Pitaj me
-
Lagadema
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Re: Pitaj me
Ne šta sam odlučila izbrisati, brišem
Da li imaš brojeve od bivših memorirane?
Da li imaš brojeve od bivših memorirane?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Samo od zadnje
Dal su ti bile memorirane po vlastitom imenu ili si imala neko posebno ime za njih?
Dal su ti bile memorirane po vlastitom imenu ili si imala neko posebno ime za njih?
-
Lagadema
Po imenu su bile sve osim jedne
Ali sad niti jedan broj nemam memoriran
Samo od momaka, sa njima su bili lakši prekidi
Jel ti na ekranu moba zajednička slika kad si u vezi?
Ali sad niti jedan broj nemam memoriran
Samo od momaka, sa njima su bili lakši prekidi
Jel ti na ekranu moba zajednička slika kad si u vezi?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Ne, pa nemam 12 godina 
Jel ti zna password telefona?
Jel ti zna password telefona?
-
Lagadema
To je granica koja se ne prelazi
Što misliš o provjeravanju moba?
Što misliš o provjeravanju moba?
Ne radim to.
Dok ima povjerenja, ima, kad nestane, nema ni veze više.
Kad si se zadnji put išuljala od doma, da nitko ne zna di si otišla? I gdje si ekšli otišla?
Dok ima povjerenja, ima, kad nestane, nema ni veze više.
Kad si se zadnji put išuljala od doma, da nitko ne zna di si otišla? I gdje si ekšli otišla?
-
Lagadema
Samo na Neretvu, tamo bježim od 12 godine
Jesi ljubomorna u vezi?
Jesi ljubomorna u vezi?
Nisam.
Mislim da sam ful zdrava u vezi. Kad prestanem biti, vrijeme je za razlaz.
Koja tvoja osobina procvate kad si u vezi?
Mislim da sam ful zdrava u vezi. Kad prestanem biti, vrijeme je za razlaz.
Koja tvoja osobina procvate kad si u vezi?
Ovisi kako me ona koju volim otvara. Ova zadnja me otvarala na nježnost.
Što te iznenadilo u vlastitom ponašanju u vezi?
Što te iznenadilo u vlastitom ponašanju u vezi?
Strpljenje.
To mi nije uobičajeno svakodnevno ponašanje.
U vezi mi je eto bilo najjača strana.
Za koga si imala najviše strpljenja do sada?
To mi nije uobičajeno svakodnevno ponašanje.
U vezi mi je eto bilo najjača strana.
Za koga si imala najviše strpljenja do sada?
-
Lagadema
Za ovu zadnju, mada nije zaslužila
Trpila sam i durala, mislila da će bit bolje
Procvjetala sam otkad sam se riješila te žene, crpila je život iz mene
Jesi se ikad tako osjećala?
Trpila sam i durala, mislila da će bit bolje
Procvjetala sam otkad sam se riješila te žene, crpila je život iz mene
Jesi se ikad tako osjećala?
Za tu zadnju 
Jesi što si starija strpljivija ili nervoznija?
Ed: da, taj "bit će bolje" dio. Užas.
Jesi što si starija strpljivija ili nervoznija?
Ed: da, taj "bit će bolje" dio. Užas.
-
Lagadema
Ne znam šta bi rekla, za neke stvari više nemam strpljenja nikako a za neke imam i previše
Šta te onako baš izbaci iz takta da napraviš scenu?
Šta te onako baš izbaci iz takta da napraviš scenu?
Ovisi o problematici.
MIsliš da si od nekih odnosa "oštećena"?
*laganje
MIsliš da si od nekih odnosa "oštećena"?
*laganje
-
Lagadema
Svakako, prva me je cura oštetila na duže vremena, skršila mi je samopouzdanje, mislila sam dugo da se nikome ne mogu svidjeti
Da li su te neki odnosi učinili boljom?
Da li su te neki odnosi učinili boljom?
Apsolutno svi su me učinili boljom jer sam od svakog nešto naučila.
Cheers to that.
Koliko si najduže vukla after brakeup sranja?
Cheers to that.
Koliko si najduže vukla after brakeup sranja?
