Pitaj me
- degenereginald
- cryptid
Re: Pitaj me
Ne.
A znam nać sjevernjaču jer kak ju ne pronać, jel, i malog i velikog medu. (e: sazviježđa su zapravo skup? A jebiga sad, neka sam i to)
Men' dost.
A kužiš, pravo pitanje je raspoznaješ li sebe u masi?????
A znam nać sjevernjaču jer kak ju ne pronać, jel, i malog i velikog medu. (e: sazviježđa su zapravo skup? A jebiga sad, neka sam i to)
Men' dost.
A kužiš, pravo pitanje je raspoznaješ li sebe u masi?????
I have no money and I have to scream.
- degenereginald
- cryptid
Mes'ne.
Može li pitaj me topic biti moj gugl?
Ima li Messi sina?
Kako se piše Messi, jesam ja to dobro?
e: lol messy, kak sam si kul sad. He he.
Može li pitaj me topic biti moj gugl?
Ima li Messi sina?
Kako se piše Messi, jesam ja to dobro?
e: lol messy, kak sam si kul sad. He he.
-
adamica
Za jednu moderatoricu krsis previse pravila. Kakav je to nered tu!! Kakva tri, pazi tri pitanja. Nemore to tako. Svrgnut cu te!!!!
Naravno da topic pitaj me moze bit tvoj gugl. Pa ime tu i pametnih zena kao i pametnih odgovora.
I Regice salim se, nemoj dobit gastritis
Ko te zivcira vise, mama ili tata i zbog ceg?
Naravno da topic pitaj me moze bit tvoj gugl. Pa ime tu i pametnih zena kao i pametnih odgovora.
I Regice salim se, nemoj dobit gastritis
Ko te zivcira vise, mama ili tata i zbog ceg?
- degenereginald
- cryptid
Svrgni me!
A to pitanje je bilo retoričko, zapravo me zanimalo ovo ispod, al OK. Crol gugl mi je ipak prespor i fickle.
Mama jer nije chill.
Da moraš složit neki tekstić za misu i svoju pastvu, za današnji dan, kaj bi im poručila?
A to pitanje je bilo retoričko, zapravo me zanimalo ovo ispod, al OK. Crol gugl mi je ipak prespor i fickle.
Mama jer nije chill.
Da moraš složit neki tekstić za misu i svoju pastvu, za današnji dan, kaj bi im poručila?
- Coffeemug
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati

Koja tvoja karakterna osobina ti je najcool?
Moja srcanost je superkul 
Da mozes na mjesec dana bit neka uzasno vazna osoba koja moze promijeniti nesto u svijetu, sto bi bila? Zanimanje, ne celeb.
Da mozes na mjesec dana bit neka uzasno vazna osoba koja moze promijeniti nesto u svijetu, sto bi bila? Zanimanje, ne celeb.
-
adamica
Vodim se onom ako zelis mijenjati svijet, idi kuci i voli svoju obitelj. Obitelj nuzno ne treba biti neka definicija svima nama poznata. Voli ljude u svojoj okolini, i cini dobro kome i kada mozes. Ne trebas biti vazan covjek za to, a to su znacajne stvari kad bi se svi njima vodili.
A zanimanje kao zanimanje, opet bi sluzila ljudima. Osobama kojima je pomoc potrebna. Zrtvama nasilja, i borila se za vise mira, skrbi i zastite a manje nasilja za koje bi poticala stroze sankcije. Vidis kako Australija zabranjuje osudenicima obiteljskog nasilja ulazak u zemlju. Tako treba.
Sto te zadnje usrecilo?
A zanimanje kao zanimanje, opet bi sluzila ljudima. Osobama kojima je pomoc potrebna. Zrtvama nasilja, i borila se za vise mira, skrbi i zastite a manje nasilja za koje bi poticala stroze sankcije. Vidis kako Australija zabranjuje osudenicima obiteljskog nasilja ulazak u zemlju. Tako treba.
Sto te zadnje usrecilo?
Super kompilacija dok sam se rolala 
Koliko velika je tvoja obitelj?
Koliko velika je tvoja obitelj?
-
adamica
Pa ne znam jel me itko trknuo vise od jednoga puta. Sad sam se zapravo sjetila da me je neka baba u busu dok sam putovala cupala za pustenu kosu jer se stalno drzala za naslon mog sjedala. Prvi put sam joj lijepo dala do znanja, drugi put sam je fino zamolila, treci put sam je naribala i premjestila se. Eto.
Koju spravu za vjezbat najvise volis?
Koju spravu za vjezbat najvise volis?
-
lastresort
Ne koristim sprave , osim ak uključiš basic opremu (vijača, tegovi, girje, vreća itd)
Jel više voliš drugima pucat mijelogeloze il da tebi netko pukne istu
Jel više voliš drugima pucat mijelogeloze il da tebi netko pukne istu
- degenereginald
- cryptid
Ne mogu reći da sam se našla u situaciji da pucam miogeloze ili da ih meni pucaju, s tim da prihvaćam i da postoji mogućnost da se isto desilo bez da sam bila svjesna (ali opet, ni to mi ne pomaže pri odgovaranju na ovo pitanje).
