Pitaj me
Re: Pitaj me
Bilo koji dresing za salate.
Plašiš li se smrti ?
Plašiš li se smrti ?
Gay dear? Who dear, me dear, no dear, ooooo dear...
There is always an option...

- Hidden_soul
- Devil in details
- Spol/rod: žensko
Ne. Niti malo.
Vise me plasi smrt meni dragih ljudi.
Moja ne.
Imas li neku fobiju?
Vise me plasi smrt meni dragih ljudi.
Moja ne.
Imas li neku fobiju?
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
Uhvatila si me u razmišljanju....
Pa pauci recimo....
Dam imaš pravo na ostvarenje jedne želje a ne smiješ je primjeniti na sebi, koja bi to bila ?
Pa pauci recimo....
Dam imaš pravo na ostvarenje jedne želje a ne smiješ je primjeniti na sebi, koja bi to bila ?

- Pi
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Da fizika dokaže da nema Boga. Naravno, onda bi se mogla promijeniti struktura svemira, pa bismo svi naj***. Do tada...
Zvuči li vama perverzno i incestoidno ona pjesma Julie London, My Heart Belongs to Daddy? Ja je ne mogu slušati.
Zvuči li vama perverzno i incestoidno ona pjesma Julie London, My Heart Belongs to Daddy? Ja je ne mogu slušati.
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
- Hidden_soul
- Devil in details
Meni su opcenito sva ta spominanja rijeci "daddy" nekako incestuozna.
"Come to daddy", "who's your daddy" etc.
Sick.
Najdrazi zacin?
"Come to daddy", "who's your daddy" etc.
Sick.
Najdrazi zacin?
- Hidden_soul
- Devil in details
Odbojka.
Nikad nisam mogla skuzit nit kako se to igra, nit gdje trebam stajati nit sam bila dovoljno visoka da zakucavam sve one lopte, samo su me i ubacivali kad im je trebao igrac, a pomjerali su me na pozicije kao da sam sahovska figurica.
Bljuv.
Najdrazi predmet iz osnovne/srednje skole?
Nikad nisam mogla skuzit nit kako se to igra, nit gdje trebam stajati nit sam bila dovoljno visoka da zakucavam sve one lopte, samo su me i ubacivali kad im je trebao igrac, a pomjerali su me na pozicije kao da sam sahovska figurica.
Bljuv.
Najdrazi predmet iz osnovne/srednje skole?
- Pi
Uh... Preteško pitanje.
Kemija. Fizika. Biologija. Zemljopis. Sociologija. Hmmm... Više-manje sve.
Najgori profesor u srednjoj (i zašto)?
Kemija. Fizika. Biologija. Zemljopis. Sociologija. Hmmm... Više-manje sve.
Najgori profesor u srednjoj (i zašto)?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
- apsurdna
- NullPointerException
- Ja sam: lezbijka
matematika/informatika
najgori predmet u osnovnoj/srednjoj?
najgori predmet u osnovnoj/srednjoj?
We can afford all we need, we cannot afford all we want.
Torta je laž.
Torta je laž.
- Hidden_soul
- Devil in details
@sul. - najgora je bila iz njemackog.
@apsurdna - matematika. Nije mi isla.
Najdrazi web-portal?
@apsurdna - matematika. Nije mi isla.
Najdrazi web-portal?
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 17 pro 2010 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Pi
Onaj moj
Što ću, volim ga. Ne znači da je najbolji.
Najbolji savjet koji vam je netko dao?
Što ću, volim ga. Ne znači da je najbolji.
Najbolji savjet koji vam je netko dao?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
Nije mi najdraži... ali je žena posebna...
http://www.ezgeta.com/welcome.html
Što najviđe voliš na sebi ? (Fizički)
http://www.ezgeta.com/welcome.html
Što najviđe voliš na sebi ? (Fizički)

- Hidden_soul
- Devil in details
@sul. - ne znam, ne sjecam se ko mi je to rekao, ali je to bilo da nikada ne upisem neki faks koji necu voljeti.
@Lia - nista
ajde ako vec moram nesto, neka budu oci.
Koji antivirus koristis?
@Lia - nista
Koji antivirus koristis?
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 17 pro 2010 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Pi
Aciklovir
Da sad biraš fakultet, koji bi odabrala?
