Pitaj me
-
dare-devil
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: gej
Re: Pitaj me
Nikad. Ništa.
Ti?
Ti?
- zwarte paard
zubar je na cekanju, ali se pravim da to ne znam. klasika... ginekolog, kada me pukne kontrola krvi. ma u stvari kada se razbolim krenem pa odradim sve odjednom da se rijesim.
trudim se koliko toliko biti dresirana po tom pitanju. nekako mi je fora. volim taj izraz briga o sebi.
brines li o sebi i kako se to manifestira u tvom slucaju, tj sto znaci da brines o sebi?
trudim se koliko toliko biti dresirana po tom pitanju. nekako mi je fora. volim taj izraz briga o sebi.
brines li o sebi i kako se to manifestira u tvom slucaju, tj sto znaci da brines o sebi?
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
Brinem. Vjezbam, jedem kuhano, pijem vodu, perem zube
pazim kad prelazim cestu, nosim udobnu obucu, volim bit na zraku i u prirodi i kad me nesto zaboli idem doktoru. Umjereno. Ne hipohondarski.
Manifestira se tako da sam zdrava i zadovoljna s iznimkom prehlada, gripa i slicnog svakih par godina..
Koliko sakoa posjedujes?
Manifestira se tako da sam zdrava i zadovoljna s iznimkom prehlada, gripa i slicnog svakih par godina..
Koliko sakoa posjedujes?
- Hidden_soul
- Devil in details
Oko 6-7 vjerojatno
Koliko pari tenisica posjeduješ?
Koliko pari tenisica posjeduješ?
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
Pa idem jednom godišnje na sistematski koji mi više manje sve pokriva osim zubara kojem isto idem redovito na kontrolu..Vježbam, hranim se relativno zdravo, voće jedem poprilično često i tako, nastojim si češće kuhati neg naručivati klopu i tako...
Najdraži oblik rekreacije?
Sakoa..mislim tri..možda četiri..
Uh, tri para..ne, četiri
al ove četvrte mogu i zanemariti 
Najdraži oblik rekreacije?
Sakoa..mislim tri..možda četiri..
Uh, tri para..ne, četiri
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Ako pricamo o shared custody onda oko 20tak 
Kakav je danas dan na poslu?
*kupila sam novi bajk pa me to sad veseli, volim se rolat, prosetat na sljeme, po jarunu, volim teretanu i grupne programe, ovisno o tome kakav je dan i sta mi se u tom trenu radi..neki put lezim ko krava i ne mrdam
Kakav je danas dan na poslu?
*kupila sam novi bajk pa me to sad veseli, volim se rolat, prosetat na sljeme, po jarunu, volim teretanu i grupne programe, ovisno o tome kakav je dan i sta mi se u tom trenu radi..neki put lezim ko krava i ne mrdam
Zadnja izmjena: Little N, dana/u 24 ožu 2015 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Hidden_soul
- Devil in details
Odličan, na bolovanju sam 
Jel bi se usudila sad na neki put avionom nakon ove nesreće i ovih učestalih padova airbusa?
Jel bi se usudila sad na neki put avionom nakon ove nesreće i ovih učestalih padova airbusa?
Nije mi svejedno. S ti vise kaj smo u planovima za Istambul, niskobudzetnim letom.
Ne smijem se dat zastrasit.
Tonuli su i kruzeri pa sam to prezivjela
Od prirodnih katastrofa najvise se bojis?
Ne smijem se dat zastrasit.
Tonuli su i kruzeri pa sam to prezivjela
Od prirodnih katastrofa najvise se bojis?
- Hidden_soul
- Devil in details
Poplava, nekako mi je strah od utapanja pri vrhu fobija
Kad putuješ negdje, bez vodiča, upoznaš li se sa atrakcijama i odredištem prije puta ili radiš sve na ho-ruk kad stigneš tamo?
