Pitaj me
Re: Pitaj me
Pa sviđa mi se poruka i marketing iza toga, jasno da ih gomila isto radi radi svojeg marketinga, međutim čitala sam nešto da im se uplata za fundaciju povećala iznad 100% ove godine u odnosu na ranije, što znači da je stvar uspjela.
Bi li radije kraći i unosan posao koji će ti omogućiti da se poslije njeg baviš nekim od hobija ili dugotrajniju, nešto slabije plaćenu, karijeru i ugled?
Bi li radije kraći i unosan posao koji će ti omogućiti da se poslije njeg baviš nekim od hobija ili dugotrajniju, nešto slabije plaćenu, karijeru i ugled?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- mat3a
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
kraci i unosan posao koji bi miomogucio bavljenje hobijima
kolikoje glsna tvoja tisina?
kolikoje glsna tvoja tisina?
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
<- također sam čitala da samo mali iznos ide za stvarno istraživanje, a ostalo za plaćanje administracije :/
Na prvu, prvo. Drugo razmišljanje me navodi da kažem: ovo drugo. #grownuppeopletragedies
edit: jako. Glasnija nego moje vrištanje!
Što je ružnije: Crnkinja s izblajhanom kosom ili bijelac koji glumi crnca?
Na prvu, prvo. Drugo razmišljanje me navodi da kažem: ovo drugo. #grownuppeopletragedies
edit: jako. Glasnija nego moje vrištanje!
Što je ružnije: Crnkinja s izblajhanom kosom ili bijelac koji glumi crnca?
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

Molim? 
Dinner in the sky-romantičan date ili totalna i nepraktična glupost?
Uf..teško mi je odgovoriti, oboje mi je jednako odbojno.
A ovo za ALS, ne znam više o tome, al ono svako globalno skretanje pozornosti za određenu bolest bi trebalo biti korisno.
Dinner in the sky-romantičan date ili totalna i nepraktična glupost?
Uf..teško mi je odgovoriti, oboje mi je jednako odbojno.
A ovo za ALS, ne znam više o tome, al ono svako globalno skretanje pozornosti za određenu bolest bi trebalo biti korisno.
Hansel
Hansel
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
Volim nepraktične gluposti.
Htjela sma dinner in the sky organizirati, ali visina...big NO-NO!
Ali ako je u pitanju istraživanje novih restorana, I'm in!
Što ti je privlačnije na djevojci ( ne mora biti tvoja) : znanje i korištenje više jezika ili odlično baratanje brojevima?
Htjela sma dinner in the sky organizirati, ali visina...big NO-NO!
Ali ako je u pitanju istraživanje novih restorana, I'm in!
Što ti je privlačnije na djevojci ( ne mora biti tvoja) : znanje i korištenje više jezika ili odlično baratanje brojevima?
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

Haha..well, iskreno, jezici su mi ipak malo veći plus, iako su u zadnje vrijeme cure koje sam upoznala, a kojiima ide matematika ili ju studiraju, jako zanimljive 
Što misliš o ljudima koji se vjenčaju nakon jednog vikenda provedenog skupa (Vegas i to)..pijani i ludi il možeš zamisliti scenarij u kojem je netko toliko impulzivan, a da ne bude lud/neodgovoran?
Što misliš o ljudima koji se vjenčaju nakon jednog vikenda provedenog skupa (Vegas i to)..pijani i ludi il možeš zamisliti scenarij u kojem je netko toliko impulzivan, a da ne bude lud/neodgovoran?
Hansel
Hansel
A vjenčanje šmjenčanje. Mogu zamislit da nekom to ništa ne znači pa radi kvačice na bucket listi... Ali ako su stvarno postali zaljubljeni nakon tjedan dana poznanstva, to je jako slatko. Za bekap ionako postoji razvod 
Jesi li škicnula slike golih celebritija od prekjuče? Osjećaš li krivnju?
Jesi li škicnula slike golih celebritija od prekjuče? Osjećaš li krivnju?