Da sad biraš fakultet, koji bi odabrala?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
- Hidden_soul
- Devil in details
Nesto vezano za racunala.
Namjeravas li ostat u struci jednog dana kad zavrsis fakultet/srednju skolu (u slucaju da nisi na faxu)?
Namjeravas li ostat u struci jednog dana kad zavrsis fakultet/srednju skolu (u slucaju da nisi na faxu)?
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 17 pro 2010 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Pi
Da, u širem smislu. Nešto interdisciplinarno, no još u struci. No ne u struci u klasičnom smislu koji se veže uz moj fakultet. To planiram - kako će ispasti - vjerojatno će ispasti da ću raditi ono što namanje volim.
Osobina koju ne podnosite na ljudima?
Osobina koju ne podnosite na ljudima?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
- Hidden_soul
- Devil in details
Zivcanost.
Neko mi je jednom rekao da uvijek na drugima mrzimo ono sto prepoznamo u sebi. Pa eto, mozda radi toga.
Jel bi oprostili nevjeru?
Neko mi je jednom rekao da uvijek na drugima mrzimo ono sto prepoznamo u sebi. Pa eto, mozda radi toga.
Jel bi oprostili nevjeru?
Pičkastu mlitavost, jednostavno ne voljim ljude koji nemaju svoje mišljene nego kradu tuđe....
Najsretnije razdoblje života?
Najsretnije razdoblje života?

- Pi
@hidden - ovisi jesam u vezi s nekim do koga mi je stalo (dakle, nekoga koga volim) - vjerojatno ne bih u tom slučaju. Do sada sam opraštala
@Lia - Najstresnije razdoblje života mi je bilo i najsretnije. Ne, nije paradoks.
Je li Platon s*ebao čovječanstvo za sva vremena?
@Lia - Najstresnije razdoblje života mi je bilo i najsretnije. Ne, nije paradoks.
Je li Platon s*ebao čovječanstvo za sva vremena?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
- Hidden_soul
- Devil in details
Ne vidim zasto bi to bio bas on.
Preciziraj pitanje.
Preciziraj pitanje.
- Pi
Ernst Mayr, legenda neo-Darwinizma, zaključio je da je ranije otkriće i prihvaćanje evolucije otežavao esencijalizam - poetički rečeno, držala nas je Platonova mrtva ruka. Poanta nije samo u evoluciji, nego u cjelokupnom esencijalističkom pogledu na život.
Za Platona, "realnost" koju vidimo samo su sjene na zidu naše mračne špilje koju baca vatra. Mi pravu realnost stoga ne vidimo. Za Platona, svaki trokut nacrtan u pijesku bio je nesavršena sjena prave esencije trokuta. Poanta jest, svi smo danas zaraženi svojim oblikom esencijalizma. Zamislimo nešto savršeno - savršeno tijelo, savršenu karijeru, savršeni kompjuter koji želimo - a mi, skupa sa svime što imamo, mislimo da smo samo devijacija, roba s greškom, u odnosu na ono idealno što zamišljamo.
S obzirom na to što danas znamo - a znamo da ono što zamislimo kao idealno, savršeno, npr. idealna žena, nema veze s realnosti, nego bismo trebali gledati populacijski, na Gaussovoj krivulji što bismo trebali smatrati prosječnom ženom - mi to još uvijek ne činimo, nego svi automatski razmišljamo esencijalistički.
Dakle, je li nas Platon učinio nesretnima?
Za Platona, "realnost" koju vidimo samo su sjene na zidu naše mračne špilje koju baca vatra. Mi pravu realnost stoga ne vidimo. Za Platona, svaki trokut nacrtan u pijesku bio je nesavršena sjena prave esencije trokuta. Poanta jest, svi smo danas zaraženi svojim oblikom esencijalizma. Zamislimo nešto savršeno - savršeno tijelo, savršenu karijeru, savršeni kompjuter koji želimo - a mi, skupa sa svime što imamo, mislimo da smo samo devijacija, roba s greškom, u odnosu na ono idealno što zamišljamo.
S obzirom na to što danas znamo - a znamo da ono što zamislimo kao idealno, savršeno, npr. idealna žena, nema veze s realnosti, nego bismo trebali gledati populacijski, na Gaussovoj krivulji što bismo trebali smatrati prosječnom ženom - mi to još uvijek ne činimo, nego svi automatski razmišljamo esencijalistički.
