...o cemu sad razmisljate...???

Podforum za dogovore oko izlaska, sportskih dogadjanja, pijanki, izvjesca o tome, prepricavanje itd te sve ostale interne i privatne fore i razgovore.
Odgovorite
Moloko
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi

Re: ...o cemu sad razmisljate...???

Post Postao/la Moloko » 10 ožu 2017 21:25

O tome kako je po rijecima ovih iz servisa "sve ok s mobom" i kao nek provjerim sim karticu. :confused: I bitno da su oni meni sustav azurirali. -.- Jest da mob sad leti ali sve me strah da ce opet biti sranja sa zvukom..
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."

Mar
breathing blue

Post Postao/la Mar » 11 ožu 2017 18:12

slika

U posljednje vrijeme me svaki fucking dan maltretiraju na mail ovakvim porukama.
Deaktivirala sam račun prije sto godina i NE ZANIMA ME tko me bocka, taga nit što se događa. :kickout:

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 11 ožu 2017 21:58

Samo si ga deaktivirala il si ga zbrisala? FB je gamad, moraš kopat po postavkama u vražjoj materi da dođeš do tog uopće. Ako je deaktiviran samo, to je više ko hibernacija.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 11 ožu 2017 22:10

^^
napravi si na mailu rule koji će te mailove automatski trpati u junk i rješen problem. a u pravilu bi i na dnu tih mailova trebao postajati neki link koji te unsubscribea od istih.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Moloko

Post Postao/la Moloko » 11 ožu 2017 22:30

O tome kako mi je zeljezo trenutno vjerojatno na 2.

I o tome kako jedva cekam da prođe jos 5 dana da se prestanem prisjecati koje su" blagodati" toga da se bude zena.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 11 ožu 2017 23:02

Pričala sam neš s materom o hipotetskom seljenju u drugi stan pa mi je rekla "znam da ne voliš promjene." Say what now. Nikad mi nijedna promjena lokacije nije teško pala. Al genuinely nikad. Nit mi smeta logistika fizičkog preseljenja nit mi emocionalno teško pada jer se ne vežem za mjesta na taj način. Možda zato što nisu moja, I don't know. Čudno mi je da je baš tolko temeljito fulala fudbal. :lol:
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

tratinčica

Post Postao/la tratinčica » 12 ožu 2017 16:07

nakon ovog vikenda izgledam si onako kako zamišljam da bi mogao izgledati patient zero eventualne epidemijske apokalipse. Ako počnem kašljucati idem na zarazni :D da ne spominjem to da se malo prepadnem svaki put kada prođem pokraj ogledala, pa baš razmišljam nešto kako bi bilo dobro da stavim trunkicu šminke za vlastito dobro.

talented miss cohen
כהן גדול

Post Postao/la talented miss cohen » 12 ožu 2017 16:10

Quelli che si vogliono bene non devono perdersi.
Stars and stars and stars keep it to themselves.

Moloko

Post Postao/la Moloko » 12 ožu 2017 21:38

..o tome kako sam danas krenula baciti potrgani remen u smeće i ipak ga na kraju odlucila sacuvati.

:D

Mar
breathing blue

Post Postao/la Mar » 12 ožu 2017 21:41

^
Bravo. Lisice su skupe. :D

Moloko

Post Postao/la Moloko » 12 ožu 2017 21:46

Lisice su već dosadne. :D

Nirya

Post Postao/la Nirya » 14 ožu 2017 07:51

Guglala konkurenciju koja dolazi sutra na razgovor za posao koji baš jako želim. Dvije kandidatkinje me plaše - jedna se čini mnogo kompetentnija od mene, druga pak kao nabrijana štreberica. Da mi je ući u glavu ovima koji će voditi intervju da saznam što im je najbitnije kod osobe koju će zaposliti. Druga sam najstarija na popisu, od mene je starija samo ta kompetentna (ali dosta starija - hm, možda joj je to minus?..), i jedino nas dvije, ako gugl govori istinu, imamo ikakva znanja iz psihoterapije (which should be relevant). Dvoje s popisa nisu guglivi - pitam se, znači li to da su kao konkurencija bezopasni ili sam otpisala vukove u janjećoj koži?.. Zašto ih dovraga nema na internetu?? Zašto toliko ljudi IMA na internetu? Jesam li ja jedini čudak koji gugla konkurenciju?
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."

