Hranidbene navike zaposlenih :)
Hranidbene navike zaposlenih :)
Konkretno me zanima što jedete.
I ja si ponekad nosim kuhano od doma, ali ako ne želim postat rob kuhinje, osuđena sam naručivat u ured ili odlazit negdje pojest.
Konkretno, radim u strogom centru, i ako nisi u mogućnosti odvojiti sat vremena za sjest u neki bistro/restoran i pojest ko čovjek, radni vijek ti se svede na pizze, pekare i ostale pizdarije.
Good food ima solidnu hranu, mislim da su cijene malo napuhane, pogotovo cezar salata- velika 33kn, a 90% zelena salata.
Plus, saznala nedavno da to drži Todorić - Konzum, i odbijam više tamo jest.
Koykan mi je super. Variva Falafel Piadina
Jako su brzi, a možeš ponjet ili pojest tamo. Tak da kombinacija fino/pravit ćemo se zdravo/raznoliko i mogu izać iz ureda i ne čekat sat vremena da me posluže/jako pristojne cijene..
Da čujem, kaj vi?
I ja si ponekad nosim kuhano od doma, ali ako ne želim postat rob kuhinje, osuđena sam naručivat u ured ili odlazit negdje pojest.
Konkretno, radim u strogom centru, i ako nisi u mogućnosti odvojiti sat vremena za sjest u neki bistro/restoran i pojest ko čovjek, radni vijek ti se svede na pizze, pekare i ostale pizdarije.
Good food ima solidnu hranu, mislim da su cijene malo napuhane, pogotovo cezar salata- velika 33kn, a 90% zelena salata.
Plus, saznala nedavno da to drži Todorić - Konzum, i odbijam više tamo jest.
Koykan mi je super. Variva Falafel Piadina
Jako su brzi, a možeš ponjet ili pojest tamo. Tak da kombinacija fino/pravit ćemo se zdravo/raznoliko i mogu izać iz ureda i ne čekat sat vremena da me posluže/jako pristojne cijene..
Da čujem, kaj vi?
Re: Hranidbene navike zaposlenih :)
a zasto ne ides u varasavsku u prizemlje centra pojest? Imas izbor kuhanog za oke cijene.
Re: Hranidbene navike zaposlenih :)
Imamo u školi kuhinju pa možemo jesti što i klinci, za više nego prihvatljivu cijenu, što je jako isplativo posebno u poslijepodnevnoj smjeni kad je topli obrok poput variva, piletine s rižom, bataka s mlincima, lazanja i sl. S tim da meni ne odgovara sva hrana u školskoj kuhinji, pa jedem u školi samo polovicu tjedna. Ostale dane ili ponesem nešto od doma (voćni smoothie sa zobenim pahuljicama, pohane/pečene tikvice, salate itd., što već spremim a da se može jesti i haldno), ili kupim nešto u Billi pored škole (što ne volim jer je dosta teško naletjeti na nešto što će biti fino i svježe - ali ajde, imaju dobre salate...). Pekare pokušavam izbjegavati, ali najviše me zeznu kad s posla ne idem ravno doma nego na neku kavu ili sl., pa pojedem nešto s nogu usput.
Potpisujem sve rečeno za Good Food (osim što ne odbijam jesti tamo) i Koykan. Posebno Koykan. Koykan je divan Da je barem Koykan umjesto ove moje fuj Bille kraj posla Ili bilo što drugo tog tipa.
Potpisujem sve rečeno za Good Food (osim što ne odbijam jesti tamo) i Koykan. Posebno Koykan. Koykan je divan Da je barem Koykan umjesto ove moje fuj Bille kraj posla Ili bilo što drugo tog tipa.
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
- Kroacija
- Postovi: 16674
- Pridružen/a: 02 stu 2005 11:37
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Lokacija: Njemačka
Re: Hranidbene navike zaposlenih :)
wow, imate kuhinju u školi. najs.
good food lajkam, ali ne i cijene. ne znam, ne odbijam po principu "to je nečije" samo zato jer hejtam tu osobu i njen način poslovanja. iskreno, idem tamo gdje mi je bolje. a bolje mi je u konzumu nego u billi. jebeš etiku, u hrvatskoj toga nema.
apropo hrane, imam tu sreću da jedem zdravo svaki dan i sama sebi kuham kad nisam do grla u poslu.
good food lajkam, ali ne i cijene. ne znam, ne odbijam po principu "to je nečije" samo zato jer hejtam tu osobu i njen način poslovanja. iskreno, idem tamo gdje mi je bolje. a bolje mi je u konzumu nego u billi. jebeš etiku, u hrvatskoj toga nema.
apropo hrane, imam tu sreću da jedem zdravo svaki dan i sama sebi kuham kad nisam do grla u poslu.
