hoćeš primjere?
Pitaj me
-
Plague
Re: Pitaj me
skratit ću.
volim pastu za zube stiskat od kraja prema vrhu, precizno. ako je netko zadavi, moram je ispravit, bez obzira čija bila.
kad uđem u tuš, ako vidim otvorene boce šampona, obavezno ih pozatvaram. (ovaj ćuk ni meni nije jasan.)
vješalice u ormaru su sve vrhom okrenute na istu stranu. hranu, naravno, sortiram po srodnosti.
i imam neki thing sa simetrijom koji se pojavljuje najčešće kad mi se spava. ujutro kad šetam ulicom i nagazim lijevom nogom na pukotinu na cesti, moram je nagazit i desnom jer mi nije fer prema lijevoj.
jel misliš da ljudi koji se druže sa mnom znaju da mi fali daska ili dvije u glavi?
kad uđem u tuš, ako vidim otvorene boce šampona, obavezno ih pozatvaram. (ovaj ćuk ni meni nije jasan.)
vješalice u ormaru su sve vrhom okrenute na istu stranu. hranu, naravno, sortiram po srodnosti.
i imam neki thing sa simetrijom koji se pojavljuje najčešće kad mi se spava. ujutro kad šetam ulicom i nagazim lijevom nogom na pukotinu na cesti, moram je nagazit i desnom jer mi nije fer prema lijevoj.
jel misliš da ljudi koji se druže sa mnom znaju da mi fali daska ili dvije u glavi?
Ja se ne družim s tobom pa znam. 
Najdraži Bond?
Najdraži Bond?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Nisam. 
Šta fali Bondu?
Šta fali Bondu?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Ako pod "prvi" misliš na onaj iz šezdesetih, onda taj.
Jesi mislila na onaj iz šezdesetih?
Jesi mislila na onaj iz šezdesetih?
-
Plague
bond je jedna od onih pojava koje istinski ne doživljavam. kao madonna. 
prvi batman. i ja tu mislim na burtonovog batmana, ne znam za vas.
kakav ti je to batman iz šezdesetih? what kind of sorcery is that?
prvi batman. i ja tu mislim na burtonovog batmana, ne znam za vas.
kakav ti je to batman iz šezdesetih? what kind of sorcery is that?
Batman, often promoted as Batman: The Movie, is a 1966 film based on the Batman television series, and the first full-length theatrical adaptation of the DC Comics Batman.
Baziran na onoj seriji, predivno je nakaradan.
Postoji li još nešto što istinski ne doživljavaš pa da te stavim na shit listu?
Baziran na onoj seriji, predivno je nakaradan.
Postoji li još nešto što istinski ne doživljavaš pa da te stavim na shit listu?
-
Plague
jennifer lawrence, adele i lady gagu. pretty much sve šta ti voliš. 
javi mi ako ti treba reć di je ignore button. :*
javi mi ako ti treba reć di je ignore button. :*
To nije pitanje. :*
Zašto nemaš nimalo ukusa?

Zašto nemaš nimalo ukusa?
-
Plague
zezam se, lawrence mi je dobra. nju sam uvrstila da vidim kako ćeš reagirat i skoro pa si mi ispunila očekivanja. 
koja ti je najseksi superjunakinja/supernegativka?
koja ti je najseksi superjunakinja/supernegativka?
Catwoman. Michelle Pfeiffer pa onda Anne Hathaway, pravim se da se Halle Berry nije dogodila.
I možda Black Widow.
Imaš kakvu superhero memorabiliju?
Imaš kakvu superhero memorabiliju?
-
Plague
imam originalnu superman majicu iz londona.
imaš kakve figurice likova iz filmova/serija?
imaš kakve figurice likova iz filmova/serija?
Imala sam He-Mana jednom davno. 
Ti?
Ti?
-
Plague
imam iz LOTR-a nekoliko figurica koje sam osvojila na puški u lunparku. ekšli sam bila dobra u tome i poklonili su mi gandalfa, sarumana, boromira i jednog orka.
e i invalid mi je kupila golluma za božić, tako da sam dobro podmirena. 
kako tebi ide to pucanje pataka ili limenki?
kako tebi ide to pucanje pataka ili limenki?
Poprilično dobro. Osvojila sam frendici ogromnog medu jednom. 
Voliš ići u lunapark?
Voliš ići u lunapark?
- Temperance
- Spol/rod: žensko
- Status: U vezi
pa volim...
imas dobar tajming glede stvari?
imas dobar tajming glede stvari?
Some music needs air. Roll down your window.
Uglavnom da, osim kad stvari imaju loš tajming za mene.
Je li i tvoj tuš ćudljivo đubre?
Je li i tvoj tuš ćudljivo đubre?
-
Plague
je. uberđubre. stavim ga u onaj utor koji bi ga trebao držat, a on se, kad najmanje očekujem, izmigolji i opizdi me po glavi. 
jel misliš da nam je to neka poruka da nas čak ni tuševi ne žele gledat gole? :/
jel misliš da nam je to neka poruka da nas čak ni tuševi ne žele gledat gole? :/
Kad ti ogledalo prsne, zabrini se 
Imaš li iracionalnih strahova?
Imaš li iracionalnih strahova?
Da. I nekoliko racionalnih. 
Prsnulo ti je ogledalo?
Prsnulo ti je ogledalo?
A nije. JOŠ
Palo mi na pamet, bezveze....
Jel ti često padne na pamet nešto neizvedivo?
Jel ti često padne na pamet nešto neizvedivo?
I was joking, iako probably može prsnuti pod nekim određenim uvjetima. 
Zamišljanje pizdarija mi je omiljeni hobi.
Ne bi li ti trebala učiti?
Zamišljanje pizdarija mi je omiljeni hobi.
Ne bi li ti trebala učiti?
-
Plague
kako misliš "trebala"? drvim po lingvistici već toliko dugo da prelazi granice dobrog ukusa.
koji si zadnji album poslušala?
koji si zadnji album poslušala?
Ajme. Timbaland - Shock Value. 
Kako ti ide ta kleta lingvistika?
Kako ti ide ta kleta lingvistika?
To sam dala prekprekpreklani, čak mi je 5 bila
Jesi ti gotova s ispitima?
Jesi ti gotova s ispitima?
Ja idem kod najdraže mi profesorice
odgovarat za veću ocjenu i još mi dva ostanu.
Oće na ljetnim bit bolje?
Oće na ljetnim bit bolje?