Koje su šanse....

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Mina
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la Mina » 01 vel 2009 21:30

koke imas dobr sanse... samo sto se malo ljudi paca sa udanima...aj zelim ti srecu da nades nekoga
ah Faith mi je zauzeto jebiga..

Jani

Post Postao/la Jani » 02 vel 2009 02:23

pineapple14 je napisao/la:Ne seri, s oproštenjem. Ti si postavila topic i ljudi su ti odgovorili. Normalno da ima odgovora koji ti se nisu svidjeli i to sad ne znači da se imaš pravo tako "nadmoćno" postavljati prema svima tipa ti si zapravo već unaprijed na neki način znala što ćemo mi reći. Jea rajt. Ako si znala, zašto pitaš?
kae ovo? ja sam mislila da se ovdje fino razgovaramo, a ne vređamo ko na placu.
glasam za toleranciju. ak koka traži sebi sličnu, njena stvar. ne vuče tebe za rukav.
i koji klinac bacaš moralku - nemoj tražit žensku dok si u braku? to je ko da neka iskusnjara veli mladim lezbama - nemojte tražit curu dok ne diplomirate. nego tek kad ste svoji ljudi, pa kad budete imale svoje novce i kad budete mogle ponudit zajednički život, onda ok.
bez veze s mozgom. sterale bi ju u mp3, s punim pravom.
mislim, jebiga, ak tu ima neka grupica udanih žena, dobro. zakaj se i one tu ne bi razgovarale i upoznavale? ili možda hoćeš reći nek si otvore svoj forum? sorry, ali ako je uopće ikakva šikana opravdana, onda bi to bila ona nad bezobraznim i arogantnim osobama. a ne diskriminacija s obzirom na kvalitetu života i specifičnost životne situacije.
ispričavam se ak se neko našao uvrijeđen, al nisam mogla izdržat.
i neka pametnjakovićka veli ženi - prestara si.
o jebote, kaj je ovo - forum ili izbor za top-model? pa da žena ne smije bit prestara, premlada, grda, invalid, udana, neudana, ovakava il onakva?
kajgod. dajte, ubuduće ajmo mozak malo uključit, moliću lijepo! ok? :)

calypso

Post Postao/la calypso » 02 vel 2009 08:35

Pa znas kako ide ona stara: " Ne laje pas radi sela,vec radi sebe!"

Sve su sad extra moralne,a kad ih vidis gdje se i s kim sve smucaju...
Bitno da su u prvim redovima za pljuvanje,kad se nade neka koja otvoreno kaze da zeli ono sto one rade! :puke:
Zadnja izmjena: calypso, dana/u 02 vel 2009 09:48, ukupno mijenjano 1 put.
"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes."

FOR ONE HUMAN BEING TO LOVE ANOTHER,THAT IS PERHAPS THE MOST DIFFICULT OF ALL OUR TASKS...THE WORK FOR WHICH ALL OTHER WORK IS BUT PREPARATION

BlackJackie

Post Postao/la BlackJackie » 02 vel 2009 08:57

pineapple14 je napisao/la:@BlackJackie: Žao mi je što ću te još dvaput morati razočarati, ali pod a) ovo nije topic o tebi i uopće me ne zanima tvoj privatni život; i b) malo sam premlada da bih bila s udatim ženama pa me nijedna udata nije mogla povrijediti, budući da se "bakćem" s vršnjakinjama.
To je sve od mene na ovom topicu. Čitamo se drugi put. :D
Haha...reče ona nakon što je, unutar ovog topica, u brojnim postovima dužine kataloga pričala o svojim emocijama i iskustvima vezanim za temu.

Da, jesi premlada si, napokon se u nečemu slažemo. Hvala što se čitamo na nekom drugom topicu, napokon će se moć o ovoj temi bez grubih riječi. :D

Magdalena_B

Post Postao/la Magdalena_B » 02 vel 2009 10:07

Eto, kao padobranac na Crol-u otvorila sam ovu temu, o kojoj u posljednje vrijeme dosta razmišljam, a o čemu nemam s kime razgovarati u svojoj okolini (iz nadam se svima razumljivih razloga).
Noa je najpribližnije rezimirala situaciju, i slažem se da ovo i nije bila najbolja ideja, odnosno teško da će biseksualka dobiti prolaz u lezbijskom društvu. A tek udana! Ajme grijeha...