-
Lagadema
Godinu i pol poslije prve cure, odjebala me poslije prvog seksa, zlobno i odvratno, baš mi je dugo trebalo da se oporavim i još godinu i pol da se usudim nekog novog dodirnuti
Koliko ti je najkraće bilo razdoblje između veza?
Koliko ti je najkraće bilo razdoblje između veza?
Kratko. Jako kratko.
S jednom sam se razišla iza Nove, a drugu sam upoznala dva tjedna kasnije.
I onda smo bile 5 godina zajedno
Zato sada uzimam vremena za sebe
Koliko si najduže bila single?
S jednom sam se razišla iza Nove, a drugu sam upoznala dva tjedna kasnije.
I onda smo bile 5 godina zajedno
Zato sada uzimam vremena za sebe
Koliko si najduže bila single?
-
Lagadema
3 godine mi je mislim najduže razdoblje
Jesi zaljubljiva?
Jesi zaljubljiva?
Ne baš..
Jesi nekada nekoga zavlačila namjerno? pasalo ti je u momentu, ali znala si da neće biti ništa dugoročno?
Jesi nekada nekoga zavlačila namjerno? pasalo ti je u momentu, ali znala si da neće biti ništa dugoročno?
- degenereginald
- cryptid
Možda budem morala na posao, but other than that- napokon imam stan samo za sebe pa sam vjv doma cijeli dan. Radije bih da ne postoji ta 'posao' opcija da odmah mogu otplivat, ali kaj sad, I'm a grown woman, I can wait.
A mogla bi si sad otić i kupit kaktus negdje, jelda? To bi bilo čist okej.
Koja emocija je zadnja koju si otkrila i kako (daj mi scenarij! Daj mi priču!), ako se sjećaš? Ili neki ton, nijansa emocije?
A mogla bi si sad otić i kupit kaktus negdje, jelda? To bi bilo čist okej.
Koja emocija je zadnja koju si otkrila i kako (daj mi scenarij! Daj mi priču!), ako se sjećaš? Ili neki ton, nijansa emocije?
I have no money and I have to scream.
-
lastresort
nije zadnji otkriven,al ima dana kad si gledam svijet oko sebe ko da je usporeni film i kad su boje zvukovi i mirisi 'čistiji' nego inače, rijetko se desi taj neki osjećaj postojanja u trenutku i prostoru
da ti sad netko da zadatak da složiš puzzle od 1000 komada il da otkostiš 1000 trešanja uz pomoć one glupe spravice, šta bi prije završila šta misliš
da ti sad netko da zadatak da složiš puzzle od 1000 komada il da otkostiš 1000 trešanja uz pomoć one glupe spravice, šta bi prije završila šta misliš
- degenereginald
- cryptid
Vau, hvala na svim informacijama koje bi bile korisne za odgovoriti na ovakvo pitanje; budem sama nadopunila i na temelju toga odgovorila.
Prvo, bez obzira na light mind fog, ty.
Što je zadnja nova stvar koju si otkrila? Onak, bilo koja stvar, bilo šta.
Prvo, bez obzira na light mind fog, ty.
Što je zadnja nova stvar koju si otkrila? Onak, bilo koja stvar, bilo šta.
- degenereginald
- cryptid
:'D
Ovo me podsjetilo na to kak' mi je frend jučer rekao- regi, life pro tip za tebe- nemoj se igrat s ljudima koji su u vezi. Dick :'D (I mean, he's wrong, but w/e)
Ne znam, zato što imam određene kriterije za veze i ljude s kojima petljam pa ne uletavam sam tak u takvu vrst odnosa, I guess? Kao i svi mi, right?
But I'm doin' ok. Ne bih imala niš protiv veze da mi sad naiđu/e osobe/a koja mi paše na taj način, ali ovaj casual fun period mi lijepo paše atm. Ali mislim da mi sad malo i treba period bez takve vrste intenziteta, u svakom slučaju.
e: a i zbilja sam jako jako jako retardirana u zadnje vrijeme i previše se volim zajebavat uokolo, so there's that? :'D
Al kakvo je to pitanje, tho? I zašto sam ti ozbiljno odgovorila? Mogla sam kupovati kaktus umjesto da pišem na forumu. Damn.
Jesi li ti ikad uletila u vezu samo zato da budeš u vezi? Npr, to mi zvuči apsolutno užasno.
