Pitaj me
Re: Pitaj me
Tila sam rec P.J. al onda si me ti preduhitrila standardnom depresivom. Daj jos!!!!
Jel to stvarno dio bolesti takvo razgovaranje i razmilsljanje ili ti je to radi sunca u ovnu i vjerojatno merkuru u izgonu?
Jel to stvarno dio bolesti takvo razgovaranje i razmilsljanje ili ti je to radi sunca u ovnu i vjerojatno merkuru u izgonu?
-
backspace
Koje razmisljanje? Jel to sto ne kuham? Jel to?
S kime bi najradije provela ovu noc koja slijedi? Mos izabrat iz celog sveta koga god ti ❤ ili
oce
S kime bi najradije provela ovu noc koja slijedi? Mos izabrat iz celog sveta koga god ti ❤ ili
Ame ame ame tesko pitanje. Ali radije bi jutro, navecer mi se spava.
Aj ti reci aj ti?
Aj ti reci aj ti?
-
backspace
Pada mi samo jedna na pamet. Il dve. Tri.
pa lepo nijedna! 
Postoji li zensko bice s kojim si bila, vise nisi, al joj sexualno nikad neces moci odolit?
Postoji li zensko bice s kojim si bila, vise nisi, al joj sexualno nikad neces moci odolit?
- degenereginald
- cryptid
Puši kurac, beks.
Pojma nemam. Vidjećemo.
Anyhow, prestanimo s napaljivanjem, I paid my dues danas, više puta.
Da si jednorog koji umjesto toga (roga) ima tvrdi dildač, di bi ga stavila na svoje tijelo? Rog, jel. Dildač rog. Al nemreš ga micat. Ili možeš. Može ti putovat po tijelu, okej. Di bi bio u kojim momentima u danu, reci mi sve.
I have no money and I have to scream.
-
backspace
Ja bi dildo rog kao i bilokoji drugi falus htjela na pubicnu kost. Jako mi zao sto nemam penis, cak imam mozda neki komplex oko tog, nisam sigurna eo. Al da, mislim da bi bila jebeni jebač da imam my owngrown dildač
Imas ti neki komplex zbog neceg sto nemas a osjecas da bi ti bas dobro doslo?
-
lastresort
^^nije bolest, upala pluća je bolest
Je rado bi još jedam cm da budem 170 al jbg
Koji je antipiretik tvoj odabir
Je rado bi još jedam cm da budem 170 al jbg
Koji je antipiretik tvoj odabir
- degenereginald
- cryptid
Svaki put kad odgovaram na tvoja pitanja imam osjećaj kao da sam dijete jer nemam pojma o čem pričaš. Anyhow, kao i uvijek, guglala sam. 
Go me!
A ne znam, navodno su paracetamoli to što spominješ, a ne treba mi to nikad jer volim goriti, pa ono. Neću. Odbijam, tvrdoglavo.
Imaš li neko najgore iskustvo iz hot pota (ili kojeggod geeeeeeeeeej kluba)? Ajmo opet neki dobar stoytime. Ili najbolje, može i to?
Ne znam kak ovo formulirat da završi s upitnikom, a još me jebe analnost iz djetinjstva previše da bih samo stavila zaključnu rečenicu u pitaj me topic.
Al nemoj bit pizda, nemoj samo odgovorit s 'imam' jer imam je poglavar džamije, a ne odgovor.
Go me!
A ne znam, navodno su paracetamoli to što spominješ, a ne treba mi to nikad jer volim goriti, pa ono. Neću. Odbijam, tvrdoglavo.
Imaš li neko najgore iskustvo iz hot pota (ili kojeggod geeeeeeeeeej kluba)? Ajmo opet neki dobar stoytime. Ili najbolje, može i to?
Ne znam kak ovo formulirat da završi s upitnikom, a još me jebe analnost iz djetinjstva previše da bih samo stavila zaključnu rečenicu u pitaj me topic.
Al nemoj bit pizda, nemoj samo odgovorit s 'imam' jer imam je poglavar džamije, a ne odgovor.
-
backspace
Antipiretik? Ne zelim guglat a iskreno ne znam tu rijec. To je nesto obratno od recimo antidiuretik? Ne znam ti last te napredne rijeci
Nosis li musku robu, kupujes li musku robu, sto sve imas od muske robe?
Nemoj da ja opet pricam price, to nikad nije dobra ideja kad se radi o potu i zenama, al ponovit cu to pitanje za druge
Ed. Ajde odgovorit cu. Nesto. Iako nemam najgoru pricu. Najgore mi je bilo jednom kad sam se malo prepila tekile. Jedna djevojka niotkud, kao andeo, je to skuzila pa mi krenula nosit case vode i molit me da ih pijem i pijem. I spasila me bome.
I jednom mi je bilo koma kad je bio neki taj kreten, pa se moja djeva nesto s njim svadala, a ja pickica kakva jesam, smirujem situaciju, odnosno nju, sa argumentacijom da mi frajer ne izgleda sasvim normalno i da se bolje klonit toga svega, nikad ne znas kako tko moze reagirat, jel ima noz il tak #samoanksiozno
Nosis li musku robu, kupujes li musku robu, sto sve imas od muske robe?