- Moloko
- Postovi: 16477
- Pridružen/a: 28 sij 2010 11:10
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Re: Hranidbene navike zaposlenih :)
Do nedavno sam se stalno "tovila" pekarskim proizvodima i ostalom nezdravom hranom.. Međutim kako sam krenula na regulaciju prehrane, na posao sam počela nositi jogurt i jesti ga sa lanenim sjemenkama. Osim toga ponesem si i orahe,bademe i ljesnjake i to grickam svako malo dok radim. Imam sreće da radim od 7-15 i da od posla do doma imam 5 min pješice tako da mi je ručak već gotov oko pola 16-16. Ujutro se dobro najedem za doručak tako da na posao ne nosim ništa konkretno već te neke sitne "pizdarije".
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Re: Hranidbene navike zaposlenih :)
Pa to je bar najbolja lokacija za nekakvu klopu na poslu, imaš svakakve dostave nadomak ruke, imaš ona fina variva u čušpajzu, sushi, klopu u cvjetno centru..zamisli da radiš u Buzinu, nprLittle N je napisao/la: Konkretno, radim u strogom centru, i ako nisi u mogućnosti odvojiti sat vremena za sjest u neki bistro/restoran i pojest ko čovjek, radni vijek ti se svede na pizze, pekare i ostale pizdarije.
Uglavnom, izbjegavam fast food koliko mogu, no oko mene nema baš izbora za nekakve raznovrsne dostave tako da ak ne kuham sama sebi nešto dan prije (a iamo kuhinjicu pa mi nije problem donijet skuhano), onda sam osuđena na više manje istu klopu obzirom da u susjedstvu imamo svega 3 restorana. Al i zagrebački svaki dan je bolji od peciva. Valjda.
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Re: Hranidbene navike zaposlenih :)
Cirkuliram oko strogog centra i stvarno nema raznolike ponude za normalnu cijenu, osim ako nemaš problem s pohanom piletinom, kineskom ili tortiljama svaki dan za ručak. Ona hrana u varšavskoj je očaj, još kad vidim one "kušače" koji testiraju "kvalitetu", dala bi im plesku.
That being said, kombiniram sve gorenavedeno, par restorana s menzaškom kvalitetom i pauzu.hr
That being said, kombiniram sve gorenavedeno, par restorana s menzaškom kvalitetom i pauzu.hr
-
- Postovi: 6910
- Pridružen/a: 21 svi 2012 21:56
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
- Lokacija: Racisce
Re: Hranidbene navike zaposlenih :)
Nekad po dva dana ne stavin hranu u usta. Jedem jedan obrok dnevno . uvik mi donese sefica ili kuhano ili burek. Kuci kuham nesto brzinsko meso na gradele,pastu,kokos, ... Al kad mi se bas bas neda onda su tu hrenovke na sto nacina.
Ljeti kako radim s hranom sve mi se gadi i padam s kilazom do 10 kg u misec dana u podne i ponoc jeden pun pijat gustog cokolina...
Ljeti kako radim s hranom sve mi se gadi i padam s kilazom do 10 kg u misec dana u podne i ponoc jeden pun pijat gustog cokolina...
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Re: Hranidbene navike zaposlenih :)
Na poslu obično jedem pekarske proizvode i jogurt. Nekad naručimo dostavu,jer je hrana koji bi i mogla jesti blago rečeno ružna. Svaki dan kuham,barem jedan obrok dnevno mi mora biti kuhan. Radim u smjenama,tako da "ručam" u različito vrijeme.
Re: Hranidbene navike zaposlenih :)
A draga bash, a ja sam grupiee onih lovackih u juhu! I to mi je bas nagradno. Inace nosim sa sobom, ili ne jedem dok ne dođem doma.