Nisam očekivala da ću naći „traženo“ tj. prijateljicu/ljubavnicu među čistim lezbijkama, i logično je da sam dobila potvrdu toga da većina vas nudi i traži vjernost u vezi, no kako to nema veze sa seksualnom orijentacijom već s karakterom ne vjerujem da među vama nema ni onih koje ne šaraju i s drugim ženama, i bogme i s muškarcima… trebate toga biti svjesne.
Nikad ne reci nikad. Nitko ne zna što mu život nosi i kako ga „natjera“ da se odluči na nešto za što u svojim mladenačkim idealima nije mislio da hoće (poput varanja svog partnera/ice). Ona opaska o tome da je netko prestar, govori samo o tome da je ona koja to kaže premlada tj. nezrela, a to će shvatiti kad i ona postane „stara“.

Odgovorna žena (tj. osoba neovisno o spolu) je ona koja je sprema za dogovor i poštuje dogovoreno, što god da to bilo…u mom slučaju to bi bilo od sitnice poput, ako je dogovoreno u pet, onda to znači u pet, pa do toga da moja (i njena) obitelj imaju prednost!

I da se vratim na početak, pitanje je bilo: koje su šanse da udana BI žena od 4 desetljeća pronađe partnericu za povremena otvorena druženja (kavice, razgovori, šoping...) koja bi završavala diskretnim tjelesnim užitkom...? Gdje? Kako?

Odgovori su bili: Iskrica, Smokva i sl. Bila sam na tim stranicama dovoljno dugo i dovoljno aktivno da bih se uvjerila da je lakše naći četverolisnu djetelinu nego to što želim. Možda će zvučati napuhano, ali zahvaljujući mojoj „starosti“ svjesna sam što mogu ponuditi i što tražim i u svom braku i u izvanbračnoj BI vezi… Toga nema i OK! Neće svijet propasti. Jedna neispunjena želja manje…jaka stvar!
Odgovori su bili i : među lezbijkama također ne. Razumljivo, mada to ne bih ni željela, pogotovo sada kada sam uvidjela koliko su vam važne monogamne veze. (Btw, na Iskrici je bilo lezbi u dugotrajnim vezama koje su si željele osvježiti seksualni život i to s udanom jer bi se valjda tako osjećale sigurnije.)

Tema apsolvirana!

No, dozvolit ću si komentar izvan teme, ali izrastao iz teme.
Jako me iznenadila isključivost, netolerancija i nedemokratičnost koja se iščitavala iz dosta postova. Forum bi trebao biti mjesto zdravog suprotstavljanja mišljenja i argumenata.
S druge strane, vjerujem da kao lezbijke očekujete da vam okolina, pa i cijelo društvo, prizna vaše pravo na vaš osobni izbor i da vas se ne diskriminira ili omalovažava jer ste drugačije, no neke od vas nisu spremne prihvatiti izbor onih koje su drugačije od njih samih. Za to je ipak potrebna zrelost i odgovornost.

Pozdrav i zahvala svima koje ste se uključile u temu.

calypso

Post Postao/la calypso » 02 vel 2009 11:29

Sretno ti! Nadam se da ces naci ono sto trazis,trebas...
Nazalost,vrlo brzo si uvidjela cari nase male lezbijske zajednice,koja trazi da se pravo na razlicitost a dok s druge strane to pravo ne daje drugima!
"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes."

FOR ONE HUMAN BEING TO LOVE ANOTHER,THAT IS PERHAPS THE MOST DIFFICULT OF ALL OUR TASKS...THE WORK FOR WHICH ALL OTHER WORK IS BUT PREPARATION

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 02 vel 2009 11:49

Magdalena_B je napisao/la:Odgovori su bili: Iskrica, Smokva i sl. Bila sam na tim stranicama dovoljno dugo i dovoljno aktivno da bih se uvjerila da je lakše naći četverolisnu djetelinu nego to što želim. Možda će zvučati napuhano, ali zahvaljujući mojoj „starosti“ svjesna sam što mogu ponuditi i što tražim i u svom braku i u izvanbračnoj BI vezi… Toga nema i OK!
Ahm, ne znam baš.
Provela sam eksperimentalno na iskrici oko 2 mjeseca i osim gomile napaljenih maloumnika koji ne znaju čitati, javilo se dosta žena cca tvoje dobne skupine koje su kao udane bipsićke. Mislim da ih baš tamo ima na lopate tako da se vrlo iskreno čudim da ti nije uspjelo.

E da, apropo moraliziranja i linča za što "nas" optužuju ove druge moralne vertikale prepune tolerancije kakvu mi ne posjedujemo - samo želim reći da takvim komentarima pokazujete da niste shvatile i ne shvaćate ama baš ništa. Nit se trudite.

