Vimpi, anyone?
Odlazite li tamo? Zasto vam je bolji od Kica i i Golfa?
Jeste uvijek u ekipi, ili odvedete sami sebe na kavu uz novine?
Sto mislite o stolcima i cugi, a sto o konobaricama? Jeste koji dejt odradile tamo?
Yep bila je opuštenija atmosfera... Smjeli smo bacati patuljke po birtiji i nikom ništa...uma je napisao/la:Navodno je bilo puno zabavnije dok su neke druge cure radile tu.
Konačnouma je napisao/la: Otkad je cura zadnji put ocitala bukvicu konobarici, jos je bolje.
e tamo npr. obožavam ići i znam masu NAŠIH koji idu tamo i nisu imali negativna iskustva.uma je napisao/la:zavrsimo u lemon baru
ja sam sa SVOJIMA tamo cesto.JaNNa je napisao/la:e tamo npr. obožavam ići i znam masu NAŠIH koji idu tamo i nisu imali negativna iskustva.uma je napisao/la:zavrsimo u lemon baru
koga briga. sve dok mi posteno i tocno zbroji racun.zenia je napisao/la:KonačnoJel sad naučila da se boce i pepeljare odnose sa stola, najkasnije kad više
ne vidiš stol od istih?

jel to sutra? mozda navratim solo, jedina sam tu od svojih koja se morala povuc prijevremeno u zagreb. -.-Biseksualna Lezbijka je napisao/la: So, ponedjeljak, 18h, birtija, after-work-piva.![]()