Dakle, je li nas Platon učinio nesretnima?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
- Hidden_soul
- Devil in details
Ne.
Vecina ljudi danas, koja je sklona tim bezobraznim idealiziranjima nema pojma o Platonu niti njegovom ontoloskom razmisljanju. Niti vjerujem da je poteklo od Platona.
Ne kazem da sve ovo danas nije lose, ali to nema veze sa Platonom, prema tome nije nas on mogao sjebati.
Osim toga, idealiziranje ima i jednu dobru stranu, a to je pokretacki impuls koji ono moze dati i vjerovatno svakodnevno i daje, jer da se svi uzmemo kao prosjek i doseg samih nas, nitko ne bi otisao naprijed. Jesmo mozda vjecito nezadovoljni ali nezadovoljstvo radja misao, a misao stvara reakciju.
Nesto slicno je napisao i Selimovic, samo se njegovo odnosilo na dozivljavanje vlasti i drustva od strane pojedinca.
Sto se tice vezanosti za evoluciju, ne znam, samo nisam uvjerena da je Platon mogao toliko doprijeti do nekih pora drustva da bi ostavio toliki utjecaj. Ali s tim o religijama se moze dva dana, pa necu sad dalje o tome.
Zasto nikada nije pronadjen niti jedan fosil nekog "prijelaznog" zivotnog oblika koji bi dao cvrstu potporu ideji evolucije? Da se tako izrazim, kao da postoje krajnosti, pocetni i zavrsni stadij, a nikada nisu pronadjeni svi oni stadiji izmedju koji bi bili poveznica.
Vecina ljudi danas, koja je sklona tim bezobraznim idealiziranjima nema pojma o Platonu niti njegovom ontoloskom razmisljanju. Niti vjerujem da je poteklo od Platona.
Ne kazem da sve ovo danas nije lose, ali to nema veze sa Platonom, prema tome nije nas on mogao sjebati.
Osim toga, idealiziranje ima i jednu dobru stranu, a to je pokretacki impuls koji ono moze dati i vjerovatno svakodnevno i daje, jer da se svi uzmemo kao prosjek i doseg samih nas, nitko ne bi otisao naprijed. Jesmo mozda vjecito nezadovoljni ali nezadovoljstvo radja misao, a misao stvara reakciju.
Nesto slicno je napisao i Selimovic, samo se njegovo odnosilo na dozivljavanje vlasti i drustva od strane pojedinca.
Sto se tice vezanosti za evoluciju, ne znam, samo nisam uvjerena da je Platon mogao toliko doprijeti do nekih pora drustva da bi ostavio toliki utjecaj. Ali s tim o religijama se moze dva dana, pa necu sad dalje o tome.
Zasto nikada nije pronadjen niti jedan fosil nekog "prijelaznog" zivotnog oblika koji bi dao cvrstu potporu ideji evolucije? Da se tako izrazim, kao da postoje krajnosti, pocetni i zavrsni stadij, a nikada nisu pronadjeni svi oni stadiji izmedju koji bi bili poveznica.
- Pi
Kako misliš nije pronađen niti jedan prijelazni oblik?
Svaki fosil koji je pronađen jest prijelazni oblik između svog pretka i svog potomka, don't you think?
Ja to zamišljam ovako. Sjeti nalaska Homo habilisa. Što misliš, u kojem je trenutku sin Homo habilisa rekao "ja više nisam Homo habilis, ja sam sada Homo erectus?"
Jedini razlog što uopće imamo takvu kategorizaciju jesto što nemamo sve karike u lancu, pa one koji su nam dovoljno međusobno različiti moramo i imenovati radi nas samih.
Dakle, svaki put kad ti ta kreacionistička (i to bolesno jadno neutemeljena) propaganda o "linku koji nedostaje" postavi pitanje gdje su prelazni oblici, ti ih pitaj da vidiš znaju li uopće što misle pod prelazni oblik.
Kad smo već kod evolucije, što ti misliš, jesmo li mi potomci čimpanza?
Svaki fosil koji je pronađen jest prijelazni oblik između svog pretka i svog potomka, don't you think?