@Calypso, ne bacaj bezvezne trule parole, pretty please.

showgirl

Post Postao/la showgirl » 02 vel 2009 12:54

svaki pocetak je tezak , ako ti je prvi put uopce sinula takava ideja hahhah;)
pa preporucam korak po korak.. mozda prvo samo sex ,prijateljstvo, pa na kraju eto negdje ipak i dodjes jel da ;) ??
Bila sam prije tri tjedna u hamburgu na jednom izvrsnom gay partiju na
kojem je bilo uistinu sve sta covjek moze pozelit 20, 30, 40, 50 godina u svim bojama i oblicima..
pa ako si osoba koja voli malo izac vanka (nemoras ici tako daleko )
preporucila bi ti pink party K 4 ljubljana... popijes si jednu , dvije naoruzas se s osmijehom ;)
Uglavnom bila si direktna i vjerujem da su primili poruku onu koji
gledaju ;)
Pokusaj i tako na drugim zivotnim podrucijama, uspijeh ti je gotovo siguran,
sretno !!!!
Zadnja izmjena: showgirl, dana/u 02 vel 2009 12:57, ukupno mijenjano 1 put.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 02 vel 2009 12:55

slika

Mina

Post Postao/la Mina » 02 vel 2009 23:41

BlackJackie je napisao/la:
pineapple14 je napisao/la:@BlackJackie: Žao mi je što ću te još dvaput morati razočarati, ali pod a) ovo nije topic o tebi i uopće me ne zanima tvoj privatni život; i b) malo sam premlada da bih bila s udatim ženama pa me nijedna udata nije mogla povrijediti, budući da se "bakćem" s vršnjakinjama.
To je sve od mene na ovom topicu. Čitamo se drugi put. :D
Haha...reče ona nakon što je, unutar ovog topica, u brojnim postovima dužine kataloga pričala o svojim emocijama i iskustvima vezanim za temu.

Da, jesi premlada si, napokon se u nečemu slažemo. Hvala što se čitamo na nekom drugom topicu, napokon će se moć o ovoj temi bez grubih riječi. :D
ja nemogu virovat kakva si ti to ljubavnica nejavljas mi se danima ma ja cu se raniti ,....hahahha e da falis mi ne samo meni nego i nama svima, jebiga ima nas vise ja sam ona koju vidas ponedjeljkom ...XD hahaha kiss
ah Faith mi je zauzeto jebiga..

pineapple14

Post Postao/la pineapple14 » 03 vel 2009 00:26

BlackJackie je napisao/la: Haha...reče ona nakon što je, unutar ovog topica, u brojnim postovima dužine kataloga pričala o svojim emocijama i iskustvima vezanim za temu.
Pričala sam o zauzetim, ne konkretno o udatim, iako ne vidim baš neku razliku u tome. To si ti iščitala da ja pričam o ženama u braku. I ja fakat ne vidim koji je problem u ovom topicu, osim što autorica nakon 10 postova vrijeđa cure na forumu i proziva ih za netoleranciju. Wtf???

Inače, bila sam i ja na Iskrici i jedine koje su mi se tamo javljale su bile upravo biseksualke u vezi ili parovi, tako da ja isto ne vjerujem da je tako nemoguće tamo pronaći nekog za avanturu. :?

Zbrkica

Re: Koje su šanse....

Post Postao/la Zbrkica » 03 vel 2009 00:53

Magdalena_B je napisao/la:... da udana BI žena od 4 desetljeća pronađe partnericu za povremena otvorena druženja (kavice, razgovori, šoping...) koja bi završavala diskretnim tjelesnim užitkom...? Gdje? Kako?
Ja sam danas otišla na 5 minuta na onaj net.hr chat i imaš tamo ono za lez i bi cure, i gledam ja nadimke kad ono: udana34, bi_s_djecom, samozaavanturu45, kužiš ti to? Ostalo je bilo opasna, vatreni jezik ili ližem vatreno. Probaj otić, stvarno zanimljivo :D

pineapple14

Re: Koje su šanse....

