da li prepoznajes da sanjas kada sanjas?
Pitaj me
-
Ooh
Re: Pitaj me
niti jedno. mene proganja jos uvijek popravni iz matematike...i to sto ne odlazim na tjelesni i onda se plasim da li cu zavrsiti faks ili ce mi praviti probleme. na faksu nisam imala tjelesni. to sanjam vec 7 put...cak prepoznajm kada sanjam da je san 
-
Ooh
imam jos jedno pitanj, danas me ide
sta bih radila da netko ukrade tvoj identitet i predstavlja se drugim ljudima kao ti? gladam neku emiisiju o kradji identiteta 
Ne prepoznajem. Obično se ne sjećam kaj sanjam nakon što se probudim. No u zadnje vrijeme stalno sanjam posao i kako kasnim s nečim pa me onda uhvati neka paranoja i nakon toga cijeli dan grčevi u mišićima. :drama:
Onaj osjećaj tako snažan kad imaš potrebu nešto/nekoga zaštiti, boriti se, dati sve i ne uzeti ništa, koliko često ga doživiš? Imaš kontinuitet ili pak je to nešto isprekidano?
Onaj osjećaj tako snažan kad imaš potrebu nešto/nekoga zaštiti, boriti se, dati sve i ne uzeti ništa, koliko često ga doživiš? Imaš kontinuitet ili pak je to nešto isprekidano?
- Temperance
- Spol/rod: žensko
- Status: U vezi
Ooh ovo nadoknađuješ manjak inspiracije inače pa sad dva pitanja odjednom 
Ne prepoznajem uvijek da sanjam, često mi treba malo dok skužim, a ponekad tek kad se probudim shvatim da je to bio samo san
Glede krađe identiteta, stvarno ne mogu zamisliti da bi netko drugi htio biti ja, tako da bi se prvo dobro nasmijala cijeloj situaciji zatim bi išla poduzeti mjere kako bi se cijela situacija razriješila, u smislu prijave vlastima, sučavanja sa osobom koja mi je ukrala identitet i tako to. Ukoliko to ne bi relativno brzo riješila, vjerovatno bi bila frustrirana i išla poduzeti neke malo malo ekstremnije mjere
Fuga: Imam ga relativno često kad su ljudi koje volim u pitanju, nije kontinuirano već povezano s tim da imaju neki problem ili mislim da ih netko iskorištava.
Kako bi izgledao tvoj savršeni dnevni boravak?
Ne prepoznajem uvijek da sanjam, često mi treba malo dok skužim, a ponekad tek kad se probudim shvatim da je to bio samo san
Glede krađe identiteta, stvarno ne mogu zamisliti da bi netko drugi htio biti ja, tako da bi se prvo dobro nasmijala cijeloj situaciji zatim bi išla poduzeti mjere kako bi se cijela situacija razriješila, u smislu prijave vlastima, sučavanja sa osobom koja mi je ukrala identitet i tako to. Ukoliko to ne bi relativno brzo riješila, vjerovatno bi bila frustrirana i išla poduzeti neke malo malo ekstremnije mjere
Fuga: Imam ga relativno često kad su ljudi koje volim u pitanju, nije kontinuirano već povezano s tim da imaju neki problem ili mislim da ih netko iskorištava.
Kako bi izgledao tvoj savršeni dnevni boravak?
Some music needs air. Roll down your window.
Već izgleda. Puno svjetla i svježine. Udobni naslonjač i jedna carska sofa, mali stolić za kavu i zvučnici.
2 i pol orhideje i jedna kućna sreća
Voliš prepune prostore s brdo svakojakih detalja ili pak gotovo pa prazne prostore sa samo nužnim stvarima?
I kaj ti to govori o osobi? D
2 i pol orhideje i jedna kućna sreća
Voliš prepune prostore s brdo svakojakih detalja ili pak gotovo pa prazne prostore sa samo nužnim stvarima?
I kaj ti to govori o osobi? D
- Temperance
Volim nešto između to dvoje, ne volim kad je prostorija pretrpana ali niti kad je poluprazna.
Prva prostorija bi mi rekla da osoba voli natrpavati prostor i da voli detalje, a drugu to isto smeta
Vjerovatno bez prethodnog upoznavanje bi na prvu osobu koja ima pretrpan dnevni boravak pun detalja percipirala kao nekog toplijeg, društvenijeg od osobe koja ima poluprazan dnevni boravak sa samo nužnim stvarima.