Ja to zamišljam ovako. Sjeti nalaska Homo habilisa. Što misliš, u kojem je trenutku sin Homo habilisa rekao "ja više nisam Homo habilis, ja sam sada Homo erectus?"
Jedini razlog što uopće imamo takvu kategorizaciju jesto što nemamo sve karike u lancu, pa one koji su nam dovoljno međusobno različiti moramo i imenovati radi nas samih.
Dakle, svaki put kad ti ta kreacionistička (i to bolesno jadno neutemeljena) propaganda o "linku koji nedostaje" postavi pitanje gdje su prelazni oblici, ti ih pitaj da vidiš znaju li uopće što misle pod prelazni oblik.
Kad smo već kod evolucije, što ti misliš, jesmo li mi potomci čimpanza?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
ne
ko tvrdi da smo potomci čimpanza?
ko tvrdi da smo potomci čimpanza?
- Pi
Za početak, moja baka. S kojom, kada razgovaram o evoluciji, obično proplačem. I završi njenim pitanjem "ako smo mi došli od čimpanza, što se netko ne vrati?" Tu sav moj trud da objasnim da nismo potekli od čimpanza, nego da s njima dijelimo zajedničkog pretka pada u vodu.
Kada ste prvi put shvatili da možete znati više od svojih roditelja?
Kada ste prvi put shvatili da možete znati više od svojih roditelja?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
davno, kad san s bratom počela pričat na engleskom da nas ne kuže
misliš li da je moguće živjeti u miru s ljudima?
misliš li da je moguće živjeti u miru s ljudima?
- Hidden_soul
- Devil in details
Bila sam napisala ogromni odgovor sul. na temu cimpanzi, ali Bash me je pretekla, pa se necu sad nadovezivat i stvarat zbrku. A i idem spavat, jos da ovo odgovorim pa 
Ovaj da, mislim da je nemoguce.
Ti mozes zivjeti u miru sa samim sobom i sa drugim ljudima, ali pitanje je uvijek da li ce ti ljudi moci zivjeti u miru s tobom.
Koristis li i sad neki jezik, tipa engleski u svakodnevnoj komunikaciji, vise nego bi trebala?
Ja sam primjerice prije ubacivala po neku rijec na engleskom a sad citave recenice ubacim u sred normalnog razgovora na nasem jeziku.
Ovaj da, mislim da je nemoguce.
Ti mozes zivjeti u miru sa samim sobom i sa drugim ljudima, ali pitanje je uvijek da li ce ti ljudi moci zivjeti u miru s tobom.
Koristis li i sad neki jezik, tipa engleski u svakodnevnoj komunikaciji, vise nego bi trebala?
Ja sam primjerice prije ubacivala po neku rijec na engleskom a sad citave recenice ubacim u sred normalnog razgovora na nasem jeziku.
a šteta, mogla si stavit odgovor svejedno, i meni je tema zanimljiva..
- Pi
Odoh i ja spavati, inače ništa od teretane ujutro
Ne, ne koristim ga u svakodnevnoj komunikaciji, jer se stvarno trudim (a zaista više živim taj engleski), no učim isključivo iz udžbenika na engleskom jeziku, pa mi zna biti problem na ispitu sjetiti se hrvatske terminologije - srećom, toleriraju.
Da ostavimo temu otvorenu:
Što mislite, nakon sveg ovog truda u temi "pitaj me," hoće li Tamara3 i Zita sada napokon instalirati kakav shoutbox? Treća sreća
Ne, ne koristim ga u svakodnevnoj komunikaciji, jer se stvarno trudim (a zaista više živim taj engleski), no učim isključivo iz udžbenika na engleskom jeziku, pa mi zna biti problem na ispitu sjetiti se hrvatske terminologije - srećom, toleriraju.
Da ostavimo temu otvorenu:
Što mislite, nakon sveg ovog truda u temi "pitaj me," hoće li Tamara3 i Zita sada napokon instalirati kakav shoutbox? Treća sreća
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
a jeste se opet rasćakulale, nice
ja ću samo usmjeriti malo pitanje, kad sul. okoliša
,
dakle, tamara3 i zita, shoutbox, da ili ne?
ja ću samo usmjeriti malo pitanje, kad sul. okoliša
dakle, tamara3 i zita, shoutbox, da ili ne?