Nemoj da ja opet pricam price, to nikad nije dobra ideja kad se radi o potu i zenama, al ponovit cu to pitanje za druge
Ed. Ajde odgovorit cu. Nesto. Iako nemam najgoru pricu. Najgore mi je bilo jednom kad sam se malo prepila tekile. Jedna djevojka niotkud, kao andeo, je to skuzila pa mi krenula nosit case vode i molit me da ih pijem i pijem. I spasila me bome.
I jednom mi je bilo koma kad je bio neki taj kreten, pa se moja djeva nesto s njim svadala, a ja pickica kakva jesam, smirujem situaciju, odnosno nju, sa argumentacijom da mi frajer ne izgleda sasvim normalno i da se bolje klonit toga svega, nikad ne znas kako tko moze reagirat, jel ima noz il tak #samoanksiozno
Kupila sam bokserice nedavno al još nisam probala. Imam košulju i džemper koji su kakti s muškog odjela al ne primijeti se. Probala sam i hlače jer mi ide na živce što ženske nemaju upotrebljive džepove al mi je čudno stajalo u međunožju, bit će da imam prevelik falus
Jel tebe isto nervira što ženske hlače nemaju normalne džepove?
Jel tebe isto nervira što ženske hlače nemaju normalne džepove?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
backspace
Izmedu ostalog. Sve zensko me zivcira. I menga, i to sto jedno pricaju drugo misle trece rade, i roba, i sminka, i zene opcenito
Trebala sam bit frajer i tocka 
Sta bi da te frendovi otpile i nemas s kim pred europu?
Sta bi da te frendovi otpile i nemas s kim pred europu?
-
lastresort
A žene ti nikad mene ne otpile za prosvjede
Došla bi to ja al hendlam troje djece
Došla bi to ja al hendlam troje djece
Otišla sama jer se attendalo preko tisuću ljudi već. To mi je bio plan but then I fell asleep i sad me gotovo nitko ne može izvuć iz kreveta
Koja ti je treća najdraža aktivnost u krevetu?
Koja ti je treća najdraža aktivnost u krevetu?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
A rekla bih al si nismo tolko dobre 
Jel ti ikad frizerka totalno sjebala frizuru i ako da, kak je to završilo?
Jel ti ikad frizerka totalno sjebala frizuru i ako da, kak je to završilo?
- jedna.tamo.
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Nikada, imam super frizerku i samo nje se drzim
Gdje se veceras napada ?
Gdje se veceras napada ?
U krevetu. S knjigama.
Kad si zadnji put ispunjavala križaljku? Ide ti, ne ide, voliš, ne voliš, briga te?
Kad si zadnji put ispunjavala križaljku? Ide ti, ne ide, voliš, ne voliš, briga te?
- jedna.tamo.
- Ja sam: lezbijka
Danas. Svaki dan jedna krizaljka. A da li mi ide, rekla bih da ide
Kad si zadnji put vadila potvrdu o nekaznjavanju, koja svrha ?
Kad si zadnji put vadila potvrdu o nekaznjavanju, koja svrha ?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Evo uskoro ću, kako mi se čini 
The rest is classified
Koliko vrsta leća / leće (kako je pravilno?) uobičavaš kuhati?
The rest is classified
Koliko vrsta leća / leće (kako je pravilno?) uobičavaš kuhati?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
- Coffeemug
- Ja sam: ne želim se identificirati
Joj eno stoji valjda godinama, nikako se natjerat da skuham nesto s lecAMA haha. Vjerojatno je i prosao rok do sad, idk. Bulgur zato njami!
U kakvom raspolozenju je tvoj mozak? Sta ti se radi? Gdje bi? Sta bi?
U kakvom raspolozenju je tvoj mozak? Sta ti se radi? Gdje bi? Sta bi?
U takvom da je ko da ga i nema. Čita mi se neš al imam osjećaj da mi mozak spava i da bi mi puko šamar da ga probudim.
Ne mogu ni pitanje smislit
Ko će pobijedit u Game of Thrones
Ne mogu ni pitanje smislit
Ko će pobijedit u Game of Thrones
-
Lagadema
- Status: Solo
Nemam pojma, nisam fan
Kakav je bio danas dan?
Kakav je bio danas dan?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
- degenereginald
- cryptid
Čisti welcome to bizarro town u glavi. A realno sam pol vremena u krevetu, pol za kompom. Zombijam, al maksimalno.
+
Kinda social, al na čudne načine. Low key manija? Idk. Ne bih znala.
I don't know shit atm.
Kad smo već kod scat-a. Jk, not going there.
Nego, da si jedno slovo abecede, koje slovo bi bila?
Leksikon time!
+
Kinda social, al na čudne načine. Low key manija? Idk. Ne bih znala.
I don't know shit atm.
Kad smo već kod scat-a. Jk, not going there.
Nego, da si jedno slovo abecede, koje slovo bi bila?
Leksikon time!
-
lastresort
N. Svašta je u mazematici i fizici na n. A ima i lipih stvari na ne. Il L. Ko Lastovo
Jel znaš napamet korijen iz 2 i pjesmu o istom
Jel znaš napamet korijen iz 2 i pjesmu o istom
-
Lagadema
Daj last, operirana sam od svake matematike
Imaš li plišanu igračku?
Imaš li plišanu igračku?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
-
Lagadema
Naravno
OŠ mi pokazati?
OŠ mi pokazati?
-
lastresort
Neću, vi ercegovci se divite samo merđo bemwe kilekcijama
Jel voliš kozji sir i kozje mlijeko
Jel voliš kozji sir i kozje mlijeko