Što ti kažeš na dnevne boravke i vlasnike istih?
Prva prostorija bi mi rekla da osoba voli natrpavati prostor i da voli detalje, a drugu to isto smeta
Što ti kažeš na dnevne boravke i vlasnike istih?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Kažem: nice place you got here, (ime osobe). *smiješak i znatiželjan pogled prema bookshelf ukoliko je ima*
Kako bi reagirala ako ti cura jednog dana kaže: "ljubavi, trudni smo"?
Kako bi reagirala ako ti cura jednog dana kaže: "ljubavi, trudni smo"?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Jesmo planirali ili?
Ako jesmo skakala bi do plafona od srece.
Ako nismo bila bi za 10 minuta spakirana.
Sta bi rekla curi da kaze da zeli obrijat glavu i istetovirat "rukav"?
Ako jesmo skakala bi do plafona od srece.
Ako nismo bila bi za 10 minuta spakirana.
Sta bi rekla curi da kaze da zeli obrijat glavu i istetovirat "rukav"?
sreco ne stoji ti celavo i ruzna ti je tetovaza 
hahaha
bi li joj zabranila taj cin?
hahaha
bi li joj zabranila taj cin?
...život je lijep... (:
- talented miss cohen
- כהן גדול
Honey, are you ok? i posjela bih ju na kauč.
Dejt na krovu katne garaže (s pogledom na božićno osvjetljeni grad) uz košaru u kojoj ima par domaće spremljenih stvari i nešto za piti (čaj, kava, vino i sl.) ili dejt u novootvorenom restoranu u kojem oboje još niste bili ali imate i tematsku obleku koju ste prije dogovorili?
Edit: ne bih.
Dejt na krovu katne garaže (s pogledom na božićno osvjetljeni grad) uz košaru u kojoj ima par domaće spremljenih stvari i nešto za piti (čaj, kava, vino i sl.) ili dejt u novootvorenom restoranu u kojem oboje još niste bili ali imate i tematsku obleku koju ste prije dogovorili?
Edit: ne bih.
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Dejt na krovu iako bi morala osigurat elektricne deke, otvoreni plamen i mobilni radijator. Jako je zimogrozna.
Jesi upoznala neku svoju curu sa starcima? Bilo da znaju za vas ili pod krinkom prijateljice.
Jesi upoznala neku svoju curu sa starcima? Bilo da znaju za vas ili pod krinkom prijateljice.
-
Ooh
u stvari ne.
sta su vam ovako dugi odgovori? zarazene ste
sto ne pustite curu da brije glavu i tetovira se... babe jedne...
stas sutra raditi u 8 ujutro?
sta su vam ovako dugi odgovori? zarazene ste
stas sutra raditi u 8 ujutro?
-
Ooh
ja ne znam koja je to srijeda...
koja je to srijeda? stpo se ne radi? i st ase smijes? staaaa je
koja je to srijeda? stpo se ne radi? i st ase smijes? staaaa je
Bogohuliš!
Državni praznik, tj. slobodan dan.
https://www.youtube.com/watch?v=8EqPBCbtQn0" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ti.
Kad imaš napad smijeha, kako to djeluje?
https://www.youtube.com/watch?v=8EqPBCbtQn0" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ti.
Kad imaš napad smijeha, kako to djeluje?
-
Ooh
sta mi znaci...ja odem raditi u srbiju i kukam na svaki nas praznik...
pocnem ja, a onda svi za mnom iako ne znaju zasto, a ja ne mogu do zraka da kazem zasto se smijem i trebam maramicu da brisem suze...otprilike...katastrofa...mrzim kad me odvali...
a kod tebe kako izgleda?
pocnem ja, a onda svi za mnom iako ne znaju zasto, a ja ne mogu do zraka da kazem zasto se smijem i trebam maramicu da brisem suze...otprilike...katastrofa...mrzim kad me odvali...
a kod tebe kako izgleda?
6-7 u prosjeku..
Imaš već neke planove za srijedu? i bonus, ak ga želiš:)..koliko si oprezna u drugim zemljama pogotovo onim na glasu manje sigurnim za žene, bi se usudila ići turistički sama u biilo koji dio Afrike, Bliski Istok i sl?