Moloko

Post Postao/la Moloko » 14 ožu 2017 21:30

O tome kako me danas zagrlila kolegica iz ureda za koju inače mislim da joj nisam baš draga.
E sad, to je ili zato što se malo popilo ili zato što je shvatila da me ne može ne voljeti koliko ja mogu biti indiferentna ili jer je jedna od onih žena koje glume da im se netko ne sviđa a zapravo ih nervira što ne mogu doprijeti do osobe i "potajno" im je simpatična. :D

tratinčica

Post Postao/la tratinčica » 14 ožu 2017 22:33

Okej, molim sve bogove ovoga svijeta uključujući i sedam bogova Westerosa da se sutra probudim bar na treći zvuk alarma (jer budimo realni prva dva ni ne čujem) jer jako, ali baš jako ne želim izgledati kao beskućnik sutra na faksu. Hvala. :shinner:

Moloko

Post Postao/la Moloko » 14 ožu 2017 22:34

.. o ovoj veš mašini u stanu i tome kako je ona valjda jedina veš mašina u povijesti koja radi 432402342 sati.

Andain

Post Postao/la Andain » 15 ožu 2017 16:37

A scientist’s new theory: Religion was key to humans’ social evolution

Ovo itekako ima smisla. I površnije proučavanje povijesti i promišljanje o ljudskoj vrsti nam govori da su ljudi oduvijek kroz religiju postavljali ona najbitnija pitanja o smislu života; religijska misao je ponudila mogućnost apstrakcije što je bilo valjda jedno od temeljnih alata čovjekove evolucije i čini razliku čovjeka i životanje. Religija je dala moralne okvire za sva ona načela koja danas podrazumijevamo poput pitanja o vrijednosti ljudskog života. Ukratko, većina dobrih stvari na svijetu danas postoje upravo zato jer je čovjek kroz religiju promišljao ne samoj o golom kratkoročnom preživljavanju sebe i svojih bližnjih, već jer se pitao o naravi i smislu svega, o svojoj povezanosti sa svijetom, o stvarima koje izmiču njegovoj direktnoj percepciji. Razlika između barbarske kulture i one napredne se sastojala prvenstveno u sofisticiranosti nečijih religijskih vjerovanja iz kojih su onda proizašla sva ostala društvena načela i vrednovanja.

Naravno, postoje i negativni primjeri i negativna strana svega, primjeri društava koja su zaostala u vremenu upravo zbog vlastitih religijskih učenja, stoga bih rekla da je razvoj bio uvjetovan onim pozitivnim momentom religije koji podrazumijeva propitivanje o smislu, a zaostao u vremenu u onom trenutku kad dogma zamijeni to propitivanje.
“She's hot. I trust her.”
Hansel

Moloko

Post Postao/la Moloko » 16 ožu 2017 08:35

O tome kako je kaoticno poceo ovaj dan na poslu i kako ce mi danas do kraja dana trebati nešto žestoko.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 16 ožu 2017 09:04

Išla sam for God knows what reason čitat ono "Postoji li gej zajednica" šta mi se vrti gore i zbilja mi se udara glavom o zid. Ne podnosim cinizam, a još je i nekoherentno u 3pm jedva sam se natjerala pročitat do kraja. 2/10 would not recommend.

jpeg

Post Postao/la jpeg » 16 ožu 2017 09:24

koja reklama.
Sad sam i ja procitala radi tebe.
Aj nemoj vise :d

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 16 ožu 2017 09:34

Rekla sam da ne vrijedi čitat, šta si mazohist. :D

talented miss cohen
כהן גדול

Post Postao/la talented miss cohen » 16 ožu 2017 09:35

upisati ili ne upisati...

slika

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 16 ožu 2017 09:40

Upisati. Whatever it is. :D :padobranac:

talented miss cohen
כהן גדול

Post Postao/la talented miss cohen » 16 ožu 2017 10:09

Tnx, trebalo mi je da netko odluči umjesto mene :D :gemini:

Moloko

Post Postao/la Moloko » 16 ožu 2017 15:10

O šetnji do Lidla.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 17 ožu 2017 15:46

