maloljetnice????

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
onlyme
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la onlyme » 17 lis 2008 15:50

nisam mislila na tebe,nego opcenito...
tipa odes van,zabavljas se,i pride ti cura-sve super,odlicno,savrseno... sve do kljucnog trenutka-otkrivanja god....

al ok,sve je to u redu...:? :?

al kak se onda ocekuje od te iste cure da kasnije ima nekakvo iskustvo ili bilo sta ako joj nitko ne pruzi prilika..... :o :o :o :o :o :o :
....I'm quite sure we'll find one another,
In a place that's better then this....

pineapple14

Post Postao/la pineapple14 » 17 lis 2008 16:19

Ma, te priče o iskustvu su za malu djecu. To je tek izgovor za otpiliti nekoga tko ti se zapravo baš i ne sviđa.

Osim što su ljudi različiti i nikad ne znaš što kojoj paše osim ako si napiše na čemu, ako postoji kemija između 2 osobe, he he, brzo se steknu svakojaka iskustva... :D :D Osim toga, nije to nuklearna fizika pa da ti treba petogodišnji studij.

onlyme

Post Postao/la onlyme » 17 lis 2008 16:30

pa to da,u pravu si... :D :D :D :D :D

joj..

neda mi se vise... :mase: :mase: :mase: :mase: :mase:
....I'm quite sure we'll find one another,
In a place that's better then this....

Cirrocco

Post Postao/la Cirrocco » 18 lis 2008 15:14

neznam neznam.. vidim bacila si pomirbenu kost..
al kak se meni cini nismo se mi bas najbolje razumjele..
nisam ja ovo shvatila kao napad na osobni integritet.. niti zelim biti starija nego sto jesam..
samo kazem da se ne moze sve pobacat u okvire godina i ispalit crno-bjelo je.. kad jebiga, nazalost nije..
kamo srece da je sve crno bjelo pa ono, ajmo se igrat..

i eh da, ne smatram bas da ljudi koji su imali losa iskustva nuzno ispastaju zbog toga.. postoji određen broj ljudi koji u tome osim neke zrelosti ili kako god pronalaze snagu i volju.. tako da.. :)

al ok.. neda mi se ovo vise.. jednom mozda, negdje se sretnemo, pa cemo vidjet tko je kome vuk.. :D
The meaning of life is not ending up dead with well preserved body but sliding in your grave sidewards worn out, out of breath and screaming: "holy shit what an ride!!!"

Ameli

Post Postao/la Ameli » 18 lis 2008 15:33

iskreno malo sam zbunjena..i jedna i druga,imate pravo,svijet nije crno-bijel..

moonsorrow

Re: maloljetnice????

Post Postao/la moonsorrow » 18 lis 2008 19:36

Gaya je napisao/la:Kuzim ja razliku u godinma i nije neki velki bed al ono sto mi nije jasno su- maloljetnice??? Mislim, znam da su djevojke danas 'odraslije' (i ja sam pocela rano, hehe)...ali ipak, maloljetnice? Za vezu?? Sto od njih mozes 'dobiti'? Pricanje o skoli?...mozda zadovoljstvo tipa...i ja sam mlada u dusi...?

moje valjda zadnje 10 su bile maloljetnice. i sa svakom je puklo. ali ova zadnja je totalno kul već 3 mjeseca sve je zuper, dobro nije to tak velikam razlika, mlađa je 3 godine od mene.

i ne ovisi o mladosti emocijana inteligencija i razvijenost mozga, to je individualno !!! i mislim da onaj tko je nerazvijen u glavi sa 16 takav će biti i sa 35, vjerojatno samo u drugom obliku. ali dođe na isto :)
"Ja sam plod ove civilizacije, ali ne i njen sljedbenik"
(Satan Panonski)

Odgovorite