Ovo me podsjetilo na to kak' mi je frend jučer rekao- regi, life pro tip za tebe- nemoj se igrat s ljudima koji su u vezi. Dick :'D (I mean, he's wrong, but w/e)
Ne znam, zato što imam određene kriterije za veze i ljude s kojima petljam pa ne uletavam sam tak u takvu vrst odnosa, I guess? Kao i svi mi, right?
But I'm doin' ok. Ne bih imala niš protiv veze da mi sad naiđu/e osobe/a koja mi paše na taj način, ali ovaj casual fun period mi lijepo paše atm. Ali mislim da mi sad malo i treba period bez takve vrste intenziteta, u svakom slučaju.
e: a i zbilja sam jako jako jako retardirana u zadnje vrijeme i previše se volim zajebavat uokolo, so there's that? :'D
Al kakvo je to pitanje, tho? I zašto sam ti ozbiljno odgovorila? Mogla sam kupovati kaktus umjesto da pišem na forumu. Damn.
Jesi li ti ikad uletila u vezu samo zato da budeš u vezi? Npr, to mi zvuči apsolutno užasno.
-
lastresort
iz tadašnje perspektive gledano nisam, iz današnje, vezano za zadnju damu, čini mi se da sam bila zaljubljena u ideju ponovnog bivanja u vezi više nego u nju, pa bi odgovor bio polutočno. al nije da je bio svjesno, samo je bilo glupo
zašto bi kupila kaktus, zar ne znaš da on može jednako lako umrijet ko i drugi biljni stvorovi
zašto bi kupila kaktus, zar ne znaš da on može jednako lako umrijet ko i drugi biljni stvorovi
- degenereginald
- cryptid
Taj isti, gore spomenuti frend ima nekoliko kaktusa starih 10+ godina i apsolutno su prekrasni. Volim lijepo, nije do održavanja.
Mislim, nisu mi samo kaktusi vrh, ali ne znam kak se zovu niti kako da pronađem druge biljke koje sam vidjela i koje su mi prekrasne, pa sad ciljam na kaktuse.
Da možeš imati jednog ljubimca koji će živjeti vječno, bi li to ikad napravila ijednoj živini? Osudila ju na beskonačnost da te ne bi bolilo kad umre?
Jel ti prolaznost okej?
To je zapravo pitanje, ali je dodan debilni faktor koji sve iskrivi, ali zapravo želim pitati kakva si s idejom prolaznosti? I zašššto? U koji mentalni kontekst to stavljaš?
Mislim, nisu mi samo kaktusi vrh, ali ne znam kak se zovu niti kako da pronađem druge biljke koje sam vidjela i koje su mi prekrasne, pa sad ciljam na kaktuse.
Da možeš imati jednog ljubimca koji će živjeti vječno, bi li to ikad napravila ijednoj živini? Osudila ju na beskonačnost da te ne bi bolilo kad umre?
Jel ti prolaznost okej?
To je zapravo pitanje, ali je dodan debilni faktor koji sve iskrivi, ali zapravo želim pitati kakva si s idejom prolaznosti? I zašššto? U koji mentalni kontekst to stavljaš?
-
lastresort
i djeca kad ostare umru zaš bi me onda bolilo za nekog ljubimca da živi vječno. prolaznost mi je u kontekstu normale i s njom sam, tj s rokom trajanja i nestajanjem, u potpunosti pomirena, samo se nadam da je rok trajanja bar negdje 2050 a ne danas il sutra cause that would be sad
radiš li planove il živiš od danas do sutra
radiš li planove il živiš od danas do sutra
- degenereginald
- cryptid
Pretty much od danas do sutra još uvijek, rekla bih. (e: al taj šit ima toliko duboke korjene kad razmislim o tome i samu ideju podupire moj neki pogled na svijet/stvarnost, PA ONO, teško se neke stvari mijenjaju, right?)
Mislim, planiram kupiti novi monitor, tak da je to nešto, right? Brutalni plan za budućnost. :Đ
Koji odgovor na pitanje- koji je smisao života?- bi ti zvučao najdebilnije?
Mislim, planiram kupiti novi monitor, tak da je to nešto, right? Brutalni plan za budućnost. :Đ
Koji odgovor na pitanje- koji je smisao života?- bi ti zvučao najdebilnije?