Razmišljam sad o onom čitanju beletristike s uključenim (il ne) kritičkim aparatom i palo mi je na pamet da zapravo ljude tretiram na isti način. Ako mi netko kaže "ja vječito kasnim" i onda in fact vječito kasni, ne smatram to lošim. Prihvatim to i tretiram ih accordingly. Al ak mi odjednom počnu dolazit na vrijeme pa onda opet kasnit pa vamo pa tamo I'd be pissed. :lol: Unutarnja nekonzistentnost, tj. nedostatak osobne etike me užasno nervira. Ne da je moja savršeno rigorozna mind you al barem sam toga svjesna. This shit is hard. Barem neki elementi. Neki su vrlo laki indeed i ljudi mi svejedno fejlaju. Tipa "ne družim se s rasistima" how fucking hard can it be :brainless:

jpeg

Post Postao/la jpeg » 17 ožu 2017 15:56

A bas je ruzna ova žaklina.
Zamisli, jos se zoves žaklina.
Mozda nije ruzna koliko je gadna.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 17 ožu 2017 20:34

ariadne je napisao/la:Razmišljam sad o onom čitanju beletristike s uključenim (il ne) kritičkim aparatom i palo mi je na pamet da zapravo ljude tretiram na isti način. Ako mi netko kaže "ja vječito kasnim" i onda in fact vječito kasni, ne smatram to lošim. Prihvatim to i tretiram ih accordingly. Al ak mi odjednom počnu dolazit na vrijeme pa onda opet kasnit pa vamo pa tamo I'd be pissed. :lol: Unutarnja nekonzistentnost, tj. nedostatak osobne etike me užasno nervira. Ne da je moja savršeno rigorozna mind you al barem sam toga svjesna. This shit is hard. Barem neki elementi. Neki su vrlo laki indeed i ljudi mi svejedno fejlaju. Tipa "ne družim se s rasistima" how fucking hard can it be :brainless:
Ovo uglavnom zato što znam da gube svoje vlastito vrijeme, ne što mene pretjerano boli dupe hoće li radit nešto one way or the other. Jedino kak na mene osobno utječe je to šta ne volim nepouzdanost i consequently se ne mogu oslonit na njih što mi oduzima rijeke energije. Nepredvidivost je jedna stvar. Ljudi mogu napraviti nepredvidive stvari u skladu sa svojom etikom. Nepouzdani ne rade ni goli minimum onog što su rekli da hoće, it's just weird. Predavanje me prekinulo pa nisam mogla dovršit proser. In any case, lijepo je naći nekog tko dijeli tvoju etiku al previše je teško kad većina uopće ne misli da je to nešto što im treba pa njihov flow energije izgleda ko petogodišnjaci koji uče igrat nogomet: cijela oba tima trče za loptom u isto vrijeme, nikakve pozicije nit struktura, ništa, slijepo trče prema onome tko ima loptu jer znaju da im ta lopta treba odmasadaodma i nije ih briga čija je. Količina (i kvaliteta) kriterija koje su ljudi voljni suspendirat zato što im nešto il netko u nekom trenu draška neki organ il nedajbože ego je dosta začuđujuća. Ne znam kako uopće objasnit kvalitativnu razliku između užitka izazvanog na taj način i onog dobivenog kroz... disciplinu? Jel to riječ koju tražim? :confused: Recimo da je. Thanks, me. Sad mi je lakše, motalo mi se po glavi i nikako van. Mentalna konstipacija. To je OK izraz, mentalna konstipacija. Ko "sintaktička smicalica" kojeg je moja profesorica danas upotrijebila. Tak će mi se zvat punk band koji će u pjesmama trešat generativnu gramatiku.

Moloko

Post Postao/la Moloko » 19 ožu 2017 10:44

Razmisljam malo o svom prolasku kroz zivot i kako je on zapravo vrlo interesantan. Toliki miks ruznih i lijepih stvari u tocno određenim periodima da je to nevjerojatno. Trenuci u kojima sam mislila da cu puknut od tuge do onih kad sam se osjecala naljepse i najponosnije. Maksimalno uzivanje i davanje dijelica sebe, ostavljanje traga u pojedincima, analiziranje tragova koji su ljudi ostavili u meni. Sve to kao mali komadici slucajnosti i neslucajnosti (jer vjerujem da rijetko nema razloga) isprepleteni. Kad bi se zivot trebao prikazati kroz knjigu mislim da bih vec sad dosla do 1000-te stranice.
I koliko god se svi mi trudili naci pravi smisao zivota uvijek i bezuvjetno je to za mene jedna "stvar"-emocija. U svim svojim bojama i varijacijama.

Faith123
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la Faith123 » 19 ožu 2017 19:05

Boli me rame,ne moran se ustat ujutru , kupujem motor u sridu, triba mi kaciga ...moran sestri poslat poklon za b day
Privilegirana

Lagadema
Status: Solo

Post Postao/la Lagadema » 19 ožu 2017 20:14

Gledam one slike, kriste boze koji supak imam. Jedna od rijetkih stvari koja me usrecuje :lol:
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....

Odgovorite