Prvo sam sanjala da sam se zaljubila na prvi pogled u neku curu koju sam srela u vlaku za doma, samo da bi ispalo da je ona kći naših novih susjeda. Išla sam s mamom u posjetu, da se upoznamo i tako to i moja mama je sasvim slučajno provalila par stvari koje su se mogle smatrati rasističkima (oni su bili crnci
E onda smo se vratile doma, i ispalo je da živimo u velikoj kući punoj različitih ljudi. Ja sam ih nabrojala devet ovako iz glave sad. Među njima su bile neka cura i njena djevojka. Ispalo je da sam u ovu prvu zaljubljena godinama, i ona u mene, ali si to nije htjela priznati valjda (a kamoli meni) i bila je ovisna o svojoj curi koja je bila posesivno abusive i emocionalno ju iskorištavala. Kako god, maksimalno sam se trudila izbjegavati ju jer se ne petljam u tuđe veze, bez obzira na sve, a i mislila sam da ne bi pomoglo. Ali s vremena na vrijeme bi me zamolila da joj pomognem oko nečega, kako bismo mogle provoditi vrijeme skupa, a da se, tehnički gledano, ništa ne događa zapravo. Sad me zamolila da ju ošišam kako god želim (iako nikad nikoga nisam šišala), i ja sam joj mašinicom lagano napravila sidecut s obje strane glave. To je sve skupa naravno bila izlika da joj mogu dodirivati lice i nesmetano gledati u nju, pa sam maksimalno odugovlačila. Pomislila sam kako bi valjda i slijepac vidio što se događa jer sam se ja osjećala kao da su mi oči u obliku srca kao u crtićima i mislila sam da će mi srce iskočiti iz prsa. Kod nje je bilo isto, pomiješano sa dozom tuge i straha. Okrenula sam se i pogledala u njenu curu koja nas je gledala sa smiješkom na licu znajući da se ova neće usuditi ostaviti ju. Kakav užas.
Jebene lezbe.
I tak mi i treba kad sam sinoć išla guglat nju.
Nju sam isto sanjala, ali ju nisam vidjela. Trebala sam joj nešto odnijeti u jednom trenutku, ali nikako nije došlo do toga. E i jedan od onih s kojima sam živjela je bio gej i toliko zaljubljen u nekog lika da je čitao knjigu koju je prije mrzio iz dna duše, ali ovome se sviđa, pa sam ga trolala.
I can't even. Toliko gluposti na jednom mjestu.