Little N, hvala sto si nas okupila
I ocekujem bar tri nove forumasice u sljedecih par dana
Zato više preferiram društvo onih koji imaju penis <3Teich je napisao/la:Bas ste picke

tamara3 je napisao/la:Kolko vas je bilo na kraju?
To be specific..36. Victory!Moloko je napisao/la:tamara3 je napisao/la:Kolko vas je bilo na kraju?
Po mojoj slobodnoj procjeni oko 40-ak
Baš mi je drago, a još draže što zauzimate neke nove prostore, tako trebaLittle N je napisao/la:To be specific..36. Victory!Moloko je napisao/la:Po mojoj slobodnoj procjeni oko 40-aktamara3 je napisao/la:Kolko vas je bilo na kraju?
reginald je napisao/la: (also, vjerujem da je red za wc bio zapanjujuć, a bilo bi izrazito creepy da sam došla do istog pozdraviti)
Kad malo zatopli, možda se i ja odvažimAndain je napisao/la:p.s. da, slažem se s Tamarom, lijepo se ponekad izvući iz standardnih etiketiranih/lgbt više il manje friendly mjesta. Da se odmaknemo malo od tog getovskog mentaliteta
.
a ja sam čula da se disocijativni poremećaj identiteta liječi kod psihijatra, a ne na forumu...tulaberry je napisao/la:ja ćujem da je to bila najobičnija pijanka sa ponekim ekscesima.... o kojima se šuti a pozitivni komentari ovde su samo da se to zamaskira
navodno. ako laže selo onda lažem i ja