Imaš već neke planove za srijedu? i bonus, ak ga želiš:)..koliko si oprezna u drugim zemljama pogotovo onim na glasu manje sigurnim za žene, bi se usudila ići turistički sama u biilo koji dio Afrike, Bliski Istok i sl?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
-
Ooh
ja bih. samo vise mi se ne da. toliko me rastuzuje i ljuti da mi se ne ide i ne da. nekako sam se umorila od svojih podviga izvrgavanja pizdarijama. ne vidim vise smisla izvrgavanja sebe potencijalnim strasnim stvarima. ne bojim se, samo mi se ne da...
ti?
ti?
Ne idem ni u Novi Zagreb sama, kaj ti je.
Nikad na putovanje sama. Koja je zabava u tome? Osim ak si vuk samotnjak.
Spavas na trbuhu, ledjima ili nesto trece?
Nikad na putovanje sama. Koja je zabava u tome? Osim ak si vuk samotnjak.
Spavas na trbuhu, ledjima ili nesto trece?
-
Ooh
na ledjima lezim prije nego zaspem, a onda se okrenem bocno ili na stomak. po potrbi spavam i cuceci ili na stolici.
gust putovanja solo:
nisi usporena, ne planiras u dvoje, nema rasprava samo ides i mijenjas planove kako zelis, mislim cak da upoznas puno vise ljudi jer si usmjerena na okolinu a ne na jos nekoga. nije da si samotnjak uvijek imas nekoga s kim ces se naci, nekog tko ceka negdje i ima nekiplan, taman toliko koliko je potrebno. ok je ici s nekim isto, ali solo piciti...meni je to normalno...samo zapalis i to je to..
da li imas dara za pakiranje poklona?
gust putovanja solo:
nisi usporena, ne planiras u dvoje, nema rasprava samo ides i mijenjas planove kako zelis, mislim cak da upoznas puno vise ljudi jer si usmjerena na okolinu a ne na jos nekoga. nije da si samotnjak uvijek imas nekoga s kim ces se naci, nekog tko ceka negdje i ima nekiplan, taman toliko koliko je potrebno. ok je ici s nekim isto, ali solo piciti...meni je to normalno...samo zapalis i to je to..
da li imas dara za pakiranje poklona?
Mislim da imam. Izgledaju solidno.
Imas ista novaca ustedjeno za "crne dane"?
Imas ista novaca ustedjeno za "crne dane"?
ne, i mislim da necu nikad imat. : )
znaš s novcima raspolagati?
znaš s novcima raspolagati?
...život je lijep... (:
-
Ooh
taj dio ne stigne na red
ti znas? mislim da bih znala da ih ima, a kada ih nema onda ih trosim jer ih ionako nikada nema i ne vidim smisla nekom suzdrzavanja pri kupovini nekij stvarcica..
sta mislis kolika bi realno trebala biti placa da kazes da zivis normalno i da mozes sebi priustiti putovanja, stednju...da zivis kao covjek?
sta mislis kolika bi realno trebala biti placa da kazes da zivis normalno i da mozes sebi priustiti putovanja, stednju...da zivis kao covjek?
a ne znam frende, meni uvijek malo. 
al recimo 10 000 kn : ))
sta ti mislis o tome?
al recimo 10 000 kn : ))
sta ti mislis o tome?
...život je lijep... (:
-
Ooh
ako placas stan mislim da je to malo. stan, rezije, hrana, roba, izlasci...neplanirana zbivanja/kvar na autu, vodokotlic, lijekovi. Mislim da je to na knap...ne govorim o nasim uslovima nego to je donja granica za neki zivot solidan. to mislim.
koliko imas frendova praavih?
koliko imas frendova praavih?
- Temperance
Onako ni jesam ni nisam.
Gledaš sugovornike u oči i misliš da je nepristojno gledati uokolo dok pričaš sa nekim?
Gledaš sugovornike u oči i misliš da je nepristojno gledati uokolo dok pričaš sa nekim?
- inani
- Ja sam: ne želim se identificirati
Gledam u oci, tu i tamo pogledam sa strane, cisto da ne piljim.
Znas citati s usana?
Znas citati s usana?
...