Post Postao/la pineapple14 » 03 vel 2009 01:04

Zbrkica je napisao/la: Ostalo je bilo opasna, vatreni jezik ili ližem vatreno. Probaj otić, stvarno zanimljivo :D
Carice! :D

debbie

Post Postao/la debbie » 12 vel 2009 19:09

Pa eto Magdalena, da ne bi ostala jedina, evo i mene u sličnoj situaciji. Udana, sitna dječica, za koju godinu četvrto desetljeće, ne bi vjerovale ali sretan brak, i ludo zaljubljena (nesretno) u prijateljicu. Pa usprkos mnogim mišljenjima ja mogu biti zaljubljena u dvoje ljudi jednakim žarom (možda zato što sam blizanac po horoskopu). I kamo sreće da je i ona udana i da osim ispijanja kava želi i "diskretne tjelesne užitke". Stvar je samo u tome da se lakše prilagoditi i ugoditi nekome tko je u sličnoj situaciji i ima slične obveze, jer nije gušt ako je netko u cijeloj priči povrijeđen ili iznevjeren.

tamara3
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 12 vel 2009 19:27

Kad god su ljudi u pitanju, uvijek netko bude povrijeđen jer nije ljudi imaju osjećaje, očekivanja i sve ostalo što uz to ide. Automatski.
Tko tvrdi suprotno laže, i nitko me i ništa ne može uvjeriti u suprotno.

BlackJackie

Post Postao/la BlackJackie » 13 vel 2009 10:40

tamara3 je napisao/la:Kad god su ljudi u pitanju, uvijek netko bude povrijeđen jer nije ljudi imaju osjećaje, očekivanja i sve ostalo što uz to ide. Automatski.
Tko tvrdi suprotno laže, i nitko me i ništa ne može uvjeriti u suprotno.

Točno, ali vrijedi pokušavati, jer se uz to mogu doživljeti prekrasne stvari i jedinstveni duboki osjećaji.

Jani

Post Postao/la Jani » 13 vel 2009 11:03

debbie je napisao/la:Pa eto Magdalena, da ne bi ostala jedina, evo i mene u sličnoj situaciji. Udana, sitna dječica, za koju godinu četvrto desetljeće, ne bi vjerovale ali sretan brak, i ludo zaljubljena (nesretno) u prijateljicu. Pa usprkos mnogim mišljenjima ja mogu biti zaljubljena u dvoje ljudi jednakim žarom (možda zato što sam blizanac po horoskopu). I kamo sreće da je i ona udana i da osim ispijanja kava želi i "diskretne tjelesne užitke". Stvar je samo u tome da se lakše prilagoditi i ugoditi nekome tko je u sličnoj situaciji i ima slične obveze, jer nije gušt ako je netko u cijeloj priči povrijeđen ili iznevjeren.
evo, još jedna. dakle, između ostalih ovdje su prisutne i udane žene s homo sklonostima i ima ih dovoljno da otvore svoj pdf. bez obzira sviđalo se to nekome ili ne. :aha:

BlackJackie

Post Postao/la BlackJackie » 13 vel 2009 14:41

Tako je! :)

pineapple14

Post Postao/la pineapple14 » 13 vel 2009 14:49

Pa u biti zašto ne bi dobile svoj pdf? Ovdje su uglavnom mlađe cure, koliko sam skužila, ali ne bi bilo loše da postoji nešto i za one koje su prevalile naše adolescentske i postadolescentske muke. :D

tamara3
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 13 vel 2009 16:51

Bio nekoć davno PDF za "starije" dame, ali je uglavnom zjapio prazan. Ako se pokaže interes i dovoljno kandidatkinja za ovo, okej.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 13 vel 2009 18:40

zena od 30-ak godine je "starija" dama :eek: ..oooo rekoh ja da sa 33g. mogu u penziju :D..a polako sve ce te vi doci u nase godine(mi u vase vise ne), mozda vec neke i jesu, pa ce te vidjeti, kad vas se pocne prozivati, stara :!:
:D

pineapple14

Post Postao/la pineapple14 » 13 vel 2009 19:25

Ameli je napisao/la:zena od 30-ak godine je "starija" dama :eek:
Pa to nitko nije rekao, ali da je "starija dama" naspram nekog od 15, 16, 19 jest.

G i n a

Post Postao/la G i n a » 15 vel 2009 12:13

Upoznala sam dosta žena na iskrici koje traže isto kao i ti, nadam se da ćeš naći to šta tražiš. Moje osobno mišljenje je da za mnoge takva situacija nije privlačna, jer nisu spremni i nemogu sebe i svoje emocije kontrolirati. To šta ti tražiš moći će osoba koja je zrela, ima puno razumjevanja ili je u istoj situaciji kao i ti, kažem moje mišljenje...svi mi imamo pravo na vlastiu sreću tao i ti, da nebi ispalo kako je to sreća na štetu drugih, budi iskrena kao što si bila i ovdje i nadam se da će ti se ostvariti...sretno

BlackJackie

Post Postao/la BlackJackie » 15 vel 2009 17:54

Čini se da su osobe od 15 ili 16 godina već žene. :D
Nešto smo propustile hahah :D

Odgovorite