Nakon guglanja (i to ne Crol guglanja) i razmišljanja o tome, u teoriji mi bolje zvuči da netko meni puca miogeloze.
Našla si nepoznate, korištene, ženske gaćice ispod svog jastuka. Size M, in good condition, lijepe, crne. Od zadnjih promjena plahti nisi imala ikoga doma, ali možda je neka bivša skopirala ključ i uletila nekad kad nisi bila doma? It's a mystery. What do? Veseli li te to ili kripauta? Možda je zubić vila! Jesi li ostala bez zuba nedavno?
Nakon guglanja (i to ne Crol guglanja) i razmišljanja o tome, u teoriji mi bolje zvuči da netko meni puca miogeloze.
Našla si nepoznate, korištene, ženske gaćice ispod svog jastuka. Size M, in good condition, lijepe, crne. Od zadnjih promjena plahti nisi imala ikoga doma, ali možda je neka bivša skopirala ključ i uletila nekad kad nisi bila doma? It's a mystery. What do? Veseli li te to ili kripauta? Možda je zubić vila! Jesi li ostala bez zuba nedavno?
-
adamica
Ne veseli me, mijenjam posteljinu i mijenjam brave.
Nisam fan gacica jednom kad se skinu.
Sto si i kad zadnji puta prespavala pa zakasnila?
Nisam fan gacica jednom kad se skinu.
Sto si i kad zadnji puta prespavala pa zakasnila?
- degenereginald
- cryptid
Kasnim, al ne zbog spavanja. 
Možda neki partij ili kasnonoćnu pivu? Davno bilo.
Kaj ima s tobom ovih dana? Ima što novo il je sve po starom?
Možda neki partij ili kasnonoćnu pivu? Davno bilo.
Kaj ima s tobom ovih dana? Ima što novo il je sve po starom?
-
adamica
Svaki dan nova avantura, citaj glupost. Ak danas ne dobijem M, dobit cu ban 
Za koliko novceka bi nam pokazala svoje nozne prste right now?
Za koliko novceka bi nam pokazala svoje nozne prste right now?
If you have to ask, you can't afford it 
Koliko alarma je potrebno da te dignu iz mrtvih?
Koliko alarma je potrebno da te dignu iz mrtvih?
Samo jedan. Ne podnosim kad to dugo i uzastopno urla.
Imas li dobre susjede?
Imas li dobre susjede?
- Coffeemug
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
kako koji, ali vecinom ne.
kad si na moru, jel ti to more sluzi samo kao kratko hladjenje ili zapravo plivas ono duze od 5 min?
kad si na moru, jel ti to more sluzi samo kao kratko hladjenje ili zapravo plivas ono duze od 5 min?
Volim pravila
Koji je najzanimljiviji san koji si zapamtila?
Koji je najzanimljiviji san koji si zapamtila?
Vlastiti sprovod. Zapamtila sam glazbu i ljude. Neki su me iznenadili jer su se pojavili. Cak i plakali.
Jesi li ateista?
Jesi li ateista?
-
DelayLema
Svemirskim brodom u djir.
Imas li svoj noz za rezanje kuharski i nosis li ga di god ides (ako planiras kuhat mislim ne po vani
)?
Imas li svoj noz za rezanje kuharski i nosis li ga di god ides (ako planiras kuhat mislim ne po vani
Imam, ne nosim, ne kuham po kućama. Dovoljno je što kuham po svojoj.
Koje jelo najbolje pripremaš?
Koje jelo najbolje pripremaš?
Paštu. Ribu. Sve osim kolača. To mi drugi spreme.
Znaš što je pošada?
Znaš što je pošada?
Nope, do tell
Čime se, truth be told, voliš pohvaliti?
Čime se, truth be told, voliš pohvaliti?
-
backspace
I cim treba i cim ne treba
Evo bas slusam neku lepu pricu, djevojka spekla i donijela studentu na praksi, svom momku jel, palacinke na posao. Da si mi djevojka, bi ti meni ikad u zivotu donijela tak neki lunch paket na posao? Ti to slatko, ili ne vidis romantiku ni poantu u tom cinu?
Evo bas slusam neku lepu pricu, djevojka spekla i donijela studentu na praksi, svom momku jel, palacinke na posao. Da si mi djevojka, bi ti meni ikad u zivotu donijela tak neki lunch paket na posao? Ti to slatko, ili ne vidis romantiku ni poantu u tom cinu?
Ne volim te činove kojima je svrha teatralna, da svi sad tam vide kak ona nosi te palačinke, cmon. Otherwise nije neka drama ni problem, odlične palačinke pravim kad mi se da.
Bi li ti smetalo ili bi ti laskalo da razgovaramo i primijetiš da se podosta moram truditi da mi pogled ne pobjegne na tvoje sise? Hipotetski dakako
Bi li ti smetalo ili bi ti laskalo da razgovaramo i primijetiš da se podosta moram truditi da mi pogled ne pobjegne na tvoje sise? Hipotetski dakako
-
lastresort
Imam premale sise da bi ti pogled bježao na njih
Kolike su tvoje sise, si zadovoljna veličinom
Kolike su tvoje sise, si zadovoljna veličinom