Pazi sad ovo, jučer onaj pilot iz kante koja se srušila veli da je ona "bila pred istekom resursa, ali inače ispravna". Pa zašto se onda srušila kad je ispravna?
Pitaj me
-
PocketRocket
Re: Pitaj me
U zadnje vrijeme relativno često. Idući mjesec postat će mi najbolji prijatelji jer idem na operaciju.

Pazi sad ovo, jučer onaj pilot iz kante koja se srušila veli da je ona "bila pred istekom resursa, ali inače ispravna". Pa zašto se onda srušila kad je ispravna?
nosim.
jesu li po tebi tenisice nakit za noge?
jesu li po tebi tenisice nakit za noge?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
- Bikini Kill
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Mora bit. 
Igraš li ikad jamb i kako ti ide?
Igraš li ikad jamb i kako ti ide?
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...
-
Ooh
ako je to ono sa 6 kockica, mogu podnijeti jer je mala mogusnoct da cu biti apsolutni luuzer. ne moram crtati i nije moguce demonstrirati moju retardiranost. uzmem, bacim i nisu moja posla. jamb je super kada me tjeraju da nesto igram jer se full iskljucim...
ti volis jamb?
ti volis jamb?
- Bikini Kill
Voljeti je presnažan izraz. 
Igram ga kad mi je dosadno jer ne traje predugo i barem provježbam zbrajanje.
Jesi li vješta u primjeni matematike, u smislu da vidiš sniženje na sniženje i u pet sekundi izračunaš cijenu?
Igram ga kad mi je dosadno jer ne traje predugo i barem provježbam zbrajanje.
Jesi li vješta u primjeni matematike, u smislu da vidiš sniženje na sniženje i u pet sekundi izračunaš cijenu?
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...
-
Ooh
a ha ha ha ha ha ha...recimo da uvijek imam karticu uz sebe. negdje do pola stignem racunati, a onda sve zaboravim...sramota me je kase i nekako ne volim gledati cijene, umara me. tako da...meni cijene ne znace puno...mogu procijeniti da li je nesto skupo, ali nemam dar racunanja.
ti imas?
ti imas?
- Bikini Kill
Pa. Da sjednem s papirom, mogla bih cijenu i logaritmirat po bazi 2, ali napamet samo otprilike.
Ali slažem se, kase su scary, samo želim otić šta prije.
Misliš li da ljudi koji se bave prirodnim znanostima imaju specifičan karakter?
Ali slažem se, kase su scary, samo želim otić šta prije.
Misliš li da ljudi koji se bave prirodnim znanostima imaju specifičan karakter?
mislim da je svaki čovjek priča za sebe i obično je puno kompleksniji od svojeg stručnog usmjerenja.
misliš da ćeš znati logaritmirati za 10 godina?
misliš da ćeš znati logaritmirati za 10 godina?
- Bikini Kill
Mislim da ne znam ni sada logaritmirat, buahahahahahaha.
Osuđuješ li me zbog toga?
Osuđuješ li me zbog toga?
-
Ooh
znam da sigurno necu
da, mislim da ljudi koji imaju taletna za mm su specificni. drugaciji. programeri-poseban tip ljudi. meni pasu kao opozicija. odmaraju me, ali cesto kao da im nesto fali- razuzdanosti, kao da ne vide puno toga. preprakticni su.
volis li veeekike zgrade i urbani pejzaz?
p.s. ne osudjujem te
volis li veeekike zgrade i urbani pejzaz?
p.s. ne osudjujem te
nešto mi fali... baš ti hvala ooh! 
volim raznoliku arhitekturu, ovisi o pojedinom primjerku zgrade i okolini dal mi to tamo paše.
jesi li ti razuzdana?
volim raznoliku arhitekturu, ovisi o pojedinom primjerku zgrade i okolini dal mi to tamo paše.
jesi li ti razuzdana?
- Bikini Kill
Pa, ako je po Oohičinom, onda si i meni opozicija, a ja sam therefore razuzdana, wild girl, Cherry Bomb, you name it. :sram.me:
E, ali divim se programerima, jel se to računa?
E, ali divim se programerima, jel se to računa?
ne znam, ne vidim to divljenje, prepraktična sam valjda. 
a ako je po tvom, jesi li onda razuzdana?
a ako je po tvom, jesi li onda razuzdana?
- Bikini Kill
Maaa... Mislim da se kolegica Ooh neprecizno izrazila.
Ali po općim standardima razuzdanosti svakako nisam. Prelijena sam za razvrat.
Ček, jel onda ti cijelo vrijeme pokušavaš reć da si zapravo TI razuzdana?
Ali po općim standardima razuzdanosti svakako nisam. Prelijena sam za razvrat.
Ček, jel onda ti cijelo vrijeme pokušavaš reć da si zapravo TI razuzdana?
možemo li uzeti ovo kao definiciju razuzdanosti? prvo što mi je google izbacio kad sam guglala razuzdanost, s katoličkog foruma.

koja je službena definicija razuzdanosti?
ako je tako onda sam dosta često razuzdana.Razuzdanost je slabost volje da se disciplinira, nesposobnost da se odrekne štetnih ugodnosti i prihvati korisne neugodnosti. Može se reći kako je ona prepuštanje života vlastitim hirovima. Nije usko vezana uz seksualnu razuzdanost već uz svaku štetnu ugodnost koje se ne možemo odreći.
koja je službena definicija razuzdanosti?