Re: Hranidbene navike zaposlenih :)
Doručak jedem doma. Integralni kruh, musli, jogurt s voćem, grčki jogurt... kako koji dan. Uz to popijem vodu i kavu s mlijekom. Ručak se trudim jesti svaki dan oko 12 sati. Idem u obližnji restoran (pauza za ručak je službeno od 12-13 h, iako nitko ne gleda kada odeš i kad se vratiš). Jedem uglavnom meso, povrće, salatu i nekad desert, ovisi što je. Nekad pojedem pola pizze. Pekarske proizvode ne jedem već dosta vremena (izuzetak je kad sam u ZG pa kupim nešto u Dubravici). Međuobroci su voće, orašasti plodovi. Kada dođem doma pojedem jaja, tunu, posni sir, povrće, nekad integralnog kruha sa salamom. Opet, ovisi šta mi se jede. Decit.
- Kroacija
- Postovi: 16674
- Pridružen/a: 02 stu 2005 11:37
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Lokacija: Njemačka
Re: Hranidbene navike zaposlenih :)
Moram napomenut da je prije početka bildanja mišića i jedenja ove isprazne hrane za doručak jela po 3 korosana i dodatna peciva. "jer je to najvažniji obrok u danu"Malory je napisao/la:(izuzetak je kad sam u ZG pa kupim nešto u Dubravici).
Re: Hranidbene navike zaposlenih :)
^
fino si joj spoilala.
meni to ovisi u kakvoj sam životnoj fazi. isto radim u centru grada i blizu su mi i pekare i trgovine i junk postaje i neki restorantići i placa. kad živim zdravo i to jedem jogurte, voće i orašaste plodove. doma blendam zdrave šejkove pred odlazak na posao. kad živim kaotično i prehrana mi je kaotična, to ide od pekarskih proizvoda, preko hamburgera, pa do ramsteka s blitvom kojeg si sama spremam na poslu i varijanti s jogurtom i voćem. kaos. i da, trenutno sam u toj kaotičnoj fazi koja traje već podosta vremena i zato i jesam ovako debela.
btw. lately prodaju u krašu napolitanke (cijelu onu štangicu) za 1.95kn. to isto ne djeluje dobro na moje prehrambene navike na poslu.
fino si joj spoilala.
meni to ovisi u kakvoj sam životnoj fazi. isto radim u centru grada i blizu su mi i pekare i trgovine i junk postaje i neki restorantići i placa. kad živim zdravo i to jedem jogurte, voće i orašaste plodove. doma blendam zdrave šejkove pred odlazak na posao. kad živim kaotično i prehrana mi je kaotična, to ide od pekarskih proizvoda, preko hamburgera, pa do ramsteka s blitvom kojeg si sama spremam na poslu i varijanti s jogurtom i voćem. kaos. i da, trenutno sam u toj kaotičnoj fazi koja traje već podosta vremena i zato i jesam ovako debela.
btw. lately prodaju u krašu napolitanke (cijelu onu štangicu) za 1.95kn. to isto ne djeluje dobro na moje prehrambene navike na poslu.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
- inani
- Postovi: 6225
- Pridružen/a: 20 kol 2010 15:39
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Lokacija: Zgb
Re: Hranidbene navike zaposlenih :)
Obavezno doruckujem jer ako kojim nesretnim slucajem preskocim taj obrok, najebala sam i ja i svi oko mene. Uglavnom jedem zobene pahuljice ili cokolino, popijem limunadu, pojedem med i mogu nastavit dalje. Tu i tamo jedem cokoladne i slicne pahuljice koje mi je poslala mama jer su braca to kupila, a onda otkrila da ne vole. I cura ima slicne navike. Lijepa bila ambalaza pa kupila, a to sto je drek, nema veze, pojest ce Inani.
Na poslu rucam ako stignem, odgovara mi ta klopa.
Ako imam predavanje popodne i dodjem doma kasno, onda si slozim neki sendvic, a ako idem odmah doma (dobro je sto radim od 6 do 14h), onda si i skuham nesto laganije, a kasnije si napravim i smoothie. Ne pazim sto jedem, ne brojim kalorije jer mi je to bezveze, uzivam u hrani i steta mi je uskracivati si klopu. Nastojim jesti 3-5 obroka dnevno, i pazim da jedem raznoliku hranu.
Nikad nisam isla na dijete, nisam ja za to, a kako naporno radim od 11. mjeseca, smrsavila sam 5-6 kg od tada.
Na poslu rucam ako stignem, odgovara mi ta klopa.
