Hidden_soul je napisao/la:@sul.
Otprilike.
Ali uzmes li tako, i trenutak dok spavas i imas predivan san je vrijedan. A na san izgubis prosjecnih 7 sati (ja izgubim i do 10-12).
S obzirom da ti smatras da se vrijeme gubi na fizioloske potrebe, a zbilja se gubi, ispadne da nije svaki trenutak vrijedan. I da ipak treba rasporedivati trenutke da bi se suzbilo gubljenje vremena. Poslozit manje vrijedne trenutke na dno ljestvice. Zar nije sjedenje negdje na jarunu ili na nasipu i mastanje o pizdarijama vrijednije od cekanja da ti netko nabije kolica u ledja u redu za blagajnu?
Kuzis me sad?
Damn, nije ni cudo da je navodno prva rijec koja je dosla uz objavu Kur'ana bila "Uci!". I da je covjek duzan uciti cijeli zivot. I bas blesavo sto nikad ne uspije sve naucit. Kao da igras igricu sa bezbroj levela. Damn. Svaki od njih ti pruzi zadovoljstvo kad ga predjes, al nikad ne dostignes potpuno zadovoljstvo da okoncas igricu.
Am I being silly?
Nemam ideale. Imam principe. I mislim da vrijede vise od ideala.
Aha, da... pitanje... Well, jel si ikad uzimala neke tablete za smirenje?
Kad vec idemo ovim smjerom u pitanjima... ono, sarene pilule za lilule kako veli Bajaga

ovo s idealima sam nespretno postavila. jer upravo ono na što sam mislila je usko vezano uz principe, srodno, jedno ide uz drugo. primjer, ideal ljubavi, u smislu da imam svoju viziju ljubavi, vrlo čistu, vrlo posebnu i kao ne pristajem na kompromise oko toga. e onda kad pričam s nekim starijim, ljubavno traumatiziranim ili puno iskusnijim-oni to vole poistovjetiti, pa oni kažu da su to nerealne stvari, da svi varaju, da čistoća osjećaja ne postoji, da sjedim na oblaku i da je to nezrelo. a ja onda kako dijete, gledam te, ako ne prihvaćam te tvoje vizije, to nisu moji ideali, to nisu moji principi. to meni zvuči kao prihvaćanje nekakvih mediokriteta, pa eto u tom otprilike smislu sam mislila.
ne, nisam pila tablete za smirenje nikad. smatram da to nije dugoročno rješenje, a ja gledam samo dugoročno. općenito izbjegavam tablete.
ti?
hahaha, međusobna ispovjedaonica, štagod, ugodno su društvo u svakom slučaju