Nope, čak nisam ni poželjela..doduše, da su umjesto J.Law u fokus stavili gole fotke Charlize ili Angeline, možda i bih, ovako mi je bilo, oh well. 
Ima neka slavna ženska osoba koja ti je istodobno fizički ružna (il jednostavnije nije zgodna:)), a jako privlačna?
Ima neka slavna ženska osoba koja ti je istodobno fizički ružna (il jednostavnije nije zgodna:)), a jako privlačna?
Hansel
Hansel
Tilda Swinton. Yes.
Da moš do kraja života dobijat jedan tip pića bespla u kafićima, npr. imaš lifetime Vigor card, šta bi odabrala?
Da moš do kraja života dobijat jedan tip pića bespla u kafićima, npr. imaš lifetime Vigor card, šta bi odabrala?
- Temperance
Ako mora biti alkohol onda neki dobar rose.
Koju vrstu umjetnosti preferiraš?
Koju vrstu umjetnosti preferiraš?
Some music needs air. Roll down your window.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
ples. slikarstvo. film.
znaš li lika na avataru od Bash?
if not, za kaznu smisli nešto što se rimuje s "kambrbeč".
znaš li lika na avataru od Bash?
if not, za kaznu smisli nešto što se rimuje s "kambrbeč".
ex invalid_user
- Bikini Kill
- Ja sam: lezbijka
Jim Moriarty? 
Ovaj kambrbeč preskačem, but speaking of rhyme, je li ti ikad itko napisao pjesmu?
Ovaj kambrbeč preskačem, but speaking of rhyme, je li ti ikad itko napisao pjesmu?
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...
- mat3a
je,
vracas li u zivot prijatelje s kojima si se u jednom periodu posvadala i raskrstila odnose, zasto?
vracas li u zivot prijatelje s kojima si se u jednom periodu posvadala i raskrstila odnose, zasto?
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
well, postoji samo jedna takva osoba, iz srednje. danas brijem da si ne zamjeramo ništa, ali ne trudimo se ni uspostaviti odnos.
generalno nemam vremena za pokvarene ljude i ne namjeravam se okruživati negativnom energijom niti ulagati energiju u glupe odnose. nabijem ti ja to.
putuješ li negdje sljedeći mjesec?
jer ja jesam.
generalno nemam vremena za pokvarene ljude i ne namjeravam se okruživati negativnom energijom niti ulagati energiju u glupe odnose. nabijem ti ja to.
putuješ li negdje sljedeći mjesec?
jer ja jesam.
ex invalid_user
Nikad ne znas. Mozda dobijem putovanje za rodjendan 
Koji rodjendan ti je u najljepsem sjecanju? Ili nije?
Koji rodjendan ti je u najljepsem sjecanju? Ili nije?
Nijedan se ne ističe posebno..uglavnom su to ilii druženja kod mene ili restoran, ali takvih druženja bude i van rođendana..
Ako si bila u ijednom-meksička klopa bolja u mex cantini ili karaki?
Ako nisi, što misliš o islamskoj državi?
Ako si bila u ijednom-meksička klopa bolja u mex cantini ili karaki?
Ako nisi, što misliš o islamskoj državi?
Hansel
Hansel
Karaka.
Ne mislim o islamskoj drzavi. Al mislim da ne bi voljela Karaku.
Jesi razmisljala o tome da pokrenes svoj biznis? Koja bransa?
Ne mislim o islamskoj drzavi. Al mislim da ne bi voljela Karaku.
Jesi razmisljala o tome da pokrenes svoj biznis? Koja bransa?
- Bikini Kill
Ne baš biznis, eventualno neki indie fanzin, nešto artsy uglavnom.
True life scenarij iz splitske strukovne škole 2: Pišeš svjedodžbe perom, nestane ti patrona s tintom. Daš učenici 100 kn da ti skoči kupit, jbg, nemaš sitno. Ona se vrati s kesom patrona - kupila ih za svih 100 kn.
Kako reagiraš?