Kad putuješ negdje, bez vodiča, upoznaš li se sa atrakcijama i odredištem prije puta ili radiš sve na ho-ruk kad stigneš tamo?
- Moloko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Miks jednog i drugog.
Sto radis da se smiris?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Upoznam se sa blagodatima Trip advisora
Hrana, cuga i ostali hedonizmi..
Ostalo proizvoljno..volim hodat i istrazivat sa nekim osnovnim lokacijama.
Uvijek je najsladje kad na nesto slucajno naletis.
Najvece razocaranje na nekom putu? Tipa gradjevina koju su svi hvalili i onda jedan pogled na nju ostavio u tebi osjecaj 'o cemu oni pricaju'?
*ispucam se dok ne dodjem do smirujuceg osjecaja..
Hrana, cuga i ostali hedonizmi..
Ostalo proizvoljno..volim hodat i istrazivat sa nekim osnovnim lokacijama.
Uvijek je najsladje kad na nesto slucajno naletis.
Najvece razocaranje na nekom putu? Tipa gradjevina koju su svi hvalili i onda jedan pogled na nju ostavio u tebi osjecaj 'o cemu oni pricaju'?
*ispucam se dok ne dodjem do smirujuceg osjecaja..
- Moloko
Pariz mi nije nista posebno ni toranj opcenito.Znam znam cudna sam
Pretpostavka: Dopisujes se s nekim 2 dana,osjetis neku vrstu povez.sa osobom(ne nuzno seksualnu/ljubavnu) - da li pristajes nakon 2 dana otici na kavu ako te se pozove ili jos cekas?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Apsolutno.
Najgluplja stvar je gubit vrijeme.
Ako osjecas neku simpatiju prema toj osobi popit kavu je takva minorna stvar. Mozda bude bezveze, mozda upoznas dobrog prijatelja, mozda ljubav svog zivota.
Ja ne propustam vise prilike za nista. Godine zivota ili iskustva, nisam sigurna, al najvise sto mozes izgubit je 8-10 kuna za kavu.
Jesam u pravu?
Najgluplja stvar je gubit vrijeme.
Ako osjecas neku simpatiju prema toj osobi popit kavu je takva minorna stvar. Mozda bude bezveze, mozda upoznas dobrog prijatelja, mozda ljubav svog zivota.
Ja ne propustam vise prilike za nista. Godine zivota ili iskustva, nisam sigurna, al najvise sto mozes izgubit je 8-10 kuna za kavu.
Jesam u pravu?
- Moloko
Jesi,u potpunosti.
Jel mislis da je cudno kad netko ne moze zaspati bez upaljenog radia?
Ne. Svi imamo neke svoje cudnovate psihoze i dijagnoze 
Imas praksu odspavat popodne ako osjetis umor ili radije "prehodas" taj umor?
Imas praksu odspavat popodne ako osjetis umor ili radije "prehodas" taj umor?
- Moloko
Znala sam prije to radit,u zadnje vrijeme nemam vremena za to
Sto te pokrece?
Spavam 
Pokrece..ne znam, tesko mi je to pitanje sad
Imas li/bi li imala psa? Zasto da/ne?
Pokrece..ne znam, tesko mi je to pitanje sad
Imas li/bi li imala psa? Zasto da/ne?
Desert je visnjica 
Pozitiva. Dobri ljudi, lijepo vrijeme, konkretni zadaci, ljubav..
U izjavi 'volim sve sto vole mladi' u cemu se izvajas od svih?
*imam dva. I povremene na fosteringu. Apsolutno da. Iz tisucu razloga. Trebas ih sve?
U izjavi 'volim sve sto vole mladi' u cemu se izvajas od svih?
*imam dva. I povremene na fosteringu. Apsolutno da. Iz tisucu razloga. Trebas ih sve?
- Moloko
Ne volim drogu
Na hranu gledas kao na zadovolj.potreba(iskljucivo) ili hedonisticki?
