je bila tamo i sestra je imala problema s mobitelom, mijenjala je kartice i onda mi je sinulo da se time bavila i dok smo bile na mjestu koje me podsjeća na Osijek.

I tu se probudih.

Biseksualna Lezbijka
Nedojebana
Ja sam: biseksualka
Status: U vezi

Post Postao/la Biseksualna Lezbijka » 31 srp 2012 13:12

Sanjala sam da sam trudna s jednom korisnicom ovdje i da smo skupa išle na CroL party. Trbuh se poprilično vidio zezali su me kako sam debela. :roll:
Nakon što sam pojasnila da nisam debela, nego trudna - izraz lica svake sugovornice je bio kombinacija šoka i čuđenja i nevjerice kao da kod nas nije moguće da lezba bude trudna.
Moja bolja polovica je negdje isparila. Pojavila se na trenutke samo, pomazila trbuh i opet nestala.
I idućoj sceni je Afro koja me nečim toliko izbacila iz takta da sam se pod šusom hormona rasplakala nasred kluba.
Iduća scena objašnjavam Picajzli kako me jebu hormoni i to žestoko i kako se valjda nakupilo jer nisam imala jutarnje mučnine.
Ona me gleda sa izrazom lica: koju pičku materinu meni to pričaš. Invalidna se pored nje smijala. :lol:
Tam je u ćošku stajala sa vrećom nekakve robe za bebe sa stavom: ja sam kuma djetetu, dužnost mi je brinut se za dijete. :shakinghead:
Jako čudan san.
slika
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... slika

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 31 srp 2012 13:47

^
Sve si rekla osim koja te je napumpala :D

Biseksualna Lezbijka
Nedojebana

Post Postao/la Biseksualna Lezbijka » 31 srp 2012 13:52

Je pa da nju onda izbjegavaju u širokom luku iz straha da ih ne napumpa.
Imam obzira.
slika

Uostalom, I never get pregnant and tell.
Il tak neš, kak se već kaže jel.

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 31 srp 2012 14:56

Jel može kumstvo poslije godišnjeg :kokice:?

I da, pristajem samo ako:

slika

Biseksualna Lezbijka
Nedojebana

Post Postao/la Biseksualna Lezbijka » 31 srp 2012 15:08

Deal za GO. Vruće je i ne stignem sve tak brzo izorganizirati.
Slušam ostale uvjete. Ajd. :impatient:

Afrodita
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la Afrodita » 01 kol 2012 09:20

Ja te nikad ne bih ljutila da si trudna :oops: pa da dobijem jačmenac i ostanem bez vida :shakehead: i nemogu gledati sve ove divne žene s CROL-a :cry: na tvom baby shower-u. :kolo:
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 01 kol 2012 13:42

Along Comes Mary

Post Postao/la Along Comes Mary » 01 kol 2012 14:39

Sanjala sam da mi se moj mali novi pas tako smanjio da je bio velik ko zrno riže i na kraju sam ga slučajno zgazila :cries: Bila sam sva mokra od suza kad sam se probudila.

Biseksualna Lezbijka
Nedojebana

Post Postao/la Biseksualna Lezbijka » 02 kol 2012 00:18

:lol: Afro, jesi već kupila poklon? :lol:
tamara3 je napisao/la:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KjYxsmRESIM[/youtube]

:roftl: :roftl: :roftl: :roftl:
Ovo točno mogu zamisliti među lezbama.
Ko? Di? Šta? Kooogaaa? Kaaaaaj?

Afrodita
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la Afrodita » 02 kol 2012 20:10

Što želiš BL zlato? Samo reci teti :D
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share

fuji ix

Post Postao/la fuji ix » 03 kol 2012 09:43

vijetnamsko prase koje veselo trckara dnevnim boravkom :wow: :D :D

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 08 kol 2012 12:22

Andreu Penezić. :shinner:

Odgovorite