uf, ja sam zapela još na onom prvom q, a koristim samo prva četiri slova :ignorant:
a što mislim o tome.. pa razumijem osjećaj da se ne pripadaš u određenu skupinu i razumijem potrebu da definiraš zajednicu s ljudima s kojima imaš određene sličnosti, ali u nekom trenu to postaje apsurdno ako broj zajednica raste u beskraj. trebala bih sad za svako meni nepoznato slovo proučiti o čemu se točno radi i mislim li da je 'opravdano' produžiti LGBT skraćenicu, ali to mi se u ovom trenutku ne da. spomenula bih još i sveprisutnu uvredljivost, koja proporcionalno raste s individualizmom/liberalzimom.
koji je događaj obilježio zadnjih 50 godina.. 1 događaj? može općenito terorizam?
recimo da psiholog x napiše knjigu o svim nevjerojatnim stvarima koje je čuo za vrijeme svoje prakse od klijenata. bi li pročitala tu knjigu?
i ajmo podijeliti na dva scenarija - scenarij u kojem je od svih spomenutih osoba dobio dopuštenje i scenarij u kojem nije pa ga sad oni tuže i očekuje se da će se knjiga povući iz prodaje, ali ti je zasad dostupna?
a recimo da se radi o nekom uvažnom psihologu, kojeg cijeniš i za kojeg znaš da lijepo piše

i nije nužno muško, psiholog sam napisala u neutralnom rodu.
i rasa isto nije definirana