- Bikini Kill
razuzdānōst ž 〈G -osti, I -osti/-ošću
-osobina onoga koji je razuzdan
Kaže rječnik.
Satisfied?
-osobina onoga koji je razuzdan
Kaže rječnik.
Satisfied?
'naaaako.
što znače one crtice iznad samoglasnika?
što znače one crtice iznad samoglasnika?
- Bikini Kill
Trebala je još bit kosa crta iznad a, to je naglasak, a crte zanaglasne duljine. Trust me, imala sam pet iz Fonetike i fonologije.
Nervira li te kako novinari na TV-u naglašavaju?
Nervira li te kako novinari na TV-u naglašavaju?
ne gledam TV tako da ne. uz to živim u gradu u kojem dosta toga ne naglašaaavamo na ispravan način.
je li frustrirajuće baviti se lingvistikom u Hrvatskoj?
je li frustrirajuće baviti se lingvistikom u Hrvatskoj?
- Bikini Kill
Samo da dodam da bi trebale bit dvije crte iznad a, upravo sam došla do spoznaje da cijeli život tu riječ pogrešno izgovaram.
Frustriraju me militantni puristi više nego sam odnos prema jeziku koji je nikakav.
Pretpostavljam da živiš u Zagrebu? Zagreb, slatkica, umjesto 4 naglaska fura samo jedan.
Frustriraju me militantni puristi više nego sam odnos prema jeziku koji je nikakav.
Pretpostavljam da živiš u Zagrebu? Zagreb, slatkica, umjesto 4 naglaska fura samo jedan.
-
Ooh
babe jedne...sta ste se raspisale tolko? 
razuzdanost je odmor. kakve su vam to definicije? to je mogucnost fukkcioniranja po principui go with the flow...prema cijim se vi to pravilima ravnate?
matematickim
o tom se radi...to je neka programerska definicija.
Razuzdanost je slabost volje da se disciplinira, nesposobnost da se odrekne štetnih ugodnosti i prihvati korisne neugodnosti. Može se reći kako je ona prepuštanje života vlastitim hirovima. Nije usko vezana uz seksualnu razuzdanost već uz svaku štetnu ugodnost koje se ne možemo odreći.
slabost volje da se disciplinira? naravno, tko ce nakon partijanja biti poput china djece sto kupe smece u 5 ujutro?
nesposobnost da se odrekne stetnih ugodnosti???? aha...a nije stetno trati druge sa zdravim cim god...
nije usko vezana uz seksualnu razvratnost????? wtf
jok , uopce. kada kazemo razvrat ne mislimo na neobuzdani seks i rokanje s necim. nikako. kada kazemo razvrat mislimo na branje cvijeca u susjedovom vrtu ili visenje sa necijeg stabla dok razvratno jedemo tudje kruske. bila bi to stetna ugodnost koje se ne mozemo odreci...valjda????
prepustanje zivota vlasitim hirevima? jaaai, pa to ne znaci to...to je prepustanje zivota zivljenu, a ne pravilima.
ah...nanervirala me ne definicija
programerska neka...
da li si programerka?
razuzdanost je odmor. kakve su vam to definicije? to je mogucnost fukkcioniranja po principui go with the flow...prema cijim se vi to pravilima ravnate?
Razuzdanost je slabost volje da se disciplinira, nesposobnost da se odrekne štetnih ugodnosti i prihvati korisne neugodnosti. Može se reći kako je ona prepuštanje života vlastitim hirovima. Nije usko vezana uz seksualnu razuzdanost već uz svaku štetnu ugodnost koje se ne možemo odreći.
slabost volje da se disciplinira? naravno, tko ce nakon partijanja biti poput china djece sto kupe smece u 5 ujutro?
nesposobnost da se odrekne stetnih ugodnosti???? aha...a nije stetno trati druge sa zdravim cim god...
nije usko vezana uz seksualnu razvratnost????? wtf
prepustanje zivota vlasitim hirevima? jaaai, pa to ne znaci to...to je prepustanje zivota zivljenu, a ne pravilima.
ah...nanervirala me ne definicija
da li si programerka?
- Bikini Kill
Ja nisam. 
Kako bi reagirala da ti netko na spoj donese cvijeće?
Kako bi reagirala da ti netko na spoj donese cvijeće?
- Bikini Kill
Ni ja. 
Ali da, bilo bi mi creepy.
Zar se vidi na meni da je tako?
Ali da, bilo bi mi creepy.
Zar se vidi na meni da je tako?
-
Ooh
jkbga, kuzi se
ne znam kako, ali lako
sta ces ti biti kada odrastes? ja sam postala slon.
sta ces ti biti kada odrastes? ja sam postala slon.
-
PocketRocket
Mene su cijepili protiv odrastanja, pameti i sreće 
Koji je bio najbolji decenij 20-tog stoljeća po tvojem sudu?
Koji je bio najbolji decenij 20-tog stoljeća po tvojem sudu?
- Bikini Kill
Pitanje? 
Misliš li da su Nevenka i Savo dražesna imena za mace?
Misliš li da su Nevenka i Savo dražesna imena za mace?