U hrani uzivam potpuno. Od kupovine, pripreme pa do konzumacije. Ove godine cu pokusat ubacit i segment uzgoja na najmanjem balkonu ever.
Koliko se razumijes u sadnice limuna?
Koliko se razumijes u sadnice limuna?
- Moloko
Nimalo
Koju biljku bi mi preporucila za stan? A da ju je lako odrzavati
Kaktus 
Ne volim lako odrzive
Zadnjih dana imam ogroman krejving (nemrem sad krivo spelovat) za ekstra ljutom hranom. Jel postoji neko razumno objasnjenje a da iskljucuje trudnocu?
Ne volim lako odrzive
Zadnjih dana imam ogroman krejving (nemrem sad krivo spelovat) za ekstra ljutom hranom. Jel postoji neko razumno objasnjenje a da iskljucuje trudnocu?
- Moloko
Ne,jednostavno ti je doslo tako.Meni tako zna biti s slatkim. Hoces piletine na mediteranski? 
Pojela sam bananu i stapice.
Da si ponudila dzon od cipele u ljutom umaku rekla bi moze.
Kaj je piletina na mediteranski?
Da si ponudila dzon od cipele u ljutom umaku rekla bi moze.
Kaj je piletina na mediteranski?
- zwarte paard
to je piletina iz brazila s maslinovim uljem...klasika 
kaj je svinjetina na mediteranski nacin?
kaj je svinjetina na mediteranski nacin?
Prase u badicu.
Ima smisla?
Ima smisla?
- zwarte paard
skoro da ima. ipak je to prase na raznju, ma koliko da ribe ulovili.
litlle n meni se jako svidja tvoj ritam funcioniranja, morala sma to napisati. pari na kvalitet.
jel te umori?
Ne shvacam u potpunosti koncept 'ritam funkcioniranja' 
S vremena na vrijeme me umori ritam zivota, uvijek je sve na brzinu, sto stvari odjednom, na najtezi moguci nacin se isprepletu obaveze i zelje za sto boljim iskoristavanjem slobodnog vremena. Al ne zalim se. Mrzim cendranje.
Zasto ljudi smatraju da si cendranjem olaksavaju a ustvari otezavaju i sebi i drugima?
S vremena na vrijeme me umori ritam zivota, uvijek je sve na brzinu, sto stvari odjednom, na najtezi moguci nacin se isprepletu obaveze i zelje za sto boljim iskoristavanjem slobodnog vremena. Al ne zalim se. Mrzim cendranje.
Zasto ljudi smatraju da si cendranjem olaksavaju a ustvari otezavaju i sebi i drugima?
- zwarte paard
e na znam...ali i ja to ne volim, to ti u stvari spusta razinu energije. mene samo frustrira kada nakon sto napravim sve sto moram me zakuca nesto i moooram npr spavati. ja ne cendram ali me zna bas dobrano frustrirati. ne mozes sve, a ja bih da eto bas mogu...
ritam funkkcioniranja znaci aktivno provodjenje dana sa svim bitnim segmentima. energicno, kuzi se iz postova. nema ustajalosti, proaktivnost. to je uvijek pozitiva. to mi se svidja. "prstis na dobro"
ne znam da li je to jasnije od ritma funkcioniranja
mislim da nije, ali kako god dobro je.

okrugli ili cetvrtasti stol, koji ti vise lezi?
ritam funkkcioniranja znaci aktivno provodjenje dana sa svim bitnim segmentima. energicno, kuzi se iz postova. nema ustajalosti, proaktivnost. to je uvijek pozitiva. to mi se svidja. "prstis na dobro"
okrugli ili cetvrtasti stol, koji ti vise lezi?
cetvrtasti..svatko zna gdje mu je mjesto 
koliko često sjediš za stolom s nekim i ručaš/večeraš/doručkuješ?
koliko često sjediš za stolom s nekim i ručaš/večeraš/doručkuješ?
Desert je visnjica