True life scenarij iz splitske strukovne škole 2: Pišeš svjedodžbe perom, nestane ti patrona s tintom. Daš učenici 100 kn da ti skoči kupit, jbg, nemaš sitno. Ona se vrati s kesom patrona - kupila ih za svih 100 kn.
Kako reagiraš?
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...
potapšam ju po glavi i kažem da će sutra biti bolje. 
jel to ona ista što je "sila"?
de, daj otvori novi topik s true life scenarijima.
jel to ona ista što je "sila"?
- Bikini Kill
Ajd, može. 
Imam još mnogo scenarija, ali mislim da to nije ista cura.
Kakav humor voliš?
Imam još mnogo scenarija, ali mislim da to nije ista cura.
Kakav humor voliš?
- mat3a
Prosaran sarkazmom
Ima li neki autor cije knjige skupljas, koji i kako je to pocelo?
Ima li neki autor cije knjige skupljas, koji i kako je to pocelo?
- Bikini Kill
Virginia Woolf. Volim struju svijesti, njezin stil i poetiku, a uz to je njezin roman Gospođa Dalloway bio prvi tekst u kojem sam naišla na girl-on-girl akciju. 
Jesu ti ljepši vizualno i na dodir euri ili kune?
Jesu ti ljepši vizualno i na dodir euri ili kune?
Najljepsi na racunu 
Volis gledati reklame?
Volis gledati reklame?
Svaka sličnost sa stvarnom osobom je slučajna.....
- Bikini Kill
Ne one koje traju 15 minuta i rastežu emisiju koja inače traje 20 minuta na sat vremena, ali ima ih koje mi nisu tako mrske.
Najnormalniji TV program?
Najnormalniji TV program?
- mat3a
jeste :sigh:
mozes "pojacati" jednu osobinu cijelom covjecanstvu..koju?
mozes "pojacati" jednu osobinu cijelom covjecanstvu..koju?
Dobrotu.
Mislis da se ljudi na forumu lazno predstavljaju?
Mislis da se ljudi na forumu lazno predstavljaju?
Live your life be free U know U have it all.
-
PocketRocket
Pa ne lažno u smislu identiteta, ali svi tvrde da su iskreni i normalni dok ih ne upoznaš 
Što radiš kad si u banani?
Što radiš kad si u banani?
Surfam po Internetu jer najčešće ne želim o tome razmišljat. Pa izađem iz banane i stavim je u sebe.
Je li znaš neku priču iz života za neku osobu čiju je sitnu zloću dostigla pravda bez da si ti imala prste u tome? Npr. u pošti si, moraš riješit neke račune i gužva je, svi pizde, nakon 15 min si taman na redu kad ti bez pardona ukliže gospođa u nercu "bila sam tu prije vas pa sam otišla van nešto nešto" i bez da čeka tvoj odgovor okrene ti leđa i parkira se za šalter. na šta je teta za šalterom hladnokrvno pošalje na kraj reda.
Je li znaš neku priču iz života za neku osobu čiju je sitnu zloću dostigla pravda bez da si ti imala prste u tome? Npr. u pošti si, moraš riješit neke račune i gužva je, svi pizde, nakon 15 min si taman na redu kad ti bez pardona ukliže gospođa u nercu "bila sam tu prije vas pa sam otišla van nešto nešto" i bez da čeka tvoj odgovor okrene ti leđa i parkira se za šalter. na šta je teta za šalterom hladnokrvno pošalje na kraj reda.
-
PocketRocket
Ne. Sve zločeste ljude koje sam imala prilike vidjeti pratila je, na žalost, neviđena sreća, napredak, karizma. Sve im je toliko polazilo za rukom da sam se mnogo puta u životu zapitala jesam li debil i koji je smisao u mojim principima koji mi ništa ne donose, a zlikovci uvijek dobiju sve što žele...
Zašto se internet ponekad piše velikim slovom, zar nije to bedasto?
Zašto se internet ponekad piše velikim slovom, zar nije to bedasto?