Ako imam predavanje popodne i dodjem doma kasno, onda si slozim neki sendvic, a ako idem odmah doma (dobro je sto radim od 6 do 14h), onda si i skuham nesto laganije, a kasnije si napravim i smoothie. Ne pazim sto jedem, ne brojim kalorije jer mi je to bezveze, uzivam u hrani i steta mi je uskracivati si klopu. Nastojim jesti 3-5 obroka dnevno, i pazim da jedem raznoliku hranu.
Nikad nisam isla na dijete, nisam ja za to, a kako naporno radim od 11. mjeseca, smrsavila sam 5-6 kg od tada.
...
- zwarte paard
- Postovi: 4263
- Pridružen/a: 06 vel 2015 12:23
Re: Hranidbene navike zaposlenih :)
duruckujem cesto obilno, nekada mi dorucak izgleda kao rucak ako navecer trcim ili nesto treniram.
od jugurta s bananom i meda do kajgane s pancetom, paradajzom...nekada tjestenina.
rucak, nekada mi se ne da misliti tada skoknem do trgovine ili kuhanih jela. nekada izletim na rucak na pauyu s prijateljicom ili kolegicama. to je vise drustvenog dijela radi.
zadne vrijeme kuham kuci, jer me hrana vani ne zadovoljava. neko povrce, lecu, piletinu, ribu...sniclice. cisto da ne crknem od gladi, ako dodjem kuci nesto prije deset.
vecera, nesto sto vec ima gotovom ako ima. navecer se druzim s ljudima pocesto, pa ako smo kod mene nesto grickamo uvijek.
kao sve nesto lajtivo...samo da moze pratiti vino ili sto li vec.
to je ritam ako je sve normalno, a ako nije:
sok sa medom i cuvarkucom. sto god dohvatim u slucaju da taj dan necu stici jesti.
a PMS jesus sto god samo da je slatko. radije cokolada nego obrok...
od jugurta s bananom i meda do kajgane s pancetom, paradajzom...nekada tjestenina.
rucak, nekada mi se ne da misliti tada skoknem do trgovine ili kuhanih jela. nekada izletim na rucak na pauyu s prijateljicom ili kolegicama. to je vise drustvenog dijela radi.
zadne vrijeme kuham kuci, jer me hrana vani ne zadovoljava. neko povrce, lecu, piletinu, ribu...sniclice. cisto da ne crknem od gladi, ako dodjem kuci nesto prije deset.
vecera, nesto sto vec ima gotovom ako ima. navecer se druzim s ljudima pocesto, pa ako smo kod mene nesto grickamo uvijek.
kao sve nesto lajtivo...samo da moze pratiti vino ili sto li vec.
to je ritam ako je sve normalno, a ako nije:
sok sa medom i cuvarkucom. sto god dohvatim u slucaju da taj dan necu stici jesti.
a PMS jesus sto god samo da je slatko. radije cokolada nego obrok...
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
Re: Hranidbene navike zaposlenih :)
Neki put mi se baš jede burek. Ne burek burek, nego sirnica. I mislim si, ok ovaj u dubravici je solidan, al ima tu onaj neki baš burek, jebate ak su odlučili samo bureke peć i prodavat mora da su vrh.
Drek! Nagovorila me ženska na neki pileći, kaj izgleda ko male baklave, pa onda to iskosa sa nekim super burek nožem i zalije vrhnjem. Dobiješ na tanjuriću i nosiš si i pikaš.
Vraćao mi se tri dana. Kore tvrde ko kamen, debele, bljak. A umak kombinacija vrhnja za kuhanje i rastopljene plastike.
Drek! Nagovorila me ženska na neki pileći, kaj izgleda ko male baklave, pa onda to iskosa sa nekim super burek nožem i zalije vrhnjem. Dobiješ na tanjuriću i nosiš si i pikaš.
Vraćao mi se tri dana. Kore tvrde ko kamen, debele, bljak. A umak kombinacija vrhnja za kuhanje i rastopljene plastike.
- In_obscuro
- Postovi: 103
- Pridružen/a: 12 tra 2017 20:40
- Spol/rod: žensko
- Status: U vezi
Re: Hranidbene navike zaposlenih :)
Ja bih si uglavnom nosila od doma jer mi je tako najmanji trošak. Catering na zadnjem poslu nije imao vege opciju pa od toga nisam imala nikakve koristi. Nekad bi mi gablec bio samo pecivo i jogurt + banana. Zdržim tak do nečeg konkretnog poslije.